2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben bile deneyimsiz halimle tuttum zorla göğüsüne dayadım zorla emdirdim sütüm yok uğraşma dedi uğraşmadan olmazki dedim ama biberona alıştı bile

evt yaa çocuk emecikki gelsin denesin durmadan biberon bebeğe kolay gelicek ona şimdi anne sütü gibi olmaz ki yaaa

geçenlerde bi topicte okudum..bi bayan yengesini yazıyor, kadın gögüğlerim bozulur diye bebeğini emdirmiyormuş, kocasıda aynı kafa tabii

ne anneler var duyuyorum etraftan, göğüsleri hep çatlamış ,bağıra bağıra emziriyolar..
bu da anne,o da anne işte

ablam da doğumdan hemen sonra ameliyata girmişti. iki gün doğrulup emzirememiş. yeğenim de hiç anne sütü içmedi maalesef şimdi bakıcısının komşusu doğurmuş. ona gitmişler, orda bebişi annesinden emerken görmüş. ablamın memişini gösterip aç anne, ben ordan süt içcem diyor ya. ablamın içi gidiyor. çok üzülüyor emziremediği için. ikinciye hamile kaldığını öğrendiğinde de kabus görüyordu, ikinci çocuğunu da emziremiyor diye.

anlam veremiyo insan yaa hele ki şu ünleri görünce bebeğini atanlar verenler bakmayanlar bu kadr eziyeti görünce nasıl öle yapıorlar anlamıyorum yaa Allah ıslah etsin

bebikim sağlıklı olsun da nerem bozulursa bozulsun. hiç düşünmüyorum öyle şeyleri ben.

geçenlerde annemle konuştuk, anne dedim anne olasım var. o da diyor kızım normal yaşın gereği böyle birşey istemen. dedim ama geçicidir de me anne, yani bi zaman sonra bu kadar istemem?? yok kızım geçmez, çanlar çalmaya başlamış sende. doğuruncaya kadar geçmezz diyo.

kocişe diyorum 365. gece bebişi yapalım mı? o da yazık arada kalıyor, çok istiyor aslında biliyorum ama burda bebiş yapmak istemiyor. ben de aynı durumdayım. şu anda aralarda geziniyoruz. ama heran bir çılgınlık yapabiliriz gibime geliyor

uzun zamn önce topiğe katılmıştım ama takip edemedim düğün sonrası yoğunluk iş ev telaşı derken nerdeyse 1sene olacak ama bende değişiklik yok ev iş arasnda giidp geliyorum burdaki bazı arkadaşlarımızın bebekleri var galiba gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin diyorum :)

yani bebeğimi sağlıklı bişekilde kucağıma almayı ona kendi sütümü vermeyi tabiki bende istiyorum ve vericemde allah kısmet ederse..ama bozulacaklar diyede üzülüyorumçok güzeller ne yapabilirim

Göğüsü küçük olanında sütü olur dimi?
Benim göğsüm küçük dicem o bile değil hiç yok desem daha doğru olur
nereye süt dolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…