Cnm ben de inanılmaz çok kitap okurdum eskiden Türkçe İngilizce hiç farketmezdi. Ama doymuşum heralde kitaba, eşim bi sene önce falan bi kitap almıştı bana hem de sevdiğim bi kitabı, bi türlü yarısına bile gelemedim. Ünv. de ing.edebiyatı okudum ben, o zaman o kadar çok kitap okumuşuz k acaba bıktım mı diyorum :44:canım Empati'yi okuyorum. çok uzun zamandır elimde, artık bitsin istiyorum. bir de geçen hafta kraliçenin soytarısı'nı aldım. ona geçmek için heyecanlanıyorum çok
iyi fikir canım, teşekkürlerkociş salonda izlesin ben yatak odasında okurum kitabımı. eve gider gitmez yarım saat yine spor yapcam, hem dinlenmiş de olurum
Ayşee erkencisin
Elfii bi tuhaf senin kaynana zatiii
ya bende çok svereim kitap okumayı ama artık pek fırsatım olmuyor..
hadi bana fikir verin 4 mayıs eşimin doğum günü ne alsam acaba???
Benim eşimin de 14ünde)) Ben öncelikle varsa ihtiyacı olan bi şey alacağım. Yoksa şöyle yazlık güzel bi gömlek + pantolon veya tshirt + şort falan alayım diyorum şimdilik aklımda net bi şey yok :26:
Ayşecim benim kesildi ya hala bişey yok dün karnım çok ağrıyordu sonra geçti sabah olurmu acaba dedim ama bu saate kadar hala bişey yok
ne tür kitaplar okuyorsunuz kızlar..
bizdede en çok ablam sever kitap okumasını....
günaydın kızlar....
hadiya seninkidemi boğa burcu?
yaa hiç karar veremedim aklaıma bişe gelmiyo kıyafeti hep alıyorum ama değişik olsn diyorum:
Allah allah :26: Peki hiç gelmemiş miydi cnm, sadece karın ağrın mı oldu?
Ayşecim benim kesildi ya hala bişey yok dün karnım çok ağrıyordu sonra geçti sabah olurmu acaba dedim ama bu saate kadar hala bişey yok
saol tatlım sen nasılsın?ben tarihi seviyorum genelde. mısır tarihi olur, ingiliz olur, osmanlı olur fark etmez. sadece fantastik olmasın yeter.
günaydın canım nasılsınız?????
Evet başbelası bi boğa benimkiAslında ilginç hediyeler yapan siteler var geçenlerde bi göz gezdirdim güzel şeyler vardı öyle bi şeylere de bakabilirsin. Ayyyy şimdi aklıma ne geldi. Eşim balık tutmayı çok sever, olta takımı da iyice eskidi, ben ona su doğumgününde bi olta takımı alsam çok sevinir eminim
Pazar günü geldiğini hissettim her zaman önceden ben geliyorum diye haber veren daha çok pembe renkli bi sıvı geldi he tamam dedim yarına yoğun olur ama kesildi
Benim eşimin de 14ünde)) Ben öncelikle varsa ihtiyacı olan bi şey alacağım. Yoksa şöyle yazlık güzel bi gömlek + pantolon veya tshirt + şort falan alayım diyorum şimdilik aklımda net bi şey yok :26:
benimkide sadece sever ama uğraşmaz:))valla en son yine kıyafete kalacam heralde..
ben tarihi seviyorum genelde. mısır tarihi olur, ingiliz olur, osmanlı olur fark etmez. sadece fantastik olmasın yeter.
günaydın canım nasılsınız?????
Günaydın kızlar bugün biraz hareketliyiz galiba.
Yarenaycım bende senin gibi kitap okumayı çok seviyorum ama bi türlü zaman bulamıyorum
Zuzucum yap kekleri börekleri kocanda kilo alır sende alırsın tabiiii
Fundacım çok şanslısın valla el üstünde tutmuşlar seni. Dün kaynanam diyorki bi hasta çorbam bile yoktu mercimek çorbası ile fırında makarna vardı ya anne dedim onları neden yemedin hasta için olurmu hiç onlar dedi. Eve gittim gece 12 de kıymalı patates yemeği yaptım
Of hiç iyileşmicek galiba bi nazlıki sormayın. Kızı oğlu ben ve damadı arasında kendisine en çok bakan ile en az bakan sırası yapmış en çok bakan damadıymış en az bakan oğluymuş kızı ile ben aynıymışız. Herkes elinden geleni yapıyor çocuk gibi nazını çekiyoruz hala memnun değil
Günaydın kızlarrr. Elficim ben de adet oldum az önceKarın ağrısıyla uyandım zaten bi gittim baktım ki olmuşum. Ohhhhhh atlattık bu ay da Ama benim bugün yapılacak bi sürü işim vardı evde yaaaaa kaldı hepsi. Evi bi görseniz nasıl bu kadar dağıldığına inanamazsınız. İki gündür sınavdı dersti, dün de babamın yanındaydım hiçbişieye elimi süremedim. Mutfağa yedik attık yedik attık dağ gibi oldu bulaşıklar. Bi an öğrenci evinde hissettim kendimi. Bi haftadır da sınava çalışıcam vs. die temzliğe de elimi sürmemiştim bugün hepsini yapacaktım sözde. Ama karnım ağrırsa biraz zor. Şu an biraz iyiyim belime sıcak su koydum hafifledi gibi inş. yatak döşek yatırmaz yine :26:
Elfi sen de tam olarak oldun mu dün kesildi falan diye okumuştum???
Funda kocişin sağsalim gitmiş çok şükür. 3 gün de Kayseri'ye gidiyormuşsun çok sevindim wallaaa
ayy tarihmiisıkmıyomu yaa...
bende okursm sürükleyici bi roman olur, başka türlü bitiremem valla
o da okursam yanii :)))
Biz neredeyse bütün izin günlerinde balığa giderizBu aralar tutamıyor ama hiç, zamanı diil heralde. Ben çok sevmem ama o bahaneyle deniz havası alıyorum işte. Bi de yiyoruz içiyoruz eğlenceli geçiyor.
Biz neredeyse bütün izin günlerinde balığa giderizBu aralar tutamıyor ama hiç, zamanı diil heralde. Ben çok sevmem ama o bahaneyle deniz havası alıyorum işte. Bi de yiyoruz içiyoruz eğlenceli geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?