2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu bakıyorum rahatsın beyannameler bitti galiba.

Benim kdv ve kdv2 var

canım bitane elimde var şuan..
onun dışında bi mükellefin ocakşubat kdvleri düzeltme verilc., mart kdvsi+muh.u var canm...
yani 2 dosyam kaldı diyelim :)

haa bide v.dairesine gidicem evrak hazırlamam lazım..bi çalışma yapmadım ne gitcek diye falan..
...

adaçayı ,paptya falan içsen..sıcak sıcak, bi faydası olur...hiçbiri yoksa bol şekerli ve açık çay iç...

geçen ay bende işe yaradı..şekerli su içemezsen ,açık çay iç bol şekerli..demişti sinem mi ayşe mi , tam hatırlayamadım...

Yarenay sana da sabır, fundayada..veee içinde bize de :)))

funda evrak hazırlamam gerekiyor, vergi dairesine gidicem..o yüzdn kafam karışmasın unutmayım bişey..çıkıyorum ben, yetişirsen size gelirim :))
:80:

kızlar nerelerdesiniz ya bugün topik çok sessizben kocamı şimdiden özledim

ay canım ya Allah kavuştursun. insan akşam göremeyeceğini bildiği için de hemencecik özlüyor değil mi? biran önce geçer inşallah şu hafta.

ay canım ya Allah kavuştursun. insan akşam göremeyeceğini bildiği için de hemencecik özlüyor değil mi? biran önce geçer inşallah şu hafta.

evet ya off nişanlıyken nasıl duruyodukgelsin onu bissürü epicem
inşallah hemen geçsin perşembe günü gelsin aileme kavuşuyumondan sonrada kocama kavuşuyum

Günaydın Kızlar

Eşim pek memnun olmadı sanki hastalanmama. Bu aralar bebişten çok bahseder oldu :))
elfişş hastalandım demişsin canım, sadece belirtisiyle adet oldum deme kız, eşini de hayal kırıklığına uğratıyosun

ben 1,63 falanım...
eşimden bi kafa kısayım

fotolarda görmüşündür
fotolarda bayaa uzun görünüyo eşinin boyu zuzuş, ayrıca da hiç kilolu değil
fotolarda kaç kilo ki, 100 lerdeyse hiç göstermiyo kilosunu o zaman kemiği ağır çekiyodur öyle derler ya

Fundam, Allah kavuştursun ailenle de kocişle de

Selamlar herkese evi toparlamaya başlamadan önce bakim dedim buraya

Kızlar aşerir gibi canım paskalya çöreği istiyordu kocişim geldi bana çörek almış ama o kadar yoğunumki yiyemedim daha.
Bende şu an çok yoğunum işler biterse gelirim bitirene kadar gelmicem

İyi sohbetler

Evet cidden fotolarda hiçde kilolu görünmüyo iri duruyo ama yani uzun boylu gibi sanki zuzuda uzun görünüyodu..sağol canım benim gelene kadar artık kafanız şişer

nektarcım neler yapıyosun evde vaktin nasıl geçiyo iş bakabiliyomusun
Hiç iş bakmaya fırsatım olmadı canım, kayınvalidemin ayağı kırılınca arkadaşlarımla buluşa olayım da ertelendi
geziyo da buralara gelmiyo derler şimdi bu hafta biraz bakarım, bir kaç yere inş, canım sıkılmaya başladı evde

bu arada kaynanama yapıp götürdüğüm şekerparem süper oldu, acemi şansı mı acaba ki

ay çok kötü denk geldi ya ayağı kırılması nektarcım acemi şansı değil bence sen becerikli birisin:112::128:
canım benim aynı semtte değilsiniz nerden bilecekler çık gez arkadaşlarınla iş bakıyodum dersinevde bunalma ..akşam kına gecesi var bakalım nasıl geçecek

...elfi bu sana.....

Nektar ,funda düğün zamanı kilo vermiş hali o 90 ken

teşekkür ederim canım
ariyım arkadaşlarımı da yarın bi kahve içimlik buluşalım bari, kocişten de izin almak lazım tabi şimdi

teşekkür ederim canım
ariyım arkadaşlarımı da yarın bi kahve içimlik buluşalım bari, kocişten de izin almak lazım tabi şimdi

ara aman ne sıkılıcan evdekocişe de deki çok bunaldım aşkım yarın arkadaşlarla görüşmek istiyorum debenim arkadaşlarım burda olsalardı ahhh ah

bugün herkes işlere dalmış anlaşılan. ben normal saatimde çıktım bugün çok şükür. ablam bendeydi, oturduk bir kahve içtik. az önce çıktı o, ben de bir bakayım neler kaynatmışınız dedim ama kimsenin pek sesi çıkmamış bugün.

ben de gidip yemeğimi koyayım bari. kimse yazmamış bari ben yazayım. akşama taze fasülye yapcam, bir de cacık ya da salata tam karar veremedim. dün akşamdan biraz da pilavım var.

bi de spor yapmayı planlıyorum yarım saat. bakalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…