2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ohh ohh herkes bebek düsünmeye baslamis

valla bizde öyle beklemedeyiz bakalim nezamanagelecek bebegimiz. hapi birakali 4 ay oldu tam bakim mayisda hamile kalabilecekmiyim.

Luxxor nerelerde kizlar haberiniz var mi sizlerin ??

Oda hamile kalmak istiyordu acaba ne yapti sesi solugucikmiyor. Merak ettim.

elficim bildiğim kadarıyla büyüyo küçük göğüslü arkadaşlarım var onların baya sütü olmuştukorkma canımya luxxoru bende merak ediyorum ne zamandır girmiyo:26:bende kardeşmin düğünü geçsin düşünüyorum

Son düzenleme:
nevar ne yok kizlar nasil gidiyor herkes iyi mi ??

Bende pasta yaptim ins. güzel olmustur buzdolabinda 1 saattir bekliyor simdi cikarip süslemesini yapicam cilek ve kiwi ile yazi yazicam birde aksama kadar iyice donar dolapta.

evet gögüsler büyüyor.

Aman sarkma olmasinda.

Kuzenimi aradım çok zorlanıyormuş dedim bi kayısı kompostosu yapsınlar humana çayı alsın eşin. Yakın olsam hergün giderdim valla. Kayınvalidesi baya yaşlı o kalıyormuş yanında dedim bi faydası olmazki sana. Olmuyor zaten dedi. Üzüldüm valla

Niye cok mu pipiriklisin :)

pinpirikli değilimde nazlıyım galibabulantı halsizlik kusma falan çok oluyo yayani umarım bende olmaz diycem ama genelde herkesde oluyo..bi akın arkadaşımın o evrelerini gördüm çok zordu ama bebeğini kucağına alınca hepsini unuttu

yaa bende kusmaktan cok korkuyorum hic sevmiyorum kusmayi bende napicam bilmuiyorum o durumda ((

yav bu kadar bebiş dedik istiyoruz dedik, arse yok hala ortalıkta

yaa bende kusmaktan cok korkuyorum hic sevmiyorum kusmayi bende napicam bilmuiyorum o durumda ((

ben bi kere balıktan zehirlendim canım:104::104zaman çok kustum ağlaya ağlaya kustum içim söküldü resmenondan beri çok korkuyorum bende

Son düzenleme:
neyse fistiklar benim cikmam lazim hazirlik yapiyorum aksama

yarin görüsürüz..

yaptigim pastanin resmini yarin eklerim

bye...........

kizlar aksam ki menüm ;

Tarhana Corbasi

Domates soslu biftek

patates püresi

Garnetürlü pirinc pilavi

Semiz otu salatasi ve normal salata

ben ciktim yawru kuslarimmm

bye

sizlere hos sohbetlerr

saglicakla kalin ......

Bye..............

:92::92::92::92::92:

yok canım o daha çok erken, sakın yapmayın falan derdi hep de ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…