doymuycam sanıyolar gözleri doymuyoaz sanıyolar bendehafta sonu makarna yapıyodum çok acıkmıştı hepsini dök aşkım dedi iki kişi 1 paket makarnayı nasıl yiceksek sen karışma dedim yarısını pişirdim hatta birazda arttı bak dedim arttı
zuzu maşallah kız eşin kaç kilo.
Benim eşimde tombik rejimde şimdi 90 kiloydu 85 şimdi
vallaa gözleri aç bunların
Seninki kaç kilo
...
Ya bide yataktayken dedi..aşkım bugün kahvaltıyı sen hazırla ben keyif yapayım ,tamm dedim..yine dibimde bitti
benim cumartesi günüm çok güzeldi iş çıkışı direk annemlere gittim sonra kız kardeşlerimle istiklal caddesinde turladık eşimde pastayı alıp geldi erkek kardeşim ve kız kardeşimin doğum gününü kutladık sonra görümceme gittik teyzemin kızı doğum yaptı eşim dediki hadi gel ziyarete gidelim gece 11 de gittik çok şirin bi bebekti ya eve geldik yarın erken kalkıcam diye ben hemen yattım eşim biraz daha oturmuş öyle yatmış
pazar rezaletti ama 10:30 da kalktım eşim biraz daha uyusun diye seslenmedim hemen bi çorba yaptım markete gittim geldiğimde uyanmıştı eşim dedim kahvaltıyı sonra yaparız bana yardım et 2 tepsi fırında makarna yaptım o da kaşarı rendeledi peyniri ufaladı sonra hazır köfte kızarttık ondan sonra kahvaltı yaptık yemekleri görümceme taşıdık oda patlıcanlı tavuklu bi yemek yapmıştı sütlü irmik tatlısı yapmıştı çorludan misafirlerde gelmişti yemekti çaydı tatlıydı derken çok yorulduk görümcem c.teside yorulmuştu perişan haldeydi
yine biz eve erken gittik ben dinlendim karnımda ağrıyordu baya dinlendim
Boyu kaç 109 kilo maşallahı varmış
Benim eşimin boyu 1.76 10 kilo fazlası var
109 muozaman boyu uzundur sende kısa sayılmazsın
ben 1,63 falanım...
eşimden bi kafa kısayım
fotolarda görmüşündür
elfim dün gelmemiş miydi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?