2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya bende çok svereim kitap okumayı ama artık pek fırsatım olmuyor..

hadi bana fikir verin 4 mayıs eşimin doğum günü ne alsam acaba???

Ben akıcı kitapları seviyorum sürükleyici konusu olan.. Biyografi sevmiyorum ama şu an elimde bi biyografi kitabı var o kişiyi çok sevdiğim için aldım. Aşkın gözyaşlarını okuyorum

Cnm ben de inanılmaz çok kitap okurdum eskiden Türkçe İngilizce hiç farketmezdi. Ama doymuşum heralde kitaba, eşim bi sene önce falan bi kitap almıştı bana hem de sevdiğim bi kitabı, bi türlü yarısına bile gelemedim. Ünv. de ing.edebiyatı okudum ben, o zaman o kadar çok kitap okumuşuz k acaba bıktım mı diyorum :44:
Ayşee erkencisin

Elfii bi tuhaf senin kaynana zatiii

Evet zuzum bu karın ağrısı beni erkenden kaldırdı. Uykum da vardı yaaa 2 gündr uykusuzum

ya bende çok svereim kitap okumayı ama artık pek fırsatım olmuyor..

hadi bana fikir verin 4 mayıs eşimin doğum günü ne alsam acaba???

Benim eşimin de 14ünde )) Ben öncelikle varsa ihtiyacı olan bi şey alacağım. Yoksa şöyle yazlık güzel bi gömlek + pantolon veya tshirt + şort falan alayım diyorum şimdilik aklımda net bi şey yok :26:

Ayşecim benim kesildi ya hala bişey yok dün karnım çok ağrıyordu sonra geçti sabah olurmu acaba dedim ama bu saate kadar hala bişey yok

Benim eşimin de 14ünde )) Ben öncelikle varsa ihtiyacı olan bi şey alacağım. Yoksa şöyle yazlık güzel bi gömlek + pantolon veya tshirt + şort falan alayım diyorum şimdilik aklımda net bi şey yok :26:

hadiya seninkidemi boğa burcu?
yaa hiç karar veremedim aklaıma bişe gelmiyo kıyafeti hep alıyorum ama değişik olsn diyorum:

hadiya seninkidemi boğa burcu?
yaa hiç karar veremedim aklaıma bişe gelmiyo kıyafeti hep alıyorum ama değişik olsn diyorum:

Evet başbelası bi boğa benimki Aslında ilginç hediyeler yapan siteler var geçenlerde bi göz gezdirdim güzel şeyler vardı öyle bi şeylere de bakabilirsin. Ayyyy şimdi aklıma ne geldi. Eşim balık tutmayı çok sever, olta takımı da iyice eskidi, ben ona su doğumgününde bi olta takımı alsam çok sevinir eminim

ben tarihi seviyorum genelde. mısır tarihi olur, ingiliz olur, osmanlı olur fark etmez. sadece fantastik olmasın yeter.

günaydın canım nasılsınız?????
saol tatlım sen nasılsın?

benimkide sadece sever ama uğraşmaz:))valla en son yine kıyafete kalacam heralde..

Pazar günü geldiğini hissettim her zaman önceden ben geliyorum diye haber veren daha çok pembe renkli bi sıvı geldi he tamam dedim yarına yoğun olur ama kesildi

Bugün işten çıkana kadar gelmemiş olursa bi test al dene istersen. Hiç gecikir mi?
Ben p.tesi gelmesi lazım diyordum ya yanlış hesaplamışım çarş.gelmesi lazımmış ama böyle bi iki gün erken gelebiliyor. Hiç gecikmedi şimdiye kadar. Hı bi kere 3 gün kadar gecikti o zaman da dişim için antibiyotik kullanmıştım o etkiledi sanırım.

kaaadeşimin d.günü 14 mayıs

benimkide sadece sever ama uğraşmaz:))valla en son yine kıyafete kalacam heralde..

Biz neredeyse bütün izin günlerinde balığa gideriz Bu aralar tutamıyor ama hiç, zamanı diil heralde. Ben çok sevmem ama o bahaneyle deniz havası alıyorum işte. Bi de yiyoruz içiyoruz eğlenceli geçiyor.

ben tarihi seviyorum genelde. mısır tarihi olur, ingiliz olur, osmanlı olur fark etmez. sadece fantastik olmasın yeter.

günaydın canım nasılsınız?????

ayy tarihmii sıkmıyomu yaa...
bende okursm sürükleyici bi roman olur, başka türlü bitiremem valla
o da okursam yanii :)))

Elficim ben işten geldim yemek hazır dedi acıkmışındır hadi hemen yemeğimizi yiyelim dedi ben oturdum yemeklerimizi koydu sonra mutfak kalsın ben toplarım dedi siz eve gidin üzerinizi giyin hazırlanın dedi akşam kına gecesine gidecektik ya..sonra akşam geldim yatağımı falan yaptı sağ olsun kahvaltı hazırlamış bende yatağımı topladım..senin kayınvalde amma nazlı ya kocaman kadın çocuk gibi davranıyo hasta çorbası nasıl oluyomuş söylesin baribide kıyas yapması hiç hoş değil oğlunu kendinden soğutur
sağol ayşecim evet kayseriye gidiyorum çok mutluyum inşallah çok güzel bir hafta sonu geçiririm

ayy tarihmii sıkmıyomu yaa...
bende okursm sürükleyici bi roman olur, başka türlü bitiremem valla
o da okursam yanii :)))

Ben son zamanlarda polisiye romanlara takmıştım kafayı. Böyle olaylar oluyor cinayetler vs, çözmeye uğraşıyorsun falan :)) Dan Brown'ın Da Vinci'yle bi başladım o adamın bütün kitaplarını bitirdim, Grange'ın bütün kitaplarını bitirdim içimde bi katil bi ruh mu var nedir seviyorum böyle kitapları

Biz neredeyse bütün izin günlerinde balığa gideriz Bu aralar tutamıyor ama hiç, zamanı diil heralde. Ben çok sevmem ama o bahaneyle deniz havası alıyorum işte. Bi de yiyoruz içiyoruz eğlenceli geçiyor.

ne güzel ya deniz çok sveriim şansımdan deniz olan bi yerde yaşamıyorum

ayy bana çok sıkıcı geliyo balık tutmak ya bekle bekle dur.:)
ya varya boğa burcu kadar özelliklerini taşıyan burç yok heralde 3 yaşında yeğenimde boğa burcu ve şimdiden inadı tuttumu hiçbişe yaptıramıyorsun kızlar çocuk yaparken burcuna dikkat edin bence boğa olmasın
elfi bencede bi test alsana 5 dk. almıyo yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…