2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay bende tek ben böyleyim sanıyordum yarenay niye böyleyiz acabadün bi arkadaşım diyoki eşinle aynı iş yerinde olmak sıkıcı değilmi diyo yoo dedim aynı iş yerindeyiz ama farklı bölümlerdeyiz dip dibe değiliz dedim onu heran görsemde bıkmamki zaten

ben hiç böyle değildim aslında funda ya. sanırım ikimiz de gurbetteyiz, arkadaşımız falan yok ya. kocişler herşeyimiz oldu bizim. ondan bu kadar bağımlı olduk galiba. aklıma başka birşey gelmiyor valla. yoksa bu bağımlılık benim kişiliğime çok aykırı birşey. bazen kociş de diyor, sen evlenmeden önce daha az düşkündün bana

kesinlikle öyle canım gurbette olmamız ve doğru düzgün arkadaş çevremiz olmamasından kaynaklanıyo..bende evlendikten sonra daha düşkün oldum..bi kaç kafa dengi arkadaş bulsam ozaman sen gör beni

Ben sadece bi gece kocamdan ayrı kaldım kayıvalidem hastanede yatarken eşim refakatçi oldu görümcemde kaldım ağlayasım vardı yemek bile yiyemedim.

Benim 2 saatim kaldı ben işlerimi toparlıyayım bir an önce çıkayım

Hepinize iyi hafta sonları
Yarenaycım çok yorma kendini.

Kendinize cici bakın bye bye..

ben geldim siz gitmişsiniz

burdayım kzılar çalışıyorum her cumartesi olduğu gibi

alışın artık c.ertesileri bu saatlerde giriyorum çünküm büroda temizlik yapıyorum ondan, anca bitiyor

ben geldim siz gitmişsiniz

burdayım kzılar çalışıyorum her cumartesi olduğu gibi

alışın artık c.ertesileri bu saatlerde giriyorum çünküm büroda temizlik yapıyorum ondan, anca bitiyor

kolay gelsin zuzucum
büro büyükmü temizlik derken ne yapıyosun

masaların tozları, yerler süpürüym bide siliyorum işte :100:

benim odam, patron odası arşiv..e bide merdivenler...

hee wc ve mutkak bölümüde var

benim evimin temizliği de kalacak bu hafta ya artık kociş yapar elinden geldiği kadarıyla. Allah'tan eli alıştı artık iyice temizlik işlerine de idare eder yaptığı. ben de akşamları yapabildiğim kadarını yaparım artık.

inci naber? nasıl gidiyor hamilelik???

offff yoruldum ama ya. bir de hata yapmışım ki sormayın, Allah'tan son anda fark edildi de yırttık...

Ben geldim kızlarrr. Bi bakıp çıkıcam gerçi kimse kalmamış (( Herkese kolay gelsin yarenay sana özellikle cnm, yarın da çalışacakmışsın
Ben de hala matematiği anlamaya uğraşıyorum bugün son gün, yarın sınavım var dındındındınnnnnnnnnnnnnnnn

Fundaa eşin de gidiyormuş cnm allah kavuştursun ayrılık zor evet ama biraz özlemek ikinize de iyi gelecektir emin ol )))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…