evet lavabodaki sabundan olmuştur bence de .. :94:
benimkisini de yapıp göndersene Ayşee, çok üşeniyorum ben
bizdeki duvarlar da boş, aslında yapsam iyi olucak
Romeo ve Juliet benim puzzleim
şimdide sürdüm elimi yıkayınca oluyor. Lavobodaki sabundan da olabilir
Ben geldim ama kimsecikler kalmamışYa nektar hanım beğenmezsen onuda bulamazsın ay ne kötü bunlar ya sanki ne alıyolarsa alt tarafı bi çiçek Ben erkek olsam eşime inanılmaz sürprizler yapardım mutfağındaki puzzle ne resmi canım merak ettim benim hiç yapacak vaktim yok ya ben bide çok parçalı olursa sıkılıyorum tek başıma beceremiyorum sanırım
ben de alıcam o aynalardan, tablo saatlerden deOlur canımmmm sen yolla ben yaparım no problemUuuu romeo juliet çok romantikkk Ben de şöyle salona uygun ağır bir puzzle bulsam, güzel bi manzara da olabilir. Oturma odasına da şu duvala yapışan dekoratif aynalar var ya onlardan alcam fena halde taktım. Ya da tablo saatler var onlardan da olabilir. :26:
Zuzu bugün erkencisin süperBiraz dinlen
Ayşecim bende beğeniyorum dekoratif aynalar parçalı tablolar falan
Kızlar be çıkıyorum...hepinize iyi akşamlar :))
öpüldünüz:80:
evet cnm yaa hoş oluyorlar. Aklıma bişey geldi acaba nasıl olur. Hem puzzle hem saat hem de bizim resmimiz. Yıldönümümüz için yatak odasına stüydo resimlerimizden bi tane böyle yaptırabilirim aslında güzel olmaz mı kızlar mesela şu aşağıdaki gibi ama tabloda bizim resmimiz olacak ve puzzle olacak.
Eki Görüntüle 184981
Evet cnm yaa hoş oluyorlar. Aklıma bişey geldi acaba nasıl olur. Hem puzzle hem saat hem de bizim resmimiz. Yıldönümümüz için yatak odasına stüydo resimlerimizden bi tane böyle yaptırabilirim aslında güzel olmaz mı kızlar Mesela şu aşağıdaki gibi ama tabloda bizim resmimiz olacak ve puzzle olacak.
Eki Görüntüle 184981
sadece sizin resminizi bu şekilde saat yapsan da güzel olur.. daha net olur
diğer türlüsü çok göz yormaz mı..
ben resimlerin puzzle halini çok beğenmiyorum, ama zevkleri farklıdır herkesin
güle güle zuzuş, iyi dinlen canım
Ben de kalkıp yemek yapsam ya, ama ne yapıcamm
Kızlar hünkar beğendi yaptınız mı hiç, ben yapmak istiyorum ama becerebilirmiyim ki acaba :44:
Kociş erken geleceği bir akşam yapsam iyi olucak
hiç yemedimde yapmadımda güzel bişeye benziyo amakumpir yap yada musakka yap
ben de kaçıyorum kızlar herkese iyi akşamlarrrrrr yarın giremem heralde kociş izinli
kıymam yok canım
Kuş başı aldım ama ondan olmaz, aslında bak musakka aklıma yattı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?