2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok cnm kalamıyorum tek annemlerde kalıyorum bazen haftanın yarısı orda geçiyo medical firmada çalışıyo eşim ondan sürekli gezinti ahlinde.
çok şükür bulantılar azaldıı normal hayata yavaş yavaş dönmeye başladım tek sorunum bel fıtığım bazen aşırı ağrılarım oluyo yürüyemiyorm bile umarım oda geçer.karnım çıktı ya valla fatmanın 5 aylık hali benim şuanki karnım nerdeyseiç karnım geniş değil sanırım ondan

Günaydın Kızlar

Eşim pek memnun olmadı sanki hastalanmama. Bu aralar bebişten çok bahseder oldu :))

adam hayal kırıklığı yaşamış :)

bolcum bi foto çekte karnını görek

günaydın kızlarr... bu hafta hemencecik bitsin istiyorum ya. dün akşam 18,30 a kadar çalıştık. işler çok yoğundu ama hafiflettik çok şükür. birkaç tane de hatam çıktı, çok üzüldüm.

cumartesi 22'ye kadar çalıştık, kociş evdeydi. bir güzel masa hazırlamış, mumlar, çiçekler falan. ama biz işyerinde yediğimizden kocişle yiyemedik. zaten ben çıkana kadar o da halı saha maçına gitmişti. valla özledim kocişimi bu hafta. inşallah önümüzdeki hafta sonu hava da güzel olur da acısını çıkartırız
hesapladım geçen hafta toplamda 25 saat fazla mesaim var. ay sonunda mesai parasını alınca çıkar yorgunluğum sanırım

funda ailenin yanına gitmene çok sevindim, keşke ben de kaçabilsem. elfi hastalanmışın hayırlı olsun canım. adaşım umarım sınavın beklediğinden de iyi geçmiştir.

Son düzenleme:

olsun canım en azından ailen yanında orda kalıyosun onlar olmasa zor olurdu senin için..maşallah2 ay oldumu..ay daha dün gibi paylaştığın günü hatırlıyorumda..iş yerinde bi sorun yok umarım müdür karnının büyüdüğünü görünce ne yapıyo

ayy evt aynen öle cnm haftaya 3. ayımıza g,recez inşallah cmtsi kontrolümüz var ve 2 li testimiz var bakalım ,nşallah sorunsuz atlatırız belki cinsiyetide görürüz bakalım hayırlısyla bi atlatalımda şu kontrolü.
sorma müdürü salak sürekl, bakıyo karnıma zaten büyümüşmü falan diye pis herif.

maşallah ya 3 ay mıne çabuk geçti diyeceğim ama sana sormak lazımhadi hayırlısı canım içine ne doğuyo kız mı erkek mi..ne iğrençç bi adam ya

maşallah ya 3 ay mıne çabuk geçti diyeceğim ama sana sormak lazımhadi hayırlısı canım içine ne doğuyo kız mı erkek mi..ne iğrençç bi adam ya

ayy evt bana hiç geçmiyo zaman buzamana gelene kadar neler çektim çok şükür zoru atlattık sayılır..valla bana kız gibi geliyo ama eşim erkek diyo bakalım:))
iğrençki ne iğrenç cnm sürekli istiyo etrafında fır dönim cmtsi bile çağırdı ya geçende gerizekalı umarım tekrar çağırmaz bakalım allahım bana yaşattıklarının acısını bi şekilde çıkarsın kendinden en büyük dileğim bu yani.

Son düzenleme:
Ay keşke müdürünüz değişse :)

ya ben anlamadım sen onun sekreterimisin canım yaa..bnkada değilmiydin sen ne alaka,bukadar sağkol vaziyeti:44:
Herşeye senimi çağırıyor

hayırlısı olsun sağlıklı olsunda canım..SANA BİLE BİLE EZİYET EDİYOKİ ÇIKSIN DİYE PİSLİK HERİF İNŞALLAH KENDİ ÇIKAR

hayırlısı olsun sağlıklı olsunda canım..SANA BİLE BİLE EZİYET EDİYOKİ ÇIKSIN DİYE PİSLİK HERİF İNŞALLAH KENDİ ÇIKAR

Ay keşke müdürünüz değişse :)

ya ben anlamadım sen onun sekreterimisin canım yaa..bnkada değilmiydin sen ne alaka,bukadar sağkol vaziyeti:44:
Herşeye senimi çağırıyor

ahh ahh keşke ama çok zor canım ben bölge müdürünün asistanıyım işte adamda ben hamile olduğumdan beri bi gıcık giidyo biliyosunuz zaten yaptıklarını duyduğunda gıcık olsun diye herşeyi bana yaptırmak istiyo işte napim el mahkum katlınıyoruz işte.

zuzu sen ne yapıyon nasıl geçti hafta sonun canım

ay bi yandan fatura dizmeye çalışıyorum biyandan buralarda geziniyorum

C.ertesi gece 3 e kadar tvde film izledik eşimle...pazar sabahda 12 ye geliyordu kalktık..kahvaltı hazırladık..tabi o arada benii bayaa sinir etti..sucuklu yumurta yüzünden

Neyse bi motor turu yaptım tabisii
Sonra kaynanalarla annemlere gittik yemeğe..kadayıf dolmasındanda yediler (ben yemedim) Evede getirdim biraz akşam yesin eşim diye...
Ya inanaırmısın annemler gittiğimizden ,kalkmaya kadar eşim tam 11 tane kadayıf dolamsı yedi

günaydın millett :80:

herkese iyi haftalar, fırsat buldukça gelicem sohbete, şimdi sadece slm için uğradım
öptüm herkesiii,

bol minnoşa iyi bak , kendinede iyi bak, değmeyecek insanlar için kendinide minnoşuda üzme :80::81:

zuzu sucuklu yumurtaya niye sinir oldun kızsen sevmiyomusun kadayıf dolması..11 tanemi..senin kocan benimkindende oburmuş

zuzu sucuklu yumurtaya niye sinir oldun kızsen sevmiyomusun kadayıf dolması..11 tanemi..senin kocan benimkindende oburmuş

Ay sorma geldi gitti yedi yaa :))
ben şerbetli tatlılardan pek hoşlanmam ,ama akşam yicem 1 tane..tadımlık

Yaa uyuz işte ...tam ben yapıyodum sucuğu kestim az geldi beyin gözüne..şu kadar daha kes dedi..tamm dedim şunları tavaya doğrayıp keseyim..gelip gidip sucuğu kesmeye çalışıyor.. Yaa tamm dedim kesicem bi git yaa
Neyse kestim tam yapıcam...sucuk öyle yapılmaz..bak güzel yapamıcan..ayy delirtti beni..bende elimde bıçak vardı fırlattım tavaya al yap ozman diye Ve yaptığı sucuklu yumurtadan da yemedim
Bi dünya yumurta kırmış içine..sucuklarda hep bi köşede kalmış...
Hıh dedim senin yptığında bukadar olur işte

doymuycam sanıyolar gözleri doymuyoaz sanıyolarbendehafta sonu makarna yapıyodum çok acıkmıştı hepsini dök aşkım dedi iki kişi 1 paket makarnayı nasıl yicekseksen karışma dedim yarısını pişirdim hatta birazda arttı bak dedim arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…