günaydın canım..peki sen yalnız kalabiliyomusun ben kayınvaldemlerde kalıcam 3 gün perşembe akşamı yola çıkıyorum..eşin ne iş yapıyorki canım..hamilelik nasıl gidiyo bolcum karnın büyüdümü biraz
adam hayal kırıklığı yaşamış :)
bolcum bi foto çekte karnını görek
yok cnm kalamıyorum tek annemlerde kalıyorum bazen haftanın yarısı orda geçiyo medical firmada çalışıyo eşim ondan sürekli gezinti ahlinde.
çok şükür bulantılar azaldıı normal hayata yavaş yavaş dönmeye başladım tek sorunum bel fıtığım bazen aşırı ağrılarım oluyo yürüyemiyorm bile umarım oda geçer.karnım çıktı ya valla fatmanın 5 aylık hali benim şuanki karnım nerdeyseiç karnım geniş değil sanırım ondan
olsun canım en azından ailen yanında orda kalıyosun onlar olmasa zor olurdu senin için..maşallah2 ay oldumu..ay daha dün gibi paylaştığın günü hatırlıyorumda ..iş yerinde bi sorun yok umarım müdür karnının büyüdüğünü görünce ne yapıyo
ayy evt aynen öle cnm haftaya 3. ayımıza g,recez inşallah cmtsi kontrolümüz var ve 2 li testimiz var bakalım ,nşallah sorunsuz atlatırız belki cinsiyetide görürüz bakalım hayırlısyla bi atlatalımda şu kontrolü.
sorma müdürü salak sürekl, bakıyo karnıma zaten büyümüşmü falan diye pis herif.
maşallah ya 3 ay mıne çabuk geçti diyeceğim ama sana sormak lazım hadi hayırlısı canım içine ne doğuyo kız mı erkek mi ..ne iğrençç bi adam ya
ayy evt bana hiç geçmiyo zaman buzamana gelene kadar neler çektim çok şükür zoru atlattık sayılır..valla bana kız gibi geliyo ama eşim erkek diyo bakalım:))
iğrençki ne iğrenç cnm sürekli istiyo etrafında fır dönim cmtsi bile çağırdı ya geçende gerizekalı umarım tekrar çağırmaz bakalım allahım bana yaşattıklarının acısını bi şekilde çıkarsın kendinden en büyük dileğim bu yani.
ay keşke müdürünüz değişse :)
ya ben anlamadım sen onun sekreterimisin canım yaa..bnkada değilmiydin sen ne alaka,bukadar sağkol vaziyeti:44:
Herşeye senimi çağırıyor
hayırlısı olsun sağlıklı olsunda canım..SANA BİLE BİLE EZİYET EDİYOKİ ÇIKSIN DİYE PİSLİK HERİF İNŞALLAH KENDİ ÇIKAR
Ay keşke müdürünüz değişse :)
ya ben anlamadım sen onun sekreterimisin canım yaa..bnkada değilmiydin sen ne alaka,bukadar sağkol vaziyeti:44:
Herşeye senimi çağırıyor
zuzu sen ne yapıyon nasıl geçti hafta sonun canım
ay bi yandan fatura dizmeye çalışıyorum biyandan buralarda geziniyorum
C.ertesi gece 3 e kadar tvde film izledik eşimle...pazar sabahda 12 ye geliyordu kalktık..kahvaltı hazırladık..tabi o arada benii bayaa sinir etti..sucuklu yumurta yüzünden
Neyse bi motor turu yaptım tabisii
Sonra kaynanalarla annemlere gittik yemeğe..kadayıf dolmasındanda yediler (ben yemedim)Evede getirdim biraz akşam yesin eşim diye...
Ya inanaırmısın annemler gittiğimizden ,kalkmaya kadar eşim tam 11 tane kadayıf dolamsı yedi
bolcum ne zamandır beraber çalışıyorsunuz?
zuzu sucuklu yumurtaya niye sinir oldun kızsen sevmiyomusun kadayıf dolması..11 tanemi ..senin kocan benimkindende oburmuş
doymuycam sanıyolar gözleri doymuyoAy sorma geldi gitti yedi yaa :))
ben şerbetli tatlılardan pek hoşlanmam ,ama akşam yicem 1 tane..tadımlık
Yaa uyuz işte ...tam ben yapıyodum sucuğu kestim az geldi beyin gözüne..şu kadar daha kes dedi..tamm dedim şunları tavaya doğrayıp keseyim..gelip gidip sucuğu kesmeye çalışıyor.. Yaa tamm dedim kesicem bi git yaa
Neyse kestim tam yapıcam...sucuk öyle yapılmaz..bak güzel yapamıcan..ayy delirtti beni..bende elimde bıçak vardı fırlattım tavaya al yap ozman diyeVe yaptığı sucuklu yumurtadan da yemedim
Bi dünya yumurta kırmış içine..sucuklarda hep bi köşede kalmış...
Hıh dedim senin yptığında bukadar olur işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?