2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

valla tercihler hep öyle, ama işte doğum günü yaa..evlenmeden önce hep aileyle kutlandıysa anne bba bekliyor daveti

ayy valla hiç öle bişe düşünmüyorum şahsen zaten görmek istemiyorum bide o özel günün içine girmesin mümkünse..

Kaynanamın dikişleri alınmış akşama eve gidiyoruz çok şükür ya. Görümcemde aramış diyoki anneme söyle dedi ki çorba yapmış senin için bu gecede orda kal

Kız dedim nasıl diyim orda kal. Kadın dicek beni istemiyorlarmı diyemem öyle dedim
Aman gelmesin zaten benimde işlerim vardı dedi deli :))

ay kızlar gercktn nasıl gidiyor?benim korkum o kadar stresten sonra bu muymuş yani demek.eylülde düğün daha cok var ama bi tırsma dugusu sarıyo beni ya haırlıı:18:

ay kızlar gercktn nasıl gidiyor?benim korkum o kadar stresten sonra bu muymuş yani demek.eylülde düğün daha cok var ama bi tırsma dugusu sarıyo beni ya haırlıı:18:

Bence tam tersi şimdi bi gerginlik bi stres olmalı.. Ama evlenince bitiyor hepsi nefes alıyorsun

emin ol evlenince herşeye değermiş diyorsun. ilk günler belki birşey anlamıyorsun, ama ilerleyen günlerde sevdiğin adamın kollarında uyuduğun, uyandığın her akşam "herşeye değermiş!" diyorsun.

Ayşecim benim kesildi ya hala bişey yok dün karnım çok ağrıyordu sonra geçti sabah olurmu acaba dedim ama bu saate kadar hala bişey yok
pembe leke genelde tutunma lekesi olarak oluyo hamiş bayanlarda, elfiş hemen test al canım :44:

ben tarihi seviyorum genelde. mısır tarihi olur, ingiliz olur, osmanlı olur fark etmez. sadece fantastik olmasın yeter.

günaydın canım nasılsınız?????
ben de tarihi kitaplara bayılırım

Aynen funda yaa, cnbc'de CSI vardı polisiye dizisi kardeşimle izlemeye bayılırız. Şimdi bi benzeri Kanıt var Kanal D'de fırsat bulursam onu da izliyorum hep, bi de şaşırtıyorlar ya sonunda, onu seviyorum
bi ben izlemiyomuşum kanıtı, korkarım ben o tür şeylerden..sonra paranoyak oluyorum arkamda biri mi var, diğer odadan ses mi geldi felan
nektar uyuyo sanırım hala ortalarda yok
çok uyuyorum evet bu aralar biraz dışarı çıksam bugün, sıkıldım evde
tivibu nuz varmı kızlar...
eşimde bi araştıralım falan diyor, nasıl bişey yaptıranınız varmı...
varsa ev mi ,net mi
biz de almayı düşünüyoruz ondan zuzuş, net olanından sanırım faturaya + 3 tl olarak yansıyomuş

ay sadece öyle mi dedin, ben dediğine pişman ederdim onu orda

nektar bizde nete istiyoruz ya..akşamları bazen yatak odasına geçiyoruz oranın klimasını açıyoruz hem oda ısınıyor, hemde yatarak seyrediyoz iyi oluyor...
her sene zamlancak heralde bide nette nasıl oluyor...tv de hani kaydet sonra izle falan var...nette nasıl acaba şartlar, araştırmak lazım :))

akşam çıkarken test alıcam nektarcım şimdi alıp yapmak istemiyorum çift çizgiyi görürsem akşamı zor getiririm ne yaparım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…