üzüldüm canım ya daha çok yenisiniz evliliğin en güzel günleri..umarım aranız düzelir..sorun ne ?ne için tartışıyosunuz genelde
acıktım ben ya acaba akşama ne yemek var
inşallah öyledir, bir süreçtir yoksa bu şekilde insanla bir ömür geçmez :26:caramel senin adına üzüldüm, umarım düzelirsiniz,inşallah evliliğinizin oturma aşamasıdır sadece...
gaynanamı aradım.. balık varmış hehehe gel istersen
Haklısın yarenaycım sonuçta annesi atacak değil ya hep dengede tutmaya çalışıyor ama beni asla ezdirmiyor bi nevi kadın oğlundan korkuyor aslında.
Kızı çok şımarttı onu
Bu sabah olanı anlatayım :) her sabah kızı ona işe gitmeden kahvaltı hazırlıyordu dün eve geldi ya birazda sitem etmiştim kocama hiçbişeyden memnun değil diye sabah eşim kahvaltısını hazırladı benim ona kızgın olduğumu biliyordu kendi hazırladı :) 10 gün oldu artık iyileşti kendide hazırlayabilir
Fundacım kocası vefat etmiş ya koca istiyor demek istedi Zuzu :))
Baya açık oldu ama idare edin hehehheheh
herşeyden tartışabiliyoruz, bu konuda kendimizi çok geliştirdik
en son şu sebepten;
dedimki hayatım uzun zamandır arkdaşlarımı görmüyorum onlarla bir görişim, bana hayır görüşemezsin dedi bende nedenmiş dedim, çünkü bende arkadaşlarımı göremiyorum dedi, e gör napim dedim bende,
(ilk ayımızda bana demiştiki cumartesi arklarımla buluşcam gibi bişey demişti bende buna demiştimki bende beraber bişeyler yaparız diye düşünmüştüm demiştim) bana kaltı bunu söyledi, sonra konu uzadı ben sinirlendim iyice bukadar çok edince insan hakim olamıyor kendine bağardıkça bağardım Allah ne verdiyse yani, hakaretde var tabi arada , öyle uzadı işte,
balayı kavgamızda şuydu, kaldığımız yerde bir akşam bir grup şarkı sölicekti oraya gittik dinlemeye orda ben bir erkeğe bakmışım yani o öyle ediyor eşim bana ne zaman baksa ben o adama bakıyormuşum (onun demesi), biz o akşam odaya dönerken çok soğuk davrandı bana bende anlamıyorum alala diyorum ne oldu acaba benimle hiç konuşmadı kalan süre boyunca, ben kalan balayı günlerini odada ağlayarak ve uyuyarak geçirdim, hatta eşyalarımı toplayıp habersizce dönmeyi bile düşündüm, sonra eve geldik bana bir balayı borcun var içine .... dedim. oda asıl sen ettin dedi durumu söledi, ona ne kadar orda birine bakmadımı söylesemde bana inanmadı,
takıntılı bir insan bence, ama ben bunu evlenmeden önce görümüştüm, bu huyunu ama hep düzelir sanıyordum, ama hiç düzelme yok, birde ben onun gözünde düşüncesiz, saygısız, onu adam yerine koymayan bir insanım
işin tuhaf tarafı 3 ablası var nasılda tatlı hepsi aramız süper keza annesiylede öyleyiz, hepsiyle aram çok iyi çokda seviyorum onları ama gel gör ki oğullarıyla anlaşamıyoruz
dudağım uçukladı yaa, kocişte bilmeden öpüyo böyle iyice kötü oldu
dudağım uçukladı yaa, kocişte bilmeden öpüyo böyle iyice kötü oldu
gaynanamı aradım.. balık varmış hehehe gel istersen
Selam canlarım hepinizi kucaklıyorum özledimmmmNasılsınız? Ne güzel kalabalıkmış topicc
Bende geleyim mi :))
Selam canlarım hepinizi kucaklıyorum özledimmmmNasılsınız? Ne güzel kalabalıkmış topicc
gel kıss gellll...
hem bak ablamda gelcek kaş+bıyık aldırcam..varsa öyle işin görürüz
akşama ne var diyemi sordunıyy balıkmı:104::104:ben hamileyken ne yapıcam ya balık yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?