2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

vallaa gözleri aç bunların
seninki kaç kilo
...

ya bide yataktayken dedi..aşkım bugün kahvaltıyı sen hazırla ben keyif yapayım ,tamm dedim..yine dibimde bitti

Benim cumartesi günüm çok güzeldi iş çıkışı direk annemlere gittim sonra kız kardeşlerimle istiklal caddesinde turladık eşimde pastayı alıp geldi erkek kardeşim ve kız kardeşimin doğum gününü kutladık sonra görümceme gittik teyzemin kızı doğum yaptı eşim dediki hadi gel ziyarete gidelim gece 11 de gittik çok şirin bi bebekti ya eve geldik yarın erken kalkıcam diye ben hemen yattım eşim biraz daha oturmuş öyle yatmış

Pazar rezaletti ama 10:30 da kalktım eşim biraz daha uyusun diye seslenmedim hemen bi çorba yaptım markete gittim geldiğimde uyanmıştı eşim dedim kahvaltıyı sonra yaparız bana yardım et 2 tepsi fırında makarna yaptım o da kaşarı rendeledi peyniri ufaladı sonra hazır köfte kızarttık ondan sonra kahvaltı yaptık yemekleri görümceme taşıdık oda patlıcanlı tavuklu bi yemek yapmıştı sütlü irmik tatlısı yapmıştı çorludan misafirlerde gelmişti yemekti çaydı tatlıydı derken çok yorulduk görümcem c.teside yorulmuştu perişan haldeydi

yine biz eve erken gittik ben dinlendim karnımda ağrıyordu baya dinlendim

zuzu maşallah kız eşin kaç kilo.

Benim eşimde tombik rejimde şimdi 90 kiloydu 85 şimdi

zuzu maşallah kız eşin kaç kilo.

Benim eşimde tombik rejimde şimdi 90 kiloydu 85 şimdi

bende tombikim diye severim...
benimki 109 kilo...
şimdi rejimde..dün bozdu bi :))
akşamları 1 tabak yemek yiyor..ekmeğide azalttı...işleride açıldı çalışırkende bayaa spor yapmış oluyor...

ohh şimdi istanbulda olmak vardı istiklal cad keşke eşimin peşine takılma imkanım olsa gezerdik ne güzel

Boyu kaç 109 kilo maşallahı varmış

Benim eşimin boyu 1.76 10 kilo fazlası var

işte seninkiyle aynı hemen hemen :) 1-2 santim fazla olabilir..tam kaç hatırlamıyom..dur akşam gideyim de boyunun ölçüsünü alayım

göbek yaptı benimki yaa..kışın 3 basamaklılara çıkıyoruz böle 100 ve üstü :))
yazın 2 basamaklılara düşüyor,

bende cumartesi akşam tartıldım 55 çıktım
kilom 51 di....
ama bayaa yemiştim ondan heralde :))

akşam eve gidince yemekten önce tartılcam :))))

benim eşimin kilo sorunu yok ama göbiş yaptı biraz. ben de ne zamandır tartılmadım ama gitti gibi bu aralar biraz da olsa. yaza kadar 55 olsam yeter bana yaa

Ya kızlar dün belirti geldi ağrımda vardı şimdi ne ağrı ne bişey. Niye kesildi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…