2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kanıt bizim de favorimizdir. kaç gece uykusuz kaldık o dizi yüzünden. ama son haftalarda izleyemiyoruz hiç. sabahları 6,30 gibi kalkmak zorunda olduğumuzdan 1'e kadar izleyemiyoruz maalesef

valla biz normaldede 12den önce yatmıyoz...dün yarımdı uyku bastırdı iyice kapattık uyuduk,
sonunu göremedim..bu kızı kim öldürdü

hee bide o falcı neydi öyle yaa..ruh girdi içine

Kanıt ın her hafta başka bi konu olması güzel birbirini takip etmediği için kaçıncı bölümden izlersen izle.

biz ilk balayında keşfettik odamızda tv izliyorduk denk geldi öyle bi daldık ki sonuna kadar izledik çok beğenmiştik :))

Allah'ımm...yine o çok çeneli müşterimiz geldi...şuan konuşuyor ya...

tivibu nuz varmı kızlar...
eşimde bi araştıralım falan diyor, nasıl bişey yaptıranınız varmı...
varsa ev mi ,net mi

Kızlar ay dün ne oldu

Çıkış saati geldi aşağıya indim benden önce konuşmadığım kız indi kapıdaydı bende tam merdivenlerdeydim servis arkadaşlarından biri filiz nerde dedi o da dedi ki "davetiye bekliyor galiba beyinsiz" öyle demesi ile benimde kapıya çıkmam bir oldu sensin beyinsiz dedim bindim arabaya bi sustu ağzını açamadı hemen camı açtı çokta soğuktu hava. Demek ki sıcak bastı büyüklük bende kalsın dedim ses etmedim

asıl beyinsiz kendi bu kızın senle ne alıp veremediği var anlamadım gitti

ay töbe töbe yaa
sen kime beyinsiz diyon diye çullanamadınmı üstüne

asıl beyinsiz kendi bu kızın senle ne alıp veremediği var anlamadım gitti

Canım o kadar kıskanç ki ondan böyle yapıyor ablasıyla yıllardır konuşmuyor ablasının maaşı iyi kendine hep pahalı şeyler alıyordu şimdi kendine zengin birini bulmuş neler aldırıyor bi görseniz telefon bile aldırdı parasını alıyor kartlarını ödetiyor ama yinede aşık değil sevmiyor bile insan sevdiği ile sık sık mesajlaşır aradığında armut naber mi der armut deyip duruyor çocukta o kadar saf iyi ki üzülüyorum ona

ben evlendikten sonra iyice dengesiz olmaya başladı ya bu benim iş arkadaşım değilki sadece. Kaç kere bizde kaldı ailece onlara gittik ben bi gece orda kaldım evimizden çıkmazdı nikah şahidim bile oydu. Ama son 7 - 8 aydır tanıyamaz oldum

selam kızlar.. Nasılsınız? Dün giremedim okul günümdü..

elfida iyi cevap vermişsin =))) Bir insan ancak bu kadar güzel alt edilebilir.

ay töbe töbe yaa
sen kime beyinsiz diyon diye çullanamadınmı üstüne

O beyinsiz olduğu için onunla bir olmak istemedim. O indikten sonra diğer kızlar ile konuştuk biri 40 yaşında evli onunla baya konuştuk siz yetiştinsiniz öyle tek kalemde silmek için mi bu kadar yıl arkadaşsınız siz falan dedi. Dedim ki esra abla görmüyonmu bu konuşulacak bi insan mı arkamdan neler söylüyor. O da dedi ki bakacağın yüze tükürmemek lazım. Evet dedim ilerde yine konuşursak ben onun o beyinsiz lafını unuturmuyum hiç. Haklısın dedi

elfi boşver ya öyle şahsiyetsiz insandan dost falan olmaz gerçek yüzünü göstermiş işte..malesef canım çevremizde bu tarz insanlar çok hem cinslerimiz çok kıskanç olabiliyo benim çevremdede beni çekemeyen çok insan var ben hepsine gülüp geçiyorum herkes kalbini meyvesini yermiş sen iyi ol doğru ol böyleleriylede hiç muhatap dahi oma o dahada çıldırır sen tınlamadıkça sen ona cevap verip onun gibi olursan o zaten istediğini almış olur

kıskançlık işte güzelim....

Armut demektede haksız değil yani..bu devirde bu saflık

Çok sağ olun kızlar bende o yokmuş gibi davranıyorum ama bi yandan içim içimi yiyordu cevap versemiydim diye iyiki cevap vermemişim sadece lafını ona iade ettim o kudurdu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…