:) yok canım ya özel mesajlaşma yhapıyordum çıktım sonra...
evlilik yıl dönümümüzde yemeege çıkcaz..evlilik teklifi aldıgım yerde yiyicez yemegi..deniz maNZARALI...
eşim bana tamtur yüzük alıcak..birde istedigim kolye var onu alıcak kısmetse ...
bende ona istedigi ya nıke aykkabı alcam yada takım elbise ne isterse..biz isteklere göre yararlı hediyeler olsun diye haberleşiriz..daha dogrusu eşim söylemeden edemez
bakalım anlatırım yine
Alah kavuştursun Fundacım su gibi geçer inşallah 1 haftan
Aşkını depreşir işte fenamı
Bugün benim kızkardeşimin doğum günü yarında en küçük kardeşimin doğum günü. İkisini bugün kutlicaz ben iş çıkışı direk annemlere gidicem kocişimde sipariş verdiğimiz pastayı alıp gelicek akşama kadar orda olucam
bugün ikimizden başka çalışan yok sanırım
akşamları dinlenmeye bakarsın o zaman cnm
günaydın kızlar
kociş gidiyo pazartesi fuara 1 hafta yok
sağol canım inşallahelficim çok üzülüyodumda artık gidicek yapacak bişey yok üzülmeninde anlamı yok inşallah hemen geçer 1 hafta biraz birbirimizi özlemiş oluruz
öyle yapmaya çalışcam artık canım, çare yok.
Allah kavuştursun canım. biz daha 1 aylık olmadan kociş Türkiye'ye gitmişti 1 hafta. çalışıyor olman iyi, evde olsan daha zor olurdu canım. hem biraz özlem girmesi de iyi olur. senin için zor olacak ama iyi kötü alışmak lazım böyle mecburi ayrılıklara
zuzu beklenmedik bir tatil yapıyor galiba
Pazartesi beyannamelerin son günü zuzu yarında çalışırsa şaşmam bence yoğunluktan giremiyor
teşekkür ederim canım evet alışmam lazım birine bağlı olmak ayrı birine bağımlı yaşamak ayrı bağımlı gibiyim resmenbiraz alışmak lazım haklısın ..evet canım biraz özlem güzeldir iyiki çalışıyorum gerçi çalışmasam direk kayseriye kaçardımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?