2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

burada hava baya bir sicak insan gecede zor yatiyor benim evde ögleden sonragünes aliyor

insan duramiyor valla

Ay valla kızlar ben sizin gibi sabırlı değilim...eğer ben ona lafına karşılık vermezsem varya uyuyamam gece ..
Hee tamm hemen kavg demiyorum ama..sölediklerini de duymamazlığa gelemem doğrusu

Aslında şu lafı çok severim;

edepli edebinden susarmış, edepsiz ben susturdum sanarmış

hoşgeldin sinem, nasılsın
eşinin doğum günü hazırlıkları nasıl gidiyor

ya canim valla daha pek bir hazirlik yapmadim bugün markete gidecem. hazir kek alicam birde vanilyali puding arasina dökücem üzerini krem santi ile kapaticam ve cilek , muz ile süsleyecem

hediyede bir gömlek almistim. CD hazirlayacaktim ama yetistiremedim bakim yetistirirsem yapicam.

canım bizde sussun demiyoruz ama çirkefle çirkef olunmaz herkes kendini belli ediyo böyle durumlarda zaten ben asla seviyesine inmezdim

ayy sinem..güneşi özledimm valla :))

bizde yagmuruuuuu

normalde bizim buraklar hep yagmurludur ama kac zamandir yagmura hasretiz valla bizde anlamadik bu havalari her seyin üzeri yem yesill ya polenler falan arabalari görmeniz lazim hep yesil yesil toz deli oluyor insan.

Kizlarrr !!!

Yarin esimin dogm günü Annesini babasini falanda cagirsam mi yemege acaba sizce ???

Ben kararsiz kaldim da

Kizlarrr !!!

Yarin esimin dogm günü Annesini babasini falanda cagirsam mi yemege acaba sizce ???

Ben kararsiz kaldim da

eşin kalabalığı seviyorsa ailesini çağırabilirsin eşinin ne isteyeceğini az çok bilirsin ailesi ve sen ile birliktemi geçirmek ister yoksa sadece sen mi?

Sinemcim bence dışarda yemek yiyin sonra pastayı alıp siz onlara gidin orda üflesin mumlarını :))

Son düzenleme:
oda güzel bir fikir aslinda.

Eşimin ilk doğum gününde öyle yaptık bende de öyle yaptık. İlk güzel bi yemeğe gittik sonra dedim eşime bugün senin günün ne istersin şimdi utana sıkıla dedi pastayı alsak kardeşime gitsek olurmu kaynanamda ordaydı bizi yanlız bırakmıştı o gece. aldık gittik ama cadı görümcem niye geldiniz demişti benim işlerim var demişti üzülmüştük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…