2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

cnm sen bişe sürdünmü hiç krem falan?
bu arada yeni doğum yapan bi arkadaşım göğüse soğan soyup sürersen sütün çoğaldığını söledi bidenersin canım doğumdan sonra.

kakao yağı sürüyodum... ya deri ile alakalı karnımda bi çizik yok gögüsler fazla büyüymemesine ragmen çatladı....

Of dişetlerim şişmiş çok kötü ağrıyor. Ya iki dişim arasında ne varsa nasıl ağrıyor offfffff (

Ay öldüm dayanamadım ağrı kesici içtim dua ediyorum etkisini göstersin diye.

İçmemem lazımdı zaten adetim yine kesildi şimdii tamamen kesilecek ama ölüyorum ya tuzlu su gargara yaptım karanfil çiğnedim geçmiyo

indirim falan mı vardı canım? yoksa korsan olabilir

valla sormadım canım..neyse almış bulundum artık..

geçmiş olsun canım...başka ne yapılırki diş etine...bi netten bak istersen :44:

her ay böyle mi oluyorsun elfim???

Adetim ilk defa böyle oldu ama şu an feci şekilde ağrıyan diş etim.

Kaç tane doktor gördü film çekildi görünen bişey yok ama arka sol üsteki iki dişim arasında fena ağrı var diş ipi ile baya kurcaladım

hıhh iple kurcaladıysan yer etmiştir orası, belki ondan ağrıyodur:18:
rakı bastırsam

Kafanı duvara vur geçicek desen yaparım valla.

Çok bunaldım bu kayınvalidemin ameliyatı bizi mahvetti dün kızı saatlerce ağlamış
Dedik ki eşyalarını toplar eve geçeriz annesini yemeğede kalın diye ikna etmiş eşim gitti yaptığım yemeği getirdi yedik annem ile kızkardeşim gelecekti bize gelsin dedi onlarda geldi çaydı yemekti derken epey yorulduk sonra ben komposto yapmıştım onuda eve götüreyim içerim dedi tam kapı ağzında dökülmedimi kocası dedi üzülme ben hallederim ama ağlayarak gitti

Kendisi istedi annesine bakmayı evin batar tabi gelen giden çok oldu daha bi okadarda geleceklar var geliyim sana yardıma dedim yok diyor bende bunaldım k.valide de amma mızmız çıktı bugün evde. Telefonuda kapatmış yalnız kalmak istiyormuş eşimde öylece ortalarda ne yapacağını şaşırmış dün annesini baya şikayet ettim ona.

Gelde adetin kesilmesin gelde diş etlerim ağrımasın
Annemle iyi dertleşiriz genelde ama üzülmesin die böyle şeyleri anlatmam aradı beni sesin niye kötü geliyor deyince biraz anlattım belliydi zaten hepinizin suratı asıktı dedi

hesupallah, töbe töbeee
ay sanki 20 lik genç kız..telfn kapatmakta neyin nesiymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…