evet canım şimdi baktım öyleymişafiyet olsun..başka hatırladığın bölümleri varmı yarında onu izleyim
funda orjinal kızılları yiyordu o
fundam senin işyerin ne kadar rahatmış öyle ya. ne güzel. benim bu aralar buraya yazacak vaktim zor oluyor
fundam senin işyerin ne kadar rahatmış öyle ya. ne güzel. benim bu aralar buraya yazacak vaktim zor oluyor
Zuzu nirdesin kız yaptım testimi gaza getirdin beni tek çizgi çıktı
bu ara siparişler yoğun değil bi ara çok yoğunduk buraya bile zor giriyordum şimdi sıkıntıdan ne yapsam diye düşünüyorumhadi bana nette güzel siteler söyleyin ..1 2 aya baya yoğuunlaşır yine tadını çıkarıyım en iyisi
aman iyi bari ne alıp veremediği varmış acaba
fundam senin işyerin ne kadar rahatmış öyle ya. Ne güzel. Benim bu aralar buraya yazacak vaktim zor oluyor
ben nette burdan başka bi yere takılmıyorum geneldeFena sardı burası. Bazen facebookta oyun falan oynarım bi de "hergün kampanya" bu siteye bakarım ara sıra işime gelen kampanya varsa katılayım diye :))
Evet belki stres oldum bide acaba demekten ? Hala tık yokenazından bunun strsinden kurtuldun canımm..hayırlısı
halen gelmiyomu adetin...
fatoo nerdesin kıss uzmanlık alanların bunlar :)))
ay şekerim sağol bende çay içiyorum
Akşam kocişe çekirdekli simit götürcem
Sölemiştim şaşırdı
Ben de epey eskiyim ama aktif olarak 1 senedir falan takılıyorumbende genelde burda takılıyorum bura bağımlılık yapıyoben eski üyelerdenim
Bi sıcak içecek alayım bitki çayı olsun lütfenAtıştırma saatim gelmiş
İçecekler benden :)
Ay şekerim sağol bende çay içiyorum
Akşam kocişe çekirdekli simit götürcem
Sölemiştim şaşırdı
ben de epey eskiyim ama aktif olarak 1 senedir falan takılıyorum
Bi sıcak içecek alayım bitki çayı olsun lütfen
Aman daha neler duycaz o da neymiş kız?? çekirdekli ekmek, kurabiye gördüm de simiti duymamıştım:44:
akşama yemek yok. Evde malzeme de yok. Olsa bile yemek yapmak içimden gelmiyor. Dışarıda yiyelim diyim bari kocişe yaaa
Ayyy dün noldu bizim sıpa bana çiçek almışşşşşAma bi de vermeyi öğrenebilse süper olacak. Dün beni babamın yanından aldı eve geldik arabanın arkasında montum var onu al dedi. Bana bişeyler yaptırmasına gıcık oluyorum sinirli sinirli aldım bi baktım yere bişey düştü. çiçeğim düşmüşş Deli dedim, aferin iyi yaptın aldın da senin elinden alsam daha iyi olmaz mıydı
oda bi süpriz kız.
Eşimde bi kere öyle yapmıştı yatak odasına git sonra koşarak gel beni öp dedi :) yatak odasına gittim baktım yatak ta kutuda bi gül koşmadım ama gittim öptüm :))
Oda bi süpriz kız.
Eşimde bi kere öyle yapmıştı yatak odasına git sonra koşarak gel beni öp dedi :) Yatak odasına gittim baktım yatak ta kutuda bi gül koşmadım ama gittim öptüm :))
olsun buda bi gelişmedirgüya sürpriz yapmış sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?