Ben son zamanlarda polisiye romanlara takmıştım kafayı. Böyle olaylar oluyor cinayetler vs, çözmeye uğraşıyorsun falan :)) Dan Brown'ın Da Vinci'yle bi başladım o adamın bütün kitaplarını bitirdim, Grange'ın bütün kitaplarını bitirdim içimde bi katil bi ruh mu var nedir seviyorum böyle kitapları
ne güzel ya deniz çok sveriim şansımdan deniz olan bi yerde yaşamıyorum
canım Empati'yi okuyorum. çok uzun zamandır elimde, artık bitsin istiyorum. bir de geçen hafta kraliçenin soytarısı'nı aldım. ona geçmek için heyecanlanıyorum çok
iyi fikir canım, teşekkürlerkociş salonda izlesin ben yatak odasında okurum kitabımı. eve gider gitmez yarım saat yine spor yapcam, hem dinlenmiş de olurum
agatha christie kitaplarını okadar çok okudumki bi ara bende kendimden şüphe etmeye başlamıştımşaka bi yana araştırmacı polisiye ruhu var bendede çok zevkli oluyo olayları çözmek katili bulmak falan
Ben de canım yaa deniz aşığıyım. Kokusunu duymak yetiyor bana. Şimdiye kadar hiç denizsiz bi yerde yaşamadım inş. böyle devam eder :)))
deniz görmeden yapamıyosan sen eşittir ben demektir
Aynen funda yaa, cnbc'de CSI vardı polisiye dizisi kardeşimle izlemeye bayılırız. Şimdi bi benzeri Kanıt var Kanal D'de fırsat bulursam onu da izliyorum hep, bi de şaşırtıyorlar ya sonunda, onu seviyorum
kaaadeşimin d.günü14 mayıs
ama ben bazen okurken korkuyodumcinayetin olduğu kısımlarda falan evde yalnızsam tırsıyodum o hangi günler ve saat kaçta
Ben son zamanlarda polisiye romanlara takmıştım kafayı. Böyle olaylar oluyor cinayetler vs, çözmeye uğraşıyorsun falan :)) Dan Brown'ın Da Vinci'yle bi başladım o adamın bütün kitaplarını bitirdim, Grange'ın bütün kitaplarını bitirdim içimde bi katil bi ruh mu var nedir seviyorum böyle kitapları
Aynen funda yaa, cnbc'de CSI vardı polisiye dizisi kardeşimle izlemeye bayılırız. Şimdi bi benzeri Kanıt var Kanal D'de fırsat bulursam onu da izliyorum hep, bi de şaşırtıyorlar ya sonunda, onu seviyorum
dün 11deydi. Arka Sokaklar'dan sonra çıkıyor. Ben okurken diil de mesela Kanıt'ı izlerken öyle oluyorum. Bi de o an evin içinden bi sesler geliyor cidden, dün öyle oldu mesela. Mutfakta bi takırtı koptu korktummmmBizim buzdolabından bazen takk diye bi ses geliyor arada, onun sesiydi sanırım :)))
ayy tarihmiisıkmıyomu yaa...
bende okursm sürükleyici bi roman olur, başka türlü bitiremem valla
o da okursam yanii :)))
empatiyi beğendinmi peki
Ben de canım yaa deniz aşığıyım. Kokusunu duymak yetiyor bana. Şimdiye kadar hiç denizsiz bi yerde yaşamadım inş. böyle devam eder :)))
ama ben bazen okurken korkuyodumcinayetin olduğu kısımlarda falan evde yalnızsam tırsıyodum o hangi günler ve saat kaçta
Aa benimde kardeşimin doğum günü
90 doğumlu senin kardeşin kaç doğumlu?
buzdolabın simensmi yoksa bizimkindende aynı ses geliyoben eskiden korku filmleri falan nasıl izlerdim şimdi eşim sevmiyo diye bende izlemiyorum bu kanıtı çok merak ettim mutlaka izlemeliyim dizi mi nasıl bişe
aslında ben kitap konusunda çok seçici değilim. ama tarih kitaplarını okumayı seviyorum, genel kültür de oluyor bir yerde. polisiye, korku romanlarını da okurum ama onlar geçip gidiyor. tarih romanları bana birşeyler kattığı için daha çok tercih ediyorum. ve inan bana okulda gösterilen tarih gibi olmuyor. acayip sürüklüyorlar beni.
canım empatiyi beğendim ama çok sürüklendi elimde. o yüzden işler biraz karıştı bende açıkçası. düzenli okunması gereken bir kitap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?