2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Akşama ne yemek yapacağımı bilmiyorum ya alışverişe çıkmam lazım bide. Bütün gün yatmıştır kesin.

niye güldün kız anlamadım
Kadın depresyonda olabilir kocası yakın bi zamanda vefaaat etmiş

Ay yok canım ne depresyonu bi nevi kurtulmuş neyse ölünün arkasından konuşmayayım. Kendi huyu öyle kızı ile annesinin huyları birbirinin aynısı iyiki eşim onlara çekmemiş

Ay yok canım ne depresyonu bi nevi kurtulmuş neyse ölünün arkasından konuşmayayım. Kendi huyu öyle kızı ile annesinin huyları birbirinin aynısı iyiki eşim onlara çekmemiş

allah yardımcın olsun ne deyim bu genç yaşta senide sinir hastası edecekler kendine çok dikkat fazla üzme kafana bişe takma

Hastalanamadım ya aşırı bi agresiflik var onun için tutuyorum kendimi sakin olmaya çalışıyorum

keşke başka bi eltin falan olsaydı birazda orda kalsaydı bütün yük senin üzerinde tek gelin olmanın zorluğu..kafana çok takmamaya çalış yapını tam bilemiyorum canım..ama içine çok atma mutlaka kendine yakın bulduğun biri ile paylaş..ne oluyosa üzüntü ile oluyo

En çok eşimle paylaşıyorum kızında değilde kendi evimizde kalsaydık bu kadar yorulmazdım sürekli oraya yemek taşıdım ya bide geç saatlere kadar oturup eve gidip yemek yapıyordum. Pazartesi günü fırında makarna ile mercimek çorbası var diye yemek yapmadım k.validem ne dese beğenirsin bi hasta çorbası bile yoktu . Mercimek vardıya anne dedim mercimek dokunur dedi ya

bunu yazmıştım galiba. valla hep sizinle dertleşiyorum işte iyi geliyor bana

eşin ne diyo canım sen anlatınca ..allahtan o anlayışlı biri..kayınvalden gerçekten çok anlayışsız biri canım teşekkür edip eline sağlık kızım diyeceğine böyle yapması gerçekten çok ayıp..

Ameliyatında hepimizi anlamış ben kızınada söyledim ben elimden geleni yaptım hatta hepimiz yaptık dedik orası öyle dedi.

Eşim ne desin bi tarafta annesi yani. Dedim ağzında kuş tut yaramazsın dün gizlice işyerinden çıkmış annesini hastaneye götürmüş GPRS ile izliyorlar görürse ne işin var orda dicekler almış arabayla götürmüş hala şikayet ediyor

selam bayanlar,
başlık hoşuma gitti bir girip bakayım dedim, bende 2010 eylülde evlendim, 7 ay oldu evleneli , ama evlilik hiç umduğum gibi çıkmadı, hem kg aldım, hemde hep kavga hep kavga, hatta kavgamız balayının 3. günü başladı hiç vakit kaybetmedik bu konuda
biz aslında evlenmeden öncede çok kavga ederdik flört aşamasında, nişanlıyken ama hep evlenince düzelicek diyorduk yok vallahi hiçbirşey düzelmedi, hatta hep dahada kötüye gidiyor,
en son cuma tartıştık (geçen hafta)bugün konuşmadığımız 6.gün,
evdeki halimiz çok komik yemeğini kendi yapıyor bulaşınıda kendi topluyor, aynı yatakta yatıyoruz ama temas yok, akşam tv izliyoruz mesela ama kimse konuşmuyor, tıp oynuyor gibi :84:
ne zaman düzelir bilmiyorum genelde tartıştığımızda ben hep alttan alırdım bir şekilde konuşmaya başlardık düzelirdi aramız ama artık bende tükenmişim alttan alma gücüm yok, bıraktım kendi haline bende ,

neyse buraya yazmak biraz beni rahatlattı arada böyle yazayım terapi gibi oldu,

hepinize kolay gelsinnnnn

ayy klasik kaynana işte hiçbi şekilde memnun edemezsinki.
kızlar anneler gününde bişe alacakmısnız ben hiçbişe alamk istemiyorum.

acaba siz üzerine bu kadar düştüğünüz içinmi böyle yapıyo yani kadın resmen şımartılıyo çok yoğun bi ilgi var üzerinde..tamam anne hakkını ödeyemeyiz ama onun davranışlarıda hiç hoş değil günah ya

oh oh bi de çorba beğenmiyor. kendi kızı yapsın o zaman. ne bu ya. bulmuş senin gibi gelini iyi valla. nazlandıkça nazlansın. valla canım bu yaşta iyi sabır ve olgunluk var sende ne diyim, ben bu kadar sabırlı olmazdım herhalde.

bence eşine de çok yansıtma bu kızgınlıklarını falan. ne de olsa annesidir. sen gel bize anlat, öyle rahatla. eşin anladığım kadırıyla şuan gayet dengeli davranıyor size karşı. ama annesini çok şikayet edersen ne olur belli olmaz. sen buraya gel, anlat bize rahatla canım.

ayy klasik kaynana işte hiçbi şekilde memnun edemezsinki.
kızlar anneler gününde bişe alacakmısnız ben hiçbişe alamk istemiyorum.

canım ben uzakta olduğum için rahatım. hoş benim kayınvalidem öyle anneler günü falan pek düşünmez zaten. geçen sene almıştım hediye, bizim adetlerde yok böyle şeyler demişti ben de bizde var, al sen güle güle kullan demiştim. bu sene yakınlarında olsaydım sadece bi uğrardım. ama annemin yanında olmayı çooooook isterdim.

üzüldüm canım ya daha çok yenisiniz evliliğin en güzel günleri..umarım aranız düzelir..sorun ne ?ne için tartışıyosunuz genelde

nigarrrr hünkar beğendini gördüm. görüntüsü çok hoş olmuş, eminim tadı da öyledir.

uyanınca söylersin artık senin hünkar beğendi mi
Çok beğendi hünkarım ben de çok sevdim canım hem yapması da kolay
Bu arada avatarın çok güzel Yarenim cıvıl cıvıl, seksü

ay üzüldüm canım yaa, en kötüsü de yemeğe küsen erkek
arkadaşımın eşi de küsünce yapılan yemeği yemiyo, kendi yapıyo felan :26:

açık açık yazmayım ayıp olur, elfii anlamış galiba ama
ben de anladım zuzuuuuş

Haklısın yarenaycım sonuçta annesi atacak değil ya hep dengede tutmaya çalışıyor ama beni asla ezdirmiyor bi nevi kadın oğlundan korkuyor aslında.
Kızı çok şımarttı onu
Bu sabah olanı anlatayım :) her sabah kızı ona işe gitmeden kahvaltı hazırlıyordu dün eve geldi ya birazda sitem etmiştim kocama hiçbişeyden memnun değil diye sabah eşim kahvaltısını hazırladı benim ona kızgın olduğumu biliyordu kendi hazırladı :) 10 gün oldu artık iyileşti kendide hazırlayabilir

Fundacım kocası vefat etmiş ya koca istiyor demek istedi Zuzu :))
Baya açık oldu ama idare edin hehehheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…