valla tercihler hep öyle, ama işte doğum günü yaa..evlenmeden önce hep aileyle kutlandıysa anne bba bekliyor daveti
elfi senin bu görümce de bir acayip yani. dengesiz midir nedir
ay kızlar gercktn nasıl gidiyor?benim korkum o kadar stresten sonra bu muymuş yani demek.eylülde düğün daha cok var ama bi tırsma dugusu sarıyo beni ya haırlıı:18:
valla tercihler hep öyle, ama işte doğum günü yaa..evlenmeden önce hep aileyle kutlandıysa anne bba bekliyor daveti
ay kızlar gercktn nasıl gidiyor?benim korkum o kadar stresten sonra bu muymuş yani demek.eylülde düğün daha cok var ama bi tırsma dugusu sarıyo beni ya haırlıı:18:
pembe leke genelde tutunma lekesi olarak oluyo hamiş bayanlarda, elfiş hemen test al canım :44:Ayşecim benim kesildi ya hala bişey yok dün karnım çok ağrıyordu sonra geçti sabah olurmu acaba dedim ama bu saate kadar hala bişey yok
ben de tarihi kitaplara bayılırımben tarihi seviyorum genelde. mısır tarihi olur, ingiliz olur, osmanlı olur fark etmez. sadece fantastik olmasın yeter.
günaydın canım nasılsınız?????
bi ben izlemiyomuşum kanıtı, korkarım ben o tür şeylerden..sonra paranoyak oluyorum arkamda biri mi var, diğer odadan ses mi geldi felanAynen funda yaa, cnbc'de CSI vardı polisiye dizisi kardeşimle izlemeye bayılırız. Şimdi bi benzeri Kanıt var Kanal D'de fırsat bulursam onu da izliyorum hep, bi de şaşırtıyorlar ya sonunda, onu seviyorum
nektar uyuyo sanırım halaortalarda yok
biz de almayı düşünüyoruz ondan zuzuş, net olanından sanırım faturaya + 3 tl olarak yansıyomuştivibu nuz varmı kızlar...
eşimde bi araştıralım falan diyor, nasıl bişey yaptıranınız varmı...
varsa ev mi ,net mi
ay sadece öyle mi dedin, ben dediğine pişman ederdim onu ordaKızlar ay dün ne oldu
Çıkış saati geldi aşağıya indim benden önce konuşmadığım kız indi kapıdaydı bende tam merdivenlerdeydim servis arkadaşlarından biri filiz nerde dedi o da dedi ki "davetiye bekliyor galiba beyinsiz" öyle demesi ile benimde kapıya çıkmam bir oldu sensin beyinsiz dedim bindim arabaya bi sustu ağzını açamadı hemen camı açtı çokta soğuktu hava. Demek ki sıcak bastı büyüklük bende kalsın dedim ses etmedim
umrumda bile değil belki biz kocacımla baş başa kutlamak istiyoruz dimi yanisonuçta normal zamanlarda gidp geliyoruz sık sık
akşam çıkarken test alıcam nektarcım şimdi alıp yapmak istemiyorum çift çizgiyi görürsem akşamı zor getiririm ne yaparım bilmiyorum
akşam çıkarken test alıcam nektarcım şimdi alıp yapmak istemiyorum çift çizgiyi görürsem akşamı zor getiririm ne yaparım bilmiyorum
ayyy o şokumu hiç unutmam kanda pozitif aldığım halde inanamıyodum bile:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?