2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

akşama yemeğim yok ve mesai kalıyoruz kızlar. ne zaman çıkcaz bilinmez...

Lazere ben de gitmiştim 8 senans genital ve koltukaltı için. Makinemin adını bilmiyorum o zaman pek araştırmamıştım uygun fiyata yapılıyor diye gitmiştik eltimle ama pek memnun kalmadım. Ya makine uyduruktu ya da benim tüyler uyduruk. Biraz azalma oldu tabi ama tamamen bitme ya da bitecek belirtisi olmadı asla. 8 seans paketti, sonra da baktım bitmiyor, devam etmedim ben de. Kollarım için çok istiyorum aslında, baya belirginler çünkü esmer olduğumdan heralde. Şööyle iyice adamakıllı para kazanmaya başlayayım o zaman araştırıp iyi bi yere gidicem:26:.

lazer güzeldeinsan kıyamıyo para verirkenama sonucu görüncede iyiki yaptırmışım diyomakineden kaynaklanmıştır canım..akşama ne yapıyon bakıyım

akşama yemeğim yok ve mesai kalıyoruz kızlar. ne zaman çıkcaz bilinmez...

tühhh üzüldüm canım yaa, kahvaltlık gibi bişeyler yersiniz artık akşam olmaz mı :26:

Ben de biber dolması yapıcam. Az önce eşim aradı akşama ne var diyor, dolma dedim oo iyi diyor. Sevindi hayret

lazer güzeldeinsan kıyamıyo para verirkenama sonucu görüncede iyiki yaptırmışım diyomakineden kaynaklanmıştır canım..akşama ne yapıyon bakıyım

evet canım yaa ama illallah dedirtiyor bu kıllar da. Biteceğine emin olursam kıyıcam walla paraya. Genital yine o kadar sorun değil, üstte zaten tek tük var, altı da idare ediyoruz işte. Ama kollarımdan sıkıldım

Sizde ne yemek var kızlar? Dolmanın yanına bişey yapsam mı acaba? Yoğurt var malum, semizotu salatası da yapıcam aman yeter ya

Son düzenleme:
tühhh üzüldüm canım yaa, kahvaltlık gibi bişeyler yersiniz artık akşam olmaz mı :26:

Ben de biber dolması yapıcam. Az önce eşim aradı akşama ne var diyor, dolma dedim oo iyi diyor. Sevindi hayret

valla canım akşamı geçiştirmek kolay da yarın kocişin işe yemek götürmesi lazım. o da artık yumurta falan kırar yer yarın

Bende toparlanayım
bugün sadece salata yapıcam karnıbaharım güzel olmuştu baya çoktu bugünede kaldı kayınvalidem yanına ton balıklı mısırlı göbek salatası istedi. Aman biz bizeyiz zaten yeter. Görümcem eşi gelmeden kurmuyor sofrayı 9da geliyor dünde yine gizliden eşimle pide aldık yedik nasıl bekliyelim o kdar bugünde bi kaçamak yapar yeriz bişeyler :)))

Hepinize iyi akşamlar öpüldünüz mucuk mucuk

Heyoo şimdi çıkıp anneme gidiyorum kızlar.:))
evde okurum yazdıkşlarınızı bys..iyi akşamlar

super sanırım sadece eski arkadaşlarıyla konuşuyor

:) yok canım ya özel mesajlaşma yhapıyordum çıktım sonra...

evlilik yıl dönümümüzde yemeege çıkcaz..evlilik teklifi aldıgım yerde yiyicez yemegi..deniz maNZARALI...

eşim bana tamtur yüzük alıcak..birde istedigim kolye var onu alıcak kısmetse ...
bende ona istedigi ya nıke aykkabı alcam yada takım elbise ne isterse..biz isteklere göre yararlı hediyeler olsun diye haberleşiriz..daha dogrusu eşim söylemeden edemez

bakalım anlatırım yine

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr... haftanın son iş günü heyooo

demek isterdim ama biz yarın da çalışıyoruzzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…