ama ben buna çok güldüm yaaCanım o kadar kıskanç ki ondan böyle yapıyor ablasıyla yıllardır konuşmuyor ablasının maaşı iyi kendine hep pahalı şeyler alıyordu şimdi kendine zengin birini bulmuş neler aldırıyor bi görseniz telefon bile aldırdı parasını alıyor kartlarını ödetiyor ama yinede aşık değil sevmiyor bile insan sevdiği ile sık sık mesajlaşır aradığında armut naber mi der armut deyip duruyor çocukta o kadar saf iyi ki üzülüyorum ona
ben evlendikten sonra iyice dengesiz olmaya başladı ya bu benim iş arkadaşım değilki sadece. Kaç kere bizde kaldı ailece onlara gittik ben bi gece orda kaldım evimizden çıkmazdı nikah şahidim bile oydu. Ama son 7 - 8 aydır tanıyamaz oldum
canım geçen kaynanamlardayken kaynım açmıştı netten ama pek bakamadım, fırında mantarım vardınektar bizde nete istiyoruz ya..akşamları bazen yatak odasına geçiyoruz oranın klimasını açıyoruz hem oda ısınıyor, hemde yatarak seyrediyoz iyi oluyor...
her sene zamlancak heralde bide nette nasıl oluyor...tv de hani kaydet sonra izle falan var...nette nasıl acaba şartlar, araştırmak lazım :))
gitmedim daha canım, perşembe kuzenlerle bizde toplanıcaz, pazar da kızlarla gezmeye gitcez, yarın da annemlere gitmeyi planlıyorum :81:Nektarcım sen gezmeye çıkacaktın arkadaşlarınla çıkmadınızmı
kızlar konunuzla alakasız amabana nasıl konu açabılıceğimi anlatabılırmısınız.bı turlu bulamadım
kızlar konunuzla alakasız amabana nasıl konu açabılıceğimi anlatabılırmısınız.bı turlu bulamadım
eşine nasıl söylemiştin boll..
Eşim şüphelendiğimi bilmiyor bilse duramaz yerinde dakikada bir arar çok panik oluyor çokta istiyor.
Görümceme söyledim bi sevindi sormayın inş. hamilesindir diyor :))
ben daha kahvaltı yapmadım, böreğim pişsin de çayla atıştırıyım..
Market alışverişi de yapmam lazım bir-kaç bişiakşama yemek yapıcak malzemelerim hep eksik
valla bende başka şeyler hayal etmiştim ama maalesf telefonda söledim oda bi şok tabiki bide hiç müsait değilmiş aradığımda ben seni ararım demedimi ayy iyce zoruma gitmişti tabi sonra herşey farklı oldu
Zuzucum psikolojik galiba kalkamıyorum ayaklarım titriyor. Aldırılacak bişey olsa birine derdim eczaneye git ama olmaz benim gitmem lazım
kızlar 38. bölümü izledinizmi küçücük çocuklara neler yapılıyo yaallah belalarını versin çocuklarımız olursa eğer onlara çok dikkat etmeliyiz korumalıyız:18:
ayycanm yaa...heyecan yaptın ondan
strese sokuyosun kendini iyicee...çok basit gidip alıp geliceksin, uzakmı çok...
sanki kendine değilde bana alıyomuşsun gibi yap ozaman..
hadi elficim sana zahmet bana eziyet bi koşu gebelik testi alırmısın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?