2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim kociş geç gelecekmiş, yemek yemez gelince
ben de kendime makarna yapıcam Ayşe yazdıkça canım çekiyo
ama nasıl bir sos yapsam diye düşünüyorum hala

spor olayını 3 gündür aksattım, bu gece ben de yapıcam :13:
su da 500 ml içmişim bugün sadece

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

ben dün yaklaşık 2 litre su içtim ve akşam yarım saat slim in 6 videosuyla spor yaptım. biraz kırıklık var ama çok iyi hissettim kendimi

günaydın kızlar dün kayınvaldemlerdeki ilk gecemdi 1 gün geçti kocamsıziyi davrandılar akşam yemeğim sabah kahvaltım bile hazırdı..akşam aşkımla konuşuk şükür sağ salim varmış buaralar suyu yeşil çayı bende az içmeye başladım bi ara ne güzel dikkat ediyodum

heheh ben yinede bitiriyorum yarım litreyi naberrr

günaydın buarada miss gibi hava var bugün, hatta camları kapılrı açtım şuan üşümüyorum bilem
gelir gelmez su içtim gene karnım ağrıdı, ben bi wc ye gideyim

ay zuzu sen beni öldürcen bi gün. kız insan gün boyu içtiği yarım litreyle gururlanır mı

ay zuzu sen beni öldürcen bi gün. kız insan gün boyu içtiği yarım litreyle gururlanır mı

ay napayım kıs,bende övüüm kendimi

bugün 6da çıkabilirim :) dün ve ondan önceki günlerde hep 8 le çıktım ,dün akşam patron öle bişeyler çıtlattı ama bakalım
erken gidersem kek türü bişey yapmak istiyorum çayın yanına..ö.g.z. var akşam iyi gider yanında

ben de bu akşam normal saatimde çıkabilirsem akşama kitap okumak istiyorum ay, ö.g.z'yi gözden çıkarabilirim bunun için

Günaydın kızlar bugün biraz hareketliyiz galiba.

Yarenaycım bende senin gibi kitap okumayı çok seviyorum ama bi türlü zaman bulamıyorum

Zuzucum yap kekleri börekleri kocanda kilo alır sende alırsın tabiiii

Fundacım çok şanslısın valla el üstünde tutmuşlar seni. Dün kaynanam diyorki bi hasta çorbam bile yoktu mercimek çorbası ile fırında makarna vardı ya anne dedim onları neden yemedin hasta için olurmu hiç onlar dedi. Eve gittim gece 12 de kıymalı patates yemeği yaptım

Of hiç iyileşmicek galiba bi nazlıki sormayın. Kızı oğlu ben ve damadı arasında kendisine en çok bakan ile en az bakan sırası yapmış en çok bakan damadıymış en az bakan oğluymuş kızı ile ben aynıymışız. Herkes elinden geleni yapıyor çocuk gibi nazını çekiyoruz hala memnun değil

ne okuyosun yarenay ismi ne kitabın

canım Empati'yi okuyorum. çok uzun zamandır elimde, artık bitsin istiyorum. bir de geçen hafta kraliçenin soytarısı'nı aldım. ona geçmek için heyecanlanıyorum çok

biz sana özet geçeriz yarın :)))

iyi fikir canım, teşekkürler kociş salonda izlesin ben yatak odasında okurum kitabımı. eve gider gitmez yarım saat yine spor yapcam, hem dinlenmiş de olurum

ne tür kitaplar okuyorsunuz kızlar..
bizdede en çok ablam sever kitap okumasını....

Günaydın kızlarrr. Elficim ben de adet oldum az önce Karın ağrısıyla uyandım zaten bi gittim baktım ki olmuşum. Ohhhhhh atlattık bu ay da Ama benim bugün yapılacak bi sürü işim vardı evde yaaaaa kaldı hepsi. Evi bi görseniz nasıl bu kadar dağıldığına inanamazsınız. İki gündür sınavdı dersti, dün de babamın yanındaydım hiçbişieye elimi süremedim. Mutfağa yedik attık yedik attık dağ gibi oldu bulaşıklar. Bi an öğrenci evinde hissettim kendimi. Bi haftadır da sınava çalışıcam vs. die temzliğe de elimi sürmemiştim bugün hepsini yapacaktım sözde. Ama karnım ağrırsa biraz zor. Şu an biraz iyiyim belime sıcak su koydum hafifledi gibi inş. yatak döşek yatırmaz yine :26:

Elfi sen de tam olarak oldun mu dün kesildi falan diye okumuştum???

Funda kocişin sağsalim gitmiş çok şükür. 3 gün de Kayseri'ye gidiyormuşsun çok sevindim wallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…