kanıt bizim de favorimizdir. kaç gece uykusuz kaldık o dizi yüzünden. ama son haftalarda izleyemiyoruz hiç. sabahları 6,30 gibi kalkmak zorunda olduğumuzdan 1'e kadar izleyemiyoruz maalesef
ay hiç mi görmedin kıss..pazartesileri arka sokaklardan sonra başlıyor....
dizi işte..her hafta başka bi konu oluyor
napıyonuz fundacım nette???
Kızlar ay dün ne oldu
Çıkış saati geldi aşağıya indim benden önce konuşmadığım kız indi kapıdaydı bende tam merdivenlerdeydim servis arkadaşlarından biri filiz nerde dedi o da dedi ki "davetiye bekliyor galiba beyinsiz" öyle demesi ile benimde kapıya çıkmam bir oldu sensin beyinsiz dedim bindim arabaya bi sustu ağzını açamadı hemen camı açtı çokta soğuktu hava. Demek ki sıcak bastı büyüklük bende kalsın dedim ses etmedim
Kızlar ay dün ne oldu
Çıkış saati geldi aşağıya indim benden önce konuşmadığım kız indi kapıdaydı bende tam merdivenlerdeydim servis arkadaşlarından biri filiz nerde dedi o da dedi ki "davetiye bekliyor galiba beyinsiz" öyle demesi ile benimde kapıya çıkmam bir oldu sensin beyinsiz dedim bindim arabaya bi sustu ağzını açamadı hemen camı açtı çokta soğuktu hava. Demek ki sıcak bastı büyüklük bende kalsın dedim ses etmedim
asıl beyinsiz kendi bu kızın senle ne alıp veremediği var anlamadım gitti
ay töbe töbe yaa
sen kime beyinsiz diyon diye çullanamadınmı üstüne
selam kızlar.. Nasılsınız? Dün giremedim okul günümdü..
elfida iyi cevap vermişsin =))) Bir insan ancak bu kadar güzel alt edilebilir.
Dimi sirkencim onun seviyesine insem ondan ne farkım kalırdı ki
Canım o kadar kıskanç ki ondan böyle yapıyor ablasıyla yıllardır konuşmuyor ablasının maaşı iyi kendine hep pahalı şeyler alıyordu şimdi kendine zengin birini bulmuş neler aldırıyor bi görseniz telefon bile aldırdı parasını alıyor kartlarını ödetiyor ama yinede aşık değil sevmiyor bile insan sevdiği ile sık sık mesajlaşır aradığında armut naber mi der armut deyip duruyor çocukta o kadar saf iyi ki üzülüyorum ona
ben evlendikten sonra iyice dengesiz olmaya başladı ya bu benim iş arkadaşım değilki sadece. Kaç kere bizde kaldı ailece onlara gittik ben bi gece orda kaldım evimizden çıkmazdı nikah şahidim bile oydu. Ama son 7 - 8 aydır tanıyamaz oldum
canım o kadar kıskanç ki ondan böyle yapıyor ablasıyla yıllardır konuşmuyor ablasının maaşı iyi kendine hep pahalı şeyler alıyordu şimdi kendine zengin birini bulmuş neler aldırıyor bi görseniz telefon bile aldırdı parasını alıyor kartlarını ödetiyor ama yinede aşık değil sevmiyor bile insan sevdiği ile sık sık mesajlaşır aradığında armut naber mi der armut deyip duruyor çocukta o kadar saf iyi ki üzülüyorum ona
ben evlendikten sonra iyice dengesiz olmaya başladı ya bu benim iş arkadaşım değilki sadece. Kaç kere bizde kaldı ailece onlara gittik ben bi gece orda kaldım evimizden çıkmazdı nikah şahidim bile oydu. Ama son 7 - 8 aydır tanıyamaz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?