2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

BENİMKİ ANCA ÖZEL GÜNLERDE ALIR YOKSA NORMAL Bİ ZAMANDA ASLA AKLINA GELMEZ
EVET CANIM OLABİLİR YA UTANIYO OLABİLİR HERKESİN YAPISI FARKLI OLSUN ALSINDA

Ay kızlar dün çok yoğundum ya bugün hiç bi iş yapmadım saat 6 olunca iş yapasım tutuyor :)

Aaaa baya geç gidiyomuş eşin ne güzel. Bizimki en geç 1 de gidiyor (
11:30 da geleceği zaman 2-3 gibi gidiyor Ayşem, ama bugün biraz abarttı
Zuzu nirdesin kız yaptım testimi gaza getirdin beni tek çizgi çıktı
Elfi, hayırlısı olsun canım.. inş üzülmez eşin :))))
Ben nette burdan başka bi yere takılmıyorum genelde Fena sardı burası. Bazen facebookta oyun falan oynarım bi de "hergün kampanya" bu siteye bakarım ara sıra işime gelen kampanya varsa katılayım diye :))
ben de faceden oyun oynarım, eskiden daha çoktu
hangi oyunları oynuyosun, yeni güzel bişiler varsa söyle ben de bakim

ay ne güzel
benim eşim de 2 gün önce kahvaltı için ekmek almaya giderken, dönüşte lale koparmış bana
bu saylanmaz hırsızlığa girer dedim, bunu da görmessin böyle cevap verirsen dedi yaa

kızlaar alışverişimi yaptım, kocişle herşey çok güzel yaa
gerçi çok sıkılır market alışverişinde bile ama bugün pek bi sabırlıydı
bir sürü yemek var aklımda şimdi..ne yapsam kii :26:

saçlarımı yapmaya üşendim, evde tepeye topuz olarak doluyorum, çıkarkek açtım rüzgarda iyice dağılıp lüle lüle oldular, ne yaptın saçına çok güzel olmuş diyo benim kuzum.. maşa, fön yapsam farketmez

hava süpeeer

Cnm benim eşim de 1 de gidiyor 11de geliyor pek fark sayılmazmış
Bu ara sadece Bejeweled Blitz oynuyorum o da aklıma gelirse. Çevremdeki herkes cityville'e sarmış ama ben başlamadım ona.
Ay çok fenaaaa bunu da görmezsin ha, demek ki neymiş elimizdekiyle yetinmesini bilcekmişiz Ne gelirse alıcaz sessizce Deliler falan ama seviyoruz işte

Kızlar 2 gündür avuçlarım ve parmak aralarım resmen soyuluyor neden sizce? Mevsimden dolayı deri mi değiştiyor acaba

benim korkum şimdi böyleyse 5 sene sonra nasıl olucak acaba, o zaman hiç bişe görmeyiz

hımm bakim o oyuna
ben Millionaire City oynuyorum bir süredir ama sıkılmaya başladım
bilgisayarıma bir kaç oyun indirmiştim, bittirdim kaldırdım onları yeni bişiler bakmam lazım
evde bitane 1500 parça puzzle var aslında ona başlasam hazır evdeyken, çerçeveletirim de ama tek başına canı istemiyo insanın

Son düzenleme:
Ay biri puzzle mı dediiiiiiii!!!Çokkkkk severim!!! Özledim puzzle yapmayı. Annemin evindeyken 10-15 tane yapıp çerçevelettirmişizdir. Ben de mi alsam bi ara evin duvarları boş, gerçi mutfağımda var bi puzzle.
Kızlar 2 gündür avuçlarım ve parmak aralarım resmen soyuluyor neden sizce? Mevsimden dolayı deri mi değiştiyor acaba

Benim de bazen olur o elfim. O sıralar kötü bi sıvı sabun kullanmışsam da olur. Bzen hava değişikliklerinden de olur. Sık sık kremle elini.

Şimdide sürdüm elimi yıkayınca oluyor. Lavobodaki sabundan da olabilir
evet lavabodaki sabundan olmuştur bence de .. :94:

benimkisini de yapıp göndersene Ayşee, çok üşeniyorum ben
bizdeki duvarlar da boş, aslında yapsam iyi olucak
Romeo ve Juliet benim puzzleim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…