Lazere ben de gitmiştim 8 senans genital ve koltukaltı için. Makinemin adını bilmiyorum o zaman pek araştırmamıştım uygun fiyata yapılıyor diye gitmiştik eltimle ama pek memnun kalmadım. Ya makine uyduruktu ya da benim tüyler uyduruk. Biraz azalma oldu tabi ama tamamen bitme ya da bitecek belirtisi olmadı asla. 8 seans paketti, sonra da baktım bitmiyor, devam etmedim ben de. Kollarım için çok istiyorum aslında, baya belirginler çünkü esmer olduğumdan heralde. Şööyle iyice adamakıllı para kazanmaya başlayayım o zaman araştırıp iyi bi yere gidicem:26:.
akşama yemeğim yok ve mesai kalıyoruz kızlar. ne zaman çıkcaz bilinmez...
lazer güzeldeinsan kıyamıyo para verirkenama sonucu görüncede iyiki yaptırmışım diyo makineden kaynaklanmıştır canım..akşama ne yapıyon bakıyım
tühhh üzüldüm canım yaa, kahvaltlık gibi bişeyler yersiniz artık akşam olmaz mı :26:
Ben de biber dolması yapıcam. Az önce eşim aradı akşama ne var diyor, dolma dedim oo iyi diyor. Sevindi hayret
valla canım akşamı geçiştirmek kolay da yarın kocişin işe yemek götürmesi lazım. o da artık yumurta falan kırar yer yarın
Dün verdi tv'de ben de izledimmm.
Ya kızlar biri bi yorum yapmış şokkkkkkkkk oldum okuyunca. Kaynananızdan işittiğiniz laflar mı ne öyle bi topicte : "eşimle birlikte olurken bizi dinlemiş sanirim,sabah kalkip iş yapaken bana otur otur sen gece çok yoruldun dedi " Ay yazık yaaa, hiç özeli olmayacak mı insanın
ben çıkıyorum hepiniz öpüldünüz
yufka alsın akşamdan gözleme yap onu götürsün
super sanırım sadece eski arkadaşlarıyla konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?