2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

agatha christie kitaplarını okadar çok okudumki bi ara bende kendimden şüphe etmeye başlamıştımşaka bi yana araştırmacı polisiye ruhu var bendede çok zevkli oluyo olayları çözmek katili bulmak falan

empatiyi beğendinmi peki

agatha christie kitaplarını okadar çok okudumki bi ara bende kendimden şüphe etmeye başlamıştımşaka bi yana araştırmacı polisiye ruhu var bendede çok zevkli oluyo olayları çözmek katili bulmak falan

Aynen funda yaa, cnbc'de CSI vardı polisiye dizisi kardeşimle izlemeye bayılırız. Şimdi bi benzeri Kanıt var Kanal D'de fırsat bulursam onu da izliyorum hep, bi de şaşırtıyorlar ya sonunda, onu seviyorum

Aynen funda yaa, cnbc'de CSI vardı polisiye dizisi kardeşimle izlemeye bayılırız. Şimdi bi benzeri Kanıt var Kanal D'de fırsat bulursam onu da izliyorum hep, bi de şaşırtıyorlar ya sonunda, onu seviyorum

ama ben bazen okurken korkuyodumcinayetin olduğu kısımlarda falan evde yalnızsam tırsıyodumo hangi günler ve saat kaçta

ama ben bazen okurken korkuyodumcinayetin olduğu kısımlarda falan evde yalnızsam tırsıyodumo hangi günler ve saat kaçta

dün 11deydi. Arka Sokaklar'dan sonra çıkıyor. Ben okurken diil de mesela Kanıt'ı izlerken öyle oluyorum. Bi de o an evin içinden bi sesler geliyor cidden, dün öyle oldu mesela. Mutfakta bi takırtı koptu korktummmm Bizim buzdolabından bazen takk diye bi ses geliyor arada, onun sesiydi sanırım :)))

upss:26::83::83::83:

Kanıt ı bende çok izliyorum eşim ile birlikte ışıkları da kapatıyoruz izliyoruz. Benim eşimde çok seviyo öyle polisiye falan sayesinde bende alıştım :))

Akşama kadar beklicem olmazsa tam çıkmaya yakın eczaneye gidicem bi test alıcam ama bugün olacak gibi karnımda ağrı var

buzdolabın simensmi yoksa bizimkindende aynı ses geliyo ben eskiden korku filmleri falan nasıl izlerdim şimdi eşim sevmiyo diye bende izlemiyorumbu kanıtı çok merak ettim mutlaka izlemeliyim dizi mi nasıl bişe

ayy tarihmii sıkmıyomu yaa...
bende okursm sürükleyici bi roman olur, başka türlü bitiremem valla
o da okursam yanii :)))

aslında ben kitap konusunda çok seçici değilim. ama tarih kitaplarını okumayı seviyorum, genel kültür de oluyor bir yerde. polisiye, korku romanlarını da okurum ama onlar geçip gidiyor. tarih romanları bana birşeyler kattığı için daha çok tercih ediyorum. ve inan bana okulda gösterilen tarih gibi olmuyor. acayip sürüklüyorlar beni.

empatiyi beğendinmi peki

canım empatiyi beğendim ama çok sürüklendi elimde. o yüzden işler biraz karıştı bende açıkçası. düzenli okunması gereken bir kitap.

Ben de canım yaa deniz aşığıyım. Kokusunu duymak yetiyor bana. Şimdiye kadar hiç denizsiz bi yerde yaşamadım inş. böyle devam eder :)))

ayy kanıta bayılırım...bi ezele bakıyoz bi kanıta..yalnız dün akşamki cinayeti kim işlemiş, hani yangından önce kadın zaten ölmüş ya, onu kim yapmış...

bide öncede bi kanalda ..kanıt peşinde diye yabancı bi dizi vardı, manyak bişeydi yaa..hep seyrederdik babamla

Aa benimde kardeşimin doğum günü
90 doğumlu senin kardeşin kaç doğumlu?

92 li canım

buzdolabın simensmi yoksa bizimkindende aynı ses geliyo ben eskiden korku filmleri falan nasıl izlerdim şimdi eşim sevmiyo diye bende izlemiyorumbu kanıtı çok merak ettim mutlaka izlemeliyim dizi mi nasıl bişe

ay hiç mi görmedin kıss..pazartesileri arka sokaklardan sonra başlıyor....
dizi işte..her hafta başka bi konu oluyor

kanıt bizim de favorimizdir. kaç gece uykusuz kaldık o dizi yüzünden. ama son haftalarda izleyemiyoruz hiç. sabahları 6,30 gibi kalkmak zorunda olduğumuzdan 1'e kadar izleyemiyoruz maalesef

ben her tür kitap severim ergenlik döneminde mesela kişisel gelişim kitapları çok okudum faydasınıda çok gördüm ozamanlar tek hayalim psikolog olmaktıbence polisiye tarzı kitaplarda insanlara çok şey katıyo zihin açık oluyo bi kere olayları kişileri takip etme zorundasın cinayetin nasıl işlendiğini kimin işlediği falan bulmak güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…