- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
bu soruyu görünce nedense gülmek geldi:90:...
Fesatmıyım neyim:89:
5 yıla yakın oldu kocası vefat edeli
ay zuzucum bazen benimde fesat olasım geliyor :)
niye güldün kız anlamadım
Kadın depresyonda olabilir kocası yakın bi zamanda vefaaat etmiş
Ay yok canım ne depresyonu bi nevi kurtulmuş neyse ölünün arkasından konuşmayayım. Kendi huyu öyle kızı ile annesinin huyları birbirinin aynısı iyiki eşim onlara çekmemiş
allah yardımcın olsun ne deyim bu genç yaşta senide sinir hastası edecekler kendine çok dikkat fazla üzme kafana bişe takma
Hastalanamadım ya aşırı bi agresiflik var onun için tutuyorum kendimi sakin olmaya çalışıyorum
keşke başka bi eltin falan olsaydı birazda orda kalsaydı bütün yük senin üzerinde tek gelin olmanın zorluğu..kafana çok takmamaya çalış yapını tam bilemiyorum canım..ama içine çok atma mutlaka kendine yakın bulduğun biri ile paylaş..ne oluyosa üzüntü ile oluyo
En çok eşimle paylaşıyorum kızında değilde kendi evimizde kalsaydık bu kadar yorulmazdım sürekli oraya yemek taşıdım ya bide geç saatlere kadar oturup eve gidip yemek yapıyordum. Pazartesi günü fırında makarna ile mercimek çorbası var diye yemek yapmadım k.validem ne dese beğenirsin bi hasta çorbası bile yoktu . Mercimek vardıya anne dedim mercimek dokunur dedi ya
bunu yazmıştım galiba. valla hep sizinle dertleşiyorum işte iyi geliyor bana
Ameliyatında hepimizi anlamış ben kızınada söyledim ben elimden geleni yaptım hatta hepimiz yaptık dedik orası öyle dedi.
Eşim ne desin bi tarafta annesi yani. Dedim ağzında kuş tut yaramazsın dün gizlice işyerinden çıkmış annesini hastaneye götürmüş GPRS ile izliyorlar görürse ne işin var orda dicekler almış arabayla götürmüş hala şikayet ediyor
Ameliyatında hepimizi anlamış ben kızınada söyledim ben elimden geleni yaptım hatta hepimiz yaptık dedik orası öyle dedi.
Eşim ne desin bi tarafta annesi yani. Dedim ağzında kuş tut yaramazsın dün gizlice işyerinden çıkmış annesini hastaneye götürmüş GPRS ile izliyorlar görürse ne işin var orda dicekler almış arabayla götürmüş hala şikayet ediyor
En çok eşimle paylaşıyorum kızında değilde kendi evimizde kalsaydık bu kadar yorulmazdım sürekli oraya yemek taşıdım ya bide geç saatlere kadar oturup eve gidip yemek yapıyordum. Pazartesi günü fırında makarna ile mercimek çorbası var diye yemek yapmadım k.validem ne dese beğenirsin bi hasta çorbası bile yoktu . Mercimek vardıya anne dedim mercimek dokunur dedi ya
bunu yazmıştım galiba. valla hep sizinle dertleşiyorum işte iyi geliyor bana
ayy klasik kaynana işte hiçbi şekilde memnun edemezsinki.
kızlar anneler gününde bişe alacakmısnız ben hiçbişe alamk istemiyorum.
selam bayanlar,
başlık hoşuma gitti bir girip bakayım dedim, bende 2010 eylülde evlendim, 7 ay oldu evleneli , ama evlilik hiç umduğum gibi çıkmadı, hem kg aldım, hemde hep kavga hep kavga, hatta kavgamız balayının 3. günü başladı hiç vakit kaybetmedik bu konuda
biz aslında evlenmeden öncede çok kavga ederdik flört aşamasında, nişanlıyken ama hep evlenince düzelicek diyorduk yok vallahi hiçbirşey düzelmedi, hatta hep dahada kötüye gidiyor,
en son cuma tartıştık (geçen hafta)bugün konuşmadığımız 6.gün,
evdeki halimiz çok komik yemeğini kendi yapıyor bulaşınıda kendi topluyor, aynı yatakta yatıyoruz ama temas yok, akşam tv izliyoruz mesela ama kimse konuşmuyor, tıp oynuyor gibi :84:
ne zaman düzelir bilmiyorum genelde tartıştığımızda ben hep alttan alırdım bir şekilde konuşmaya başlardık düzelirdi aramız ama artık bende tükenmişim alttan alma gücüm yok, bıraktım kendi haline bende ,
neyse buraya yazmak biraz beni rahatlattı arada böyle yazayım terapi gibi oldu,
hepinize kolay gelsinnnnn
niye güldün kız anlamadım
Kadın depresyonda olabilir kocası yakın bi zamanda vefaaat etmiş
Ay yok canım ne depresyonu bi nevi kurtulmuş neyse ölünün arkasından konuşmayayım. Kendi huyu öyle kızı ile annesinin huyları birbirinin aynısı iyiki eşim onlara çekmemiş
açık açık yazmayım ayıp olur, elfii anlamış galiba ama
Çok beğendi hünkarımnigarrrr hünkar beğendini gördüm. görüntüsü çok hoş olmuş, eminim tadı da öyledir.
uyanınca söylersin artık senin hünkar beğendi mi
ay üzüldüm canım yaa, en kötüsü de yemeğe küsen erkekselam bayanlar,
başlık hoşuma gitti bir girip bakayım dedim, bende 2010 eylülde evlendim, 7 ay oldu evleneli , ama evlilik hiç umduğum gibi çıkmadı, hem kg aldım, hemde hep kavga hep kavga, hatta kavgamız balayının 3. günü başladı hiç vakit kaybetmedik bu konuda
biz aslında evlenmeden öncede çok kavga ederdik flört aşamasında, nişanlıyken ama hep evlenince düzelicek diyorduk yok vallahi hiçbirşey düzelmedi, hatta hep dahada kötüye gidiyor,
en son cuma tartıştık (geçen hafta)bugün konuşmadığımız 6.gün,
evdeki halimiz çok komik yemeğini kendi yapıyor bulaşınıda kendi topluyor, aynı yatakta yatıyoruz ama temas yok, akşam tv izliyoruz mesela ama kimse konuşmuyor, tıp oynuyor gibi :84:
ne zaman düzelir bilmiyorum genelde tartıştığımızda ben hep alttan alırdım bir şekilde konuşmaya başlardık düzelirdi aramız ama artık bende tükenmişim alttan alma gücüm yok, bıraktım kendi haline bende ,
neyse buraya yazmak biraz beni rahatlattı arada böyle yazayım terapi gibi oldu,
hepinize kolay gelsinnnnn
ben de anladım zuzuuuuşaçık açık yazmayım ayıp olur, elfii anlamış galiba ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?