2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ay ilajhi bol..
Kıyamam yaa..silah nedirki rüyada:44:

Rüyada silah görmek , kuvvete ve düşman üzerinde zafere işarettir. Silahı olduğu halde kullanamıyorsa onun olgunluğuna ve muradına erişmesine, rüyayı gören hasta ise, iyileşeceğine işaret eder.

ama silah onun elindeydi benim değil

boll resmen kabusun olmuş adam ya... canım takmamaya çalış mümkün olduğunca. bebişine yansırmış stresin, gerginliğin.

valla cnm iyiyiz geçen haftalara göre çok şükür cmtsi doktora gidecez ikili testimiz var inşallah sorunsuz atlatırız belki cinsiyetide görürüz heyecanla bekliyoruz bakalım:))
siz nasılsınız bakalım?

hayırlı sonuçlarla gelirsin canım... bizde iyiyiz agırlaştık iyice of puflarla gçiyo çalışabilir iznimide aldım 29 mayısa kadr çalışacam .... bugün de böle bi durgunluk vs falan var garibim... dünde bizim haziran annelerinde biri dogurmuş onu duydum heyecan bastı 22 nisanda gelmiş bebiş

bu arada benim oğlan da henüz dönmemiş 38. haftaya kadr dönmezse bana sezeryan yolu görünüyo

Son düzenleyen: Moderatör:
öyle bir geçer zamanki 1.part bittiali nasıl ağlıyo annesinin dizi dibinde eşşek herifcemileyi mahvetti

canım benim ya çok zor allah sana sabır versin..eşin ne diyo bu duruma:26:

ne desin garibim sinirleniyo ama bana çaktırmıyo sözde boşver duyma,takma,stres yapma deyip duruyo napsın oda

hadiyaa baya erken gelmiş bebiş ozamn hayırlısı olsun cnm nasıl sağlıklı olacaksa senin için öle olsun inşallah.benide normal doğum korkutuyo ama eşimde normalden başka bişe istemiyobakalım artık.

amin amin herşeyin normali iyidir yaaa bende normal olsun istiyorum ama beyimizin keyfi bilir dönerse eger .....

hadi yaa...sağsalim gelsinde,nasıl gelirse gelsin
sezeryanda artık eskisi gibi değil diyorlar...
benim annem 3.müzüde sezeryanla doğurmuş...halen dikişlrinde sorun oluyo zamn zamn ..yani ağrı, kaşıntı falan

bu adamın gitme durumu falaan yokmu sen kariyere iş falan bakıyomusun

hadi yaa...sağsalim gelsinde,nasıl gelirse gelsin
sezeryanda artık eskisi gibi değil diyorlar...
benim annem 3.müzüde sezeryanla doğurmuş...halen dikişlrinde sorun oluyo zamn zamn ..yani ağrı, kaşıntı falan

ikiside zor ya kolay olan yokda normalde kendine çabuk geliyorsun kendine bebişede daha ii bakıyorsun vs vs süt olayıda öle

cumartesi günü teyzemin kızı normal doğum yaptı hiç sütü yok biberon ile mama veriyor

bu adamın gitme durumu falaan yokmu sen kariyere iş falan bakıyomusun

yok cnm ya şu hamile halimle kim alır beni bunun gideceğini hiç sanmıyorum başka yere maalesf çekmek durumundayım ama doğum izninden döndüğümde tekrar aynı yere geleceğimi sanmıyorum eminim başkasını alır yerime benide başka yere yollar

amin amin herşeyin normali iyidir yaaa bende normal olsun istiyorum ama beyimizin keyfi bilir dönerse eger .....

tabi cnm normal ii de ayy ogün bi dergide gördüm normal doğum çok korktum ama gerçekten zor bi olay.:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…