bak bu beyannameleri falan bilmem ben. ama öyle diyorsan doğrudur, hafta içi bol bol sohbet etti burda, işleri yetiştirememiştir
evet canım ya. ben de evlendiğimizden beri bağımlı gibi hissediyorum kendimi kocişe. onsuz yemek yemek, ablamlara gitmek, yeğenimle oynamak bile zor geliyor. evimizde oturup onun gelmesini beklemek daha iyi geliyor sanki. zamanla geçer, birlikte olmaya alışırız herhalde diye düşünüyorum.
ay bende tek ben böyleyim sanıyordum yarenay niye böyleyiz acabadün bi arkadaşım diyoki eşinle aynı iş yerinde olmak sıkıcı değilmi diyo yoo dedim aynı iş yerindeyiz ama farklı bölümlerdeyiz dip dibe değiliz dedim onu heran görsemde bıkmamki zaten
ben hiç böyle değildim aslında funda ya. sanırım ikimiz de gurbetteyiz, arkadaşımız falan yok ya. kocişler herşeyimiz oldu bizim. ondan bu kadar bağımlı olduk galiba. aklıma başka birşey gelmiyor valla. yoksa bu bağımlılık benim kişiliğime çok aykırı birşey. bazen kociş de diyor, sen evlenmeden önce daha az düşkündün bana
ben sadece bi gece kocamdan ayrı kaldım kayıvalidem hastanede yatarken eşim refakatçi oldu görümcemde kaldım ağlayasım vardı yemek bile yiyemedim.
böyle deme elfiben ne yapıyım 1 hafta
oy kıyamam canım ya su gibi akıp geçicek bir an önce kavuşucan kocişine
ben geldim siz gitmişsiniz
burdayım kzılar çalışıyorum her cumartesi olduğu gibi
alışın artık c.ertesileri bu saatlerde giriyorum çünküm büroda temizlik yapıyorum ondan, anca bitiyor
masaların tozları, yerler süpürüym bide siliyorum işte :100:
benim odam, patron odası arşiv..e bide merdivenler...
hee wc ve mutkak bölümüde var
masaların tozları, yerler süpürüym bide siliyorum işte :100:
benim odam, patron odası arşiv..e bide merdivenler...
hee wc ve mutkak bölümüde var
zuzum allah kolaylık versin canım birsürü iş tekmisin sen :44:başka kimse yokmu yardım falan edicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?