2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ay napayım yaa..şimdi çıkışta alcak eve gitcek..eee taa sabahı bekler haberler için :)))

niye kıss

duramazsın yerinde herkese haber edersin..elfi baskılara dayanamayıp birazdan gider alır bence hamile değil stresten hastalığı öyle oldu..bendede olmuştu

duramazsın yerinde herkese haber edersin..elfi baskılara dayanamayıp birazdan gider alır bence hamile değil stresten hastalığı öyle oldu..bendede olmuştu

Fundacım bencede öyle ameliyat yordu beni
ben ısrarla hamile değilim demek istiyorum

Ay zaten benim surat sırıtık bişekilde olacağından herkes yüzümden anlarevet

evet strestende olabilir, ama baksana bidaha hiç gelmemiş, tuhaf yanii:44:

Hem biran önce gidip yapsa testi, hamile değilse bukadar strestende kurtulur :)))benim baskımdanda :)))

Ben geldimmm. Önce unutmadan söyliyim funda bizim buzdolabı bosch ama siemensle aynı üretimmiş ya demek ki hepsi yapıyor. Nedense hep ben evde yalnızken ve akşamları yapıyor alışamadım her seferinde korkuyorum evde bii mi var diye :)) Funda 38. bölüm dediğin nalbur cinayetini işleyen mi acaba?

Nektar ben de çok korkağımıdr aslında yanımda biri olmadan kolay kolay korku filmi izleyemem. İzlesem korkudan tuvalete falan gidemem. Ama Kanıt öyle değil, insanda merak uyandırıyor birax içini ürpertiyor ama öyle korkma durumu yok pek.

Elficim senden çok biz merak ettik heralde. İnş. istediğin gibi çıkar sonuç, gerçi tahminimce ikisine de sevineceksin ama...:26:

Canım çıktı yine yaa bu hastalık beni mahvediyor. Öyle yatıyorum olmuyor böyle yatıyorum olmuyor dört döndüm yatakta yere falan gittim yattım olur mu diye, cıkk geçmedi yine. Nasılsa uyumuşum bi ara. Şimdi iyi gibiyim. Geçen gün eşimle d.kontrol hapından bahsettik alsak kullansak mı acaba diye. Ne dersiniz kızlar, çok uzun süre kullanmayı kimse önermiyor ama benim kullanacağım taş çatlasın 1 sene. Hem şöyle karın ağrıma flan da iyi gelen bi şey olsa ne güzel olur? Var mı kullanan aranızda?:26:

Son düzenleme:
Ayşecim ben evliliğimin ilk ayında kullandım ama ailem eşimin annesi hem karşı çıktı aman kısırlık yapar çocuğun olmaz diye diye caydırdılar ama bir çocuğum olursa kesinlikle kullanıcam

cnm ben 5 ay kullandım evt kullanırken hiç sancın olmuyo çok ii oyönden ama çok uzun süre kullanma tabi.

cnm ben 5 ay kullandım evt kullanırken hiç sancın olmuyo çok ii oyönden ama çok uzun süre kullanma tabi.

peki kullanaya başladığım günden itibaren ilşkiye girebiliyor muyuz yoksa belli bir süre geçmesi gerekiyor mu cnm? uzun süre kullanmayı ben de istemiyorum zaten işlerimizi falan bi düzene soksak çocuk düşünüyoruz ama işte bu 5-6 ay olabilir bu da çok uzun sayılmaz dimi?

Ben evlenmden bir ay önce doktora gittim bana hemen başla dedi hatta ek korunmada olsun dedi geç kalmışsın 2 ay önce kullanmak gerekliydi dedi ben 1 ayı yeterli buldum bişeycikte olmadı

bitane doğum kontrol hapı ile ilgili bişiler okumuştum ben kk da
herkes çok memnundu, adını hatırlamıyorum ya :26:
hatta bekar kızlara da öneriyomuş doktorları, kist oluşumunu engelliyomuş, miyom felan varsa kurutuyomuş..
ay neydi yaa :26:

evt genelde 2 ay önce diyo doktorlar ama elfi 1 ay yazmış cnm nolur nolmaz ek korunma yöntemini kullanın bence.ben yasmin aldım.

Son düzenleme:
Ben evlenmden bir ay önce doktora gittim bana hemen başla dedi hatta ek korunmada olsun dedi geç kalmışsın 2 ay önce kullanmak gerekliydi dedi ben 1 ayı yeterli buldum bişeycikte olmadı
Napsam acaba haftaya bi doktora gidip konuşayım en iyisi. Tabi üşenmezsem :)))

yasminden çok bahsediyorlar o mu acaba?

o değildi canım, bi araştırıyım bulursam yazarım buraya :44:

eşim daha çıkmadı, şimdi gitcek işe
ben de onunla birlikte çıkıyorum, markete gideriz hava da süper :81:
kolay gelsin kızlar

o değildi canım, bi araştırıyım bulursam yazarım buraya :44:

eşim daha çıkmadı, şimdi gitcek işe
ben de onunla birlikte çıkıyorum, markete gideriz hava da süper :81:
kolay gelsin kızlar

Aaaa baya geç gidiyomuş eşin ne güzel. Bizimki en geç 1 de gidiyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…