Ay ilajhi bol..
Kıyamam yaa..silah nedirki rüyada:44:
bol nasılsınız.. bebiş nasıl
bol sürekli seninle uğraşıyo ya rüyana girmiş canım korkma ne gerizekalı bi adam bu ya
valla cnm iyiyiz geçen haftalara göre çok şükür cmtsi doktora gidecez ikili testimiz var inşallah sorunsuz atlatırız belki cinsiyetide görürüz heyecanla bekliyoruz bakalım:))
siz nasılsınız bakalım?
öyle bir geçer zamanki 1.part bittiali nasıl ağlıyo annesinin dizi dibinde eşşek herif cemileyi mahvetti
canım benim ya çok zor allah sana sabır versin..eşin ne diyo bu duruma:26:
hayırlı sonuçlarla gelirsin canım... bizde iyiyiz agırlaştık iyice of puflarla gçiyo çalışabilir iznimide aldım 29 mayısa kadr çalışacam .... bugün de böle bi durgunluk vs falan var garibim... dünde bizim haziran annelerinde biri dogurmuş onu duydum heyecan bastı 22 nisanda gelmiş bebiş
bu arada benim oğlan da henüz dönmemiş 38. haftaya kadr dönmezse bana sezeryan yolu görünüyo
ne desin garibim sinirleniyo ama bana çaktırmıyo sözde boşver duyma,takma,stres yapma deyip duruyo napsın oda
hadiyaa baya erken gelmiş bebiş ozamn hayırlısı olsun cnm nasıl sağlıklı olacaksa senin için öle olsun inşallah.benide normal doğum korkutuyo ama eşimde normalden başka bişe istemiyobakalım artık.
hayırlı sonuçlarla gelirsin canım... bizde iyiyiz agırlaştık iyice of puflarla gçiyo çalışabilir iznimide aldım 29 mayısa kadr çalışacam .... bugün de böle bi durgunluk vs falan var garibim... dünde bizim haziran annelerinde biri dogurmuş onu duydum heyecan bastı 22 nisanda gelmiş bebiş
bu arada benim oğlan da henüz dönmemiş 38. haftaya kadr dönmezse bana sezeryan yolu görünüyo
ne desin garibim sinirleniyo ama bana çaktırmıyo sözde boşver duyma,takma,stres yapma deyip duruyo napsın oda
hadiyaa baya erken gelmiş bebiş ozamn hayırlısı olsun cnm nasıl sağlıklı olacaksa senin için öle olsun inşallah.benide normal doğum korkutuyo ama eşimde normalden başka bişe istemiyobakalım artık.
hadi yaa...sağsalim gelsinde,nasıl gelirse gelsin
sezeryanda artık eskisi gibi değil diyorlar...
benim annem 3.müzüde sezeryanla doğurmuş...halen dikişlrinde sorun oluyo zamn zamn ..yani ağrı, kaşıntı falan
bu adamın gitme durumu falaan yokmusen kariyere iş falan bakıyomusun
amin amin herşeyin normali iyidir yaaa bende normal olsun istiyorum ama beyimizin keyfi bilir dönerse eger .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?