2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet lavabodaki sabundan olmuştur bence de .. :94:

benimkisini de yapıp göndersene Ayşee, çok üşeniyorum ben
bizdeki duvarlar da boş, aslında yapsam iyi olucak
Romeo ve Juliet benim puzzleim

Olur canımmmm sen yolla ben yaparım no problem Uuuu romeo juliet çok romantikkk Ben de şöyle salona uygun ağır bir puzzle bulsam, güzel bi manzara da olabilir. Oturma odasına da şu duvala yapışan dekoratif aynalar var ya onlardan alcam fena halde taktım. Ya da tablo saatler var onlardan da olabilir. :26:

Ben geldim ama kimsecikler kalmamış Ya nektar hanım beğenmezsen onuda bulamazsınay ne kötü bunlar ya sanki ne alıyolarsa alt tarafı bi çiçek Ben erkek olsam eşime inanılmaz sürprizler yapardımmutfağındaki puzzle ne resmi canım merak ettimbenim hiç yapacak vaktim yok ya ben bide çok parçalı olursa sıkılıyorum tek başıma beceremiyorum sanırım

Resmini bulursam koyayım dedim ama internette bulamadım, adını da hatırlamıyorum. Ama yanyana kavanozlar sebzeler flan var tam mutfaklık Tek başına sıkıcı olabiliyor, bi de parçaları renklerine göre ayırırım ben o zaman daha kolay oluyor.
Kendi puzzleımı internette arayayım derken saat puzzlelar buldum nası bişeymiş ki baya ilgimi çekti. Bana hem saat lazım hem de puzzle, tam benlik

Zuzu bugün erkencisin süper Biraz dinlen
Ayşecim bende beğeniyorum dekoratif aynalar parçalı tablolar falan

ben de alıcam o aynalardan, tablo saatlerden de
ikisi de alınacaklar listemde

Funda, evet canım çok parçalı olunca sıkılıyor insan
keşke diyorum 1000 parçadan başlasaymışım bari, baktım da 2000 parçaymış benimkisi 1500 diye kalmış aklımda

Zuzu bugün erkencisin süper Biraz dinlen
Ayşecim bende beğeniyorum dekoratif aynalar parçalı tablolar falan

Evet cnm yaa hoş oluyorlar. Aklıma bişey geldi acaba nasıl olur. Hem puzzle hem saat hem de bizim resmimiz. Yıldönümümüz için yatak odasına stüydo resimlerimizden bi tane böyle yaptırabilirim aslında güzel olmaz mı kızlar Mesela şu aşağıdaki gibi ama tabloda bizim resmimiz olacak ve puzzle olacak.

Kızlar be çıkıyorum...hepinize iyi akşamlar :))
öpüldünüz:80:

güle güle zuzuş, iyi dinlen canım

ben de kalkıp yemek yapsam ya, ama ne yapıcamm

kızlar hünkar beğendi yaptınız mı hiç, ben yapmak istiyorum ama becerebilirmiyim ki acaba :44:
kociş erken geleceği bir akşam yapsam iyi olucak

iyi fikir canım yaptırabilirsin yapıyolar

sadece sizin resminizi bu şekilde saat yapsan da güzel olur.. daha net olur
diğer türlüsü çok göz yormaz mı..
ben resimlerin puzzle halini çok beğenmiyorum, ama zevkleri farklıdır herkesin

sadece sizin resminizi bu şekilde saat yapsan da güzel olur.. daha net olur
diğer türlüsü çok göz yormaz mı..
ben resimlerin puzzle halini çok beğenmiyorum, ama zevkleri farklıdır herkesin

Aslında evet üçü aynı anda çorba olabilir

hiç yemedimde yapmadımda güzel bişeye benziyo amakumpir yap yada musakka yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…