- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
3 dk. oldu çıkmadı demekki değilim
Sanırım öyle... :26:3 dk. oldu çıkmadı demekki değilim
elifda hadi bakalım hayırlısı :))
alisha ben evlendikten sonra ilk 3 y d kontrol hapı kullandım ama bir gece dizlerimde şişlik oldu ve acile gittim. kortizonlu iğne yaptılar şişlikleri insin diye. 3-4 gün yürümede zorluk yaşadım . Ondan sonra huylandım kullanmadım
Zuzu nirdesin kız yaptım testimi gaza getirdin beni tek çizgi çıktı
Sanırım öyle... :26:
Haptan mı oldu diye düşündün? Bakalım ben de muallaktayım şu an :)))
Evet alisha o çok güzel bi bölümdü o dizi artık benim favorim oldu:128:
Evet alisha o çok güzel bi bölümdü o dizi artık benim favorim oldu:128:
o bölüm 2.haftaya sarkmıştı 1 hafta bekledik nalburcuları kim öldürüyor diye. Eşim dedi çocuk istismarı ile ilgili olabilir gerçektende öyle çıktı
kızıl saçlı kadınları kesip yiyen şizofren biri vardı o bölümüde izle :d
O bölüm 2.haftaya sarkmıştı 1 hafta bekledik nalburcuları kim öldürüyor diye. Eşim dedi çocuk istismarı ile ilgili olabilir gerçektende öyle çıktı
Kızıl saçlı kadınları kesip yiyen şizofren biri vardı o bölümüde izle
cnm o bölümün öncesi de var ama tek bölüm değildi o iki üç hafta aynı konuyu işlediler senin izledğin son bölümdü neyse sonuçta olayın nerden çıktığını gördün. Böyle garip garip şeyler oluyor işte merak ediyorum ben de. Eşim de alıştı birlikte izliyoruz
Ben bi lokma bişi atıyım geliyim ağzıma sabahtan beri açım. Bi lokma yemiştim sabah, o da çıktıElfinin test sonucunu merakımdan kalkamadım bilg.başından
evet hatta 34. Bölümlerde falan ara
gerçekten çok iğrençti annemide keşke yeseydim içimde kalsaydı demişti ya ne gülmüştüm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?