2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam kızlar. evdeyim yeşil çayımı içiyorum ve master chef izliyorum. haberler başlayınca yarım saatlik sporumu yapcam. dün akşam taze fasülye yemeği yapmıştım, yanına bi makarna yapayım diyorum. bi de kociş gelirken yoğurt alacak cacık da yaptım mı atlattık bugünü ve yarın öğleni demektir

selam canim,

bende izmir köfte yaptim birde cacik yapicam bende kocami bekliyorum. Afiyet olsun !

ben hünkar beğendi yaptımm, ilk kez yapıyorum
güzel oldu, bakalım hünkarım beğenecek mi, gelsin de

günaydın kızlar

haftanın ortasını gördük, sonunu da görsek artık. bu pazar 12'den önce kalkmıcam yataktan. uyucam, kocişle oynaşcam, bi daha uyucam ama kalkmıcam iki haftalık uyumak istiyorum:87::87::87:

günaydın kızlar yarın akşamı iple çekiyorum bu hafta çabuk geçiyor sankicuma sabahı ailemin yanında olucamm

Dün akşamın nasıl geçti fundacım

iyi geçti canım akşam kayınvaldemde yemeğimi yedim ordan görümcemle eve gittim evde işlerinm vardı makinam boşalacaktı çamaşırlarım katlanacaktı bide banyomu yaptım evimde rahat rahat..sonra saat 10 gibi geldik biraz oturduk uykum gelddi yattım..diziyide izleyemedimbugün işyerinde izlerim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…