2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yaptım yanımda şimdi tek çizgi belirdi 2 - 3 dk beklicem ikinci çizgi için

Son düzenleme:
elifda hadi bakalım hayırlısı :))

alisha ben evlendikten sonra ilk 3 y d kontrol hapı kullandım ama bir gece dizlerimde şişlik oldu ve acile gittim. kortizonlu iğne yaptılar şişlikleri insin diye. 3-4 gün yürümede zorluk yaşadım . Ondan sonra huylandım kullanmadım

3 dk. oldu çıkmadı demekki değilim
Sanırım öyle... :26:

Haptan mı oldu diye düşündün? Bakalım ben de muallaktayım şu an :)))

yok bolcum C ile T var C deki çizgi tamamı ile belli T de yok hiç bişey

Stresten kesildi demek ki

Sanırım öyle... :26:

Haptan mı oldu diye düşündün? Bakalım ben de muallaktayım şu an :)))

acildeki doktorlar kesin bir şey söyleyemedi; ertesi günü geçmeyince tekrar ortopedi doktoruna gitmek zorunda kalmıştım. Benim bir arkadaşın arkadaşında da buna benzer bir problem olmuş.

Herkeste yan etki yapmaz; ancak bende yan etkisi bu şekilde oldu..

Evet alisha o çok güzel bi bölümdü o dizi artık benim favorim oldu:128:

O bölüm 2.haftaya sarkmıştı 1 hafta bekledik nalburcuları kim öldürüyor diye. Eşim dedi çocuk istismarı ile ilgili olabilir gerçektende öyle çıktı

Kızıl saçlı kadınları kesip yiyen şizofren biri vardı o bölümüde izle

Evet alisha o çok güzel bi bölümdü o dizi artık benim favorim oldu:128:

Cnm o bölümün öncesi de var ama tek bölüm değildi o iki üç hafta aynı konuyu işlediler senin izledğin son bölümdü neyse sonuçta olayın nerden çıktığını gördün. Böyle garip garip şeyler oluyor işte merak ediyorum ben de. Eşim de alıştı birlikte izliyoruz

Ben bi lokma bişi atıyım geliyim ağzıma sabahtan beri açım. Bi lokma yemiştim sabah, o da çıktı Elfinin test sonucunu merakımdan kalkamadım bilg.başından

Son düzenleme:

ne enteresan şeyler var yakız bunlar gerçekmi?
Bu arada hadi gözün aydın tek çizgi çıkmış

Ay elfiiiiiiiii evet o bölüm iğrençti yaaaa nasıl insanlar bunlar. Bi de gerçek olaylardanmış ya daha çok ilgi çekiyor. Nası tipler var çevremizde kimbilir... Fundacım o kızıl saçlılar da 30lu bölümlerdedir bi ay falan oldu sanki izleyeli dimi elfi çok eski diildir yani

Evet hatta 34. bölümlerde falan ara

Gerçekten çok iğrençti annemide keşke yeseydim içimde kalsaydı demişti ya ne gülmüştüm :))

Son düzenleme:

evet canım şimdi baktım öyleymişafiyet olsun..başka hatırladığın bölümleri varmı yarında onu izleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…