2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ama ben buna çok güldüm yaa

canım geçen kaynanamlardayken kaynım açmıştı netten ama pek bakamadım, fırında mantarım vardı orda da kayıt edilir bence, yada zaten nette ya dizi bittiyse izleyebileceğin sayfalar vardır..
Nektarcım sen gezmeye çıkacaktın arkadaşlarınla çıkmadınızmı
gitmedim daha canım, perşembe kuzenlerle bizde toplanıcaz, pazar da kızlarla gezmeye gitcez, yarın da annemlere gitmeyi planlıyorum :81:

ay böyle konularda aklıma hep fatma geliyor ya :)))
ilk göz ağrısı topiğin ilk hamişi

kızlar konunuzla alakasız ama bana nasıl konu açabılıceğimi anlatabılırmısınız.bı turlu bulamadım

Eşim şüphelendiğimi bilmiyor bilse duramaz yerinde dakikada bir arar çok panik oluyor çokta istiyor.

Görümceme söyledim bi sevindi sormayın inş. hamilesindir diyor :))

ben daha kahvaltı yapmadım, böreğim pişsin de çayla atıştırıyım..
Market alışverişi de yapmam lazım bir-kaç bişi akşama yemek yapıcak malzemelerim hep eksik

kızlar konunuzla alakasız ama bana nasıl konu açabılıceğimi anlatabılırmısınız.bı turlu bulamadım

hangi konuda açıcaksan...konuyla ilgili bölümler var..oraya gir...sol üstte kırmızı yazıyla yeni konu aç yazıyor ordan açıcaksın...
konunu ilgili başlığa aç ama

eşine nasıl söylemiştin boll..

valla bende başka şeyler hayal etmiştim ama maalesf telefonda söledim oda bi şok tabiki bide hiç müsait değilmiş aradığımda ben seni ararım demedimi ayy iyce zoruma gitmişti tabi sonra herşey farklı oldu

Eşim şüphelendiğimi bilmiyor bilse duramaz yerinde dakikada bir arar çok panik oluyor çokta istiyor.

Görümceme söyledim bi sevindi sormayın inş. hamilesindir diyor :))

gidipte abisine sölemesin

hadi elfii yaa...kaldır şu totoşunu git ecz. al gel yap..adamı hasta etme yaa...meraksızzz

hee tamm hatırladım canm evet...

ayy evt ya merak ediyorum kim olacak diye:))
bakarsın yarın elfi hamileyim diye gelir.

Zuzucum psikolojik galiba kalkamıyorum ayaklarım titriyor. Aldırılacak bişey olsa birine derdim eczaneye git ama olmaz benim gitmem lazım

Zuzucum psikolojik galiba kalkamıyorum ayaklarım titriyor. Aldırılacak bişey olsa birine derdim eczaneye git ama olmaz benim gitmem lazım

ayycanm yaa...heyecan yaptın ondan
strese sokuyosun kendini iyicee...çok basit gidip alıp geliceksin, uzakmı çok...

sanki kendine değilde bana alıyomuşsun gibi yap ozaman..
hadi elficim sana zahmet bana eziyet bi koşu gebelik testi alırmısın bana

kızlar 38. bölümü izledinizmi küçücük çocuklara neler yapılıyo ya allah belalarını versin çocuklarımız olursa eğer onlara çok dikkat etmeliyiz korumalıyız:18:

zuzu alemsin meraktan öldüelfi git alda şu kız rahat etsin hadizuzu senin hamile olduğunu düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…