iyidir inci, sen napıyosun..
işedevam mı..niye girmiyon hiç kıss
benim evimin temizliği de kalacak bu hafta yaartık kociş yapar elinden geldiği kadarıyla. Allah'tan eli alıştı artık iyice temizlik işlerine de idare eder yaptığı. ben de akşamları yapabildiğim kadarını yaparım artık.
inci naber? nasıl gidiyor hamilelik???
iyiyim canım benim
yok canım benim devam değil uzun zaman oldu ben işi bırakalı..
iyi senden naber iyi gidiyor hamilelik 6ıncı ayımı bitirdim 7inci aydayım bakalım yaklaştı artık nerdeyse :))
selam kızlar. Kocam işte bende evdeyim..Her pazar böle maleseffhiç iş yapasım da yok ..
hiç anlamadım luxxor
bitane daha site vardı
hediyeler sanki denizde yüzüyo gibi
geçmiş olsun buarada iyi geçmsine sevindim canm
luxxor geçmiş olsun cnm iyi geçmesine sevindim benim de korktuğum gibi olmamıştı. Kurtulduk çok şükür. Artık sızlamıyor diğer dişlerim gerçekten o rahatsız ediyormuş beni
luxxor geçmiş olsun canım , darısı başıma inşallah bende kurtulsam şu 20 liklerden
ayşe güle güle kullan :82:
Canlarım çok sağolun baya bi gecikmeli okudum yorumlarınızı ama teşekür ederimMerhaba kızlar luxxor hoş geldin tatlım ohh kurtulmuşun kolay geçmesine sevindim
Alisha çantan çok şirin çok beğendim ayakkabınıda bekliyoruz en kısa zamandaArse süper düşünmüşünüz evlilik yıldönümü planları çok hoş ben ne yapacaksam hiç bilemiyorum zuzu bizde sizin gibi baş başa geçirmek istiyoruz kocacımla
SelamYarnenaycım yoğunsuznuz baya anladığım kadarıyla kolay gelsin canım ben de 4 günlük tatilimin sonuna geldim malesef Cuma günü ok güzel geçti ama eşim de izinliydi tadını çıkardık diyebilirim çıktık gezdik tozduk 6 saat dolaşmışız çok keyifli bigü geçirdik acaba her cumartesi pazar o da çalışmasa böyle geçer miydi bilmiyorum Şu anda ocakta etli taze fasülyem pişmekte, bir de sebzeli tavuk yemeği yapacağım bkalım o nasıl olacak. halen daha ezbere bildiğim bişi yok tam olarak ama tarifler üzerinden her şeyi yapıyorum. Bu arada kızlar mayıs sonunda kayınvaldem gil bize gelcekmiş 2-3 günlüğüne, biz de zaten haziranın 3ünden itibaren bir hafta onların yanına gideceğiz. Onları gönderip biz onlara gitcez komik olcak biraz ya bakalım Buraya geldikleride umarım elim ayağıma dolanmaz her şey güzel geçer. ben biraz geçmişi okuyayım
Ay ne güzel cnm yaa annen nası da düşünmüşAyşe sınavla ilgili iyi haberlerini bekliyoruz canım:))
Kızlar cumartesi sabah annişimin telefonuyla uyandık, bugün 23 nisan çocuklar günü, siz de benim çocuklarımsınız kahvaltıya bekliyorum sizi dedi.. gittik açık büfe hazırlamış resmen bize.. okadar güzel bir kahvaltı sofrasıydı ki :)) canımın için anneciğim
3 gibi kalktık ordan kayınvalidemlere doğru yola koyulduk.. biraz daha iyi olmuş, yarın doktor kontrolü var bakalım belki alçıyı alırlar diyo ama okadar kısa zamanda bence imkansız..
Eltim 10 gün izinde zaten, kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyolar.. yemekten sonra oturduk survivoru izliycez, babam geldi "bu çıplak adamları mı izliyosunuz siz" deyip Mahmut tuncer şovu açtı.. biz de çıktık yukarı.. eltimi çok seviyorum yaa inş hep böyle güzel olur aramız.. güzel bir geceydi..zaten eşimin abisi, eltimin kocası çok komik biri bütün gece espriler felan gece 3 gibi yattık :)))
12 ye kadar da uyumuşum sabah..
kahvaltı, akşam yemeği derken daha yarım saat önce geldik eve..
Bu gece de kalmadık diye kırıldılar ama napim evimi özledimm
Sizi de özledim, inş hepiniz iyisinizdir :)))
Eşimin içi buruk ama, dün geceden beri aynı muhabbet "keşke annemlere yakın otursak" diyo
kardeşlerini özlüyomuş..alışık ya kalabalık aileyetek sıkıntımız bu 6 aydır yaa
Kızlar adet oldum uzanıyorum şimdi ağrım var
Ayşecim ben atlattım sıra sende
günaydın kızlar hava çok güzel burda
sabah 6 gibi uyandım resmen yaz havası...kuşlar cikcik ötüyodu
fundam tekrar Allah kavuştursun canım, ohh iyisin memleketede gidiyosun..kaynanadan yıttın :))) hangi günler yoksun
elfii hadi geçmiş olsun, darısı ayşeme :)))
nektar annende çok iyi düşünmüş hani
yarenayyy nasıl işler azalttınızmı bari:44:
günaydın kızlar,
nasılsınız bakalım fundacım allah kavuştursun ben alıştım artık eşim sürekli seyahatlere gittiği için 2-3 günlük yolcuklar beni etkilemiyo okadar:)tabi özlüyosun o ayrı
elficim gözünaydın hastalanmışsın darısı ayşeye bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?