2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

üzüldüm canım ya daha çok yenisiniz evliliğin en güzel günleri..umarım aranız düzelir..sorun ne ?ne için tartışıyosunuz genelde

herşeyden tartışabiliyoruz, bu konuda kendimizi çok geliştirdik
en son şu sebepten;
dedimki hayatım uzun zamandır arkdaşlarımı görmüyorum onlarla bir görişim, bana hayır görüşemezsin dedi bende nedenmiş dedim, çünkü bende arkadaşlarımı göremiyorum dedi, e gör napim dedim bende,
(ilk ayımızda bana demiştiki cumartesi arklarımla buluşcam gibi bişey demişti bende buna demiştimki bende beraber bişeyler yaparız diye düşünmüştüm demiştim) bana kaltı bunu söyledi, sonra konu uzadı ben sinirlendim iyice bukadar çok edince insan hakim olamıyor kendine bağardıkça bağardım Allah ne verdiyse yani, hakaretde var tabi arada , öyle uzadı işte,

balayı kavgamızda şuydu, kaldığımız yerde bir akşam bir grup şarkı sölicekti oraya gittik dinlemeye orda ben bir erkeğe bakmışım yani o öyle ediyor eşim bana ne zaman baksa ben o adama bakıyormuşum (onun demesi), biz o akşam odaya dönerken çok soğuk davrandı bana bende anlamıyorum alala diyorum ne oldu acaba benimle hiç konuşmadı kalan süre boyunca, ben kalan balayı günlerini odada ağlayarak ve uyuyarak geçirdim, hatta eşyalarımı toplayıp habersizce dönmeyi bile düşündüm, sonra eve geldik bana bir balayı borcun var içine .... dedim. oda asıl sen ettin dedi durumu söledi, ona ne kadar orda birine bakmadımı söylesemde bana inanmadı,

takıntılı bir insan bence, ama ben bunu evlenmeden önce görümüştüm, bu huyunu ama hep düzelir sanıyordum, ama hiç düzelme yok, birde ben onun gözünde düşüncesiz, saygısız, onu adam yerine koymayan bir insanım

işin tuhaf tarafı 3 ablası var nasılda tatlı hepsi aramız süper keza annesiylede öyleyiz, hepsiyle aram çok iyi çokda seviyorum onları ama gel gör ki oğullarıyla anlaşamıyoruz

caramel senin adına üzüldüm, umarım düzelirsiniz,inşallah evliliğinizin oturma aşamasıdır sadece...

oda olabilirde...
ben şunu kasdettim ; ölmüşte kurtulmuş diye:78:

balayınız zehir olmuş eşin hem kıskanç hemde takıntılı sanırım niye böyle davranıyo sen onu kıskandıracak şeylermi yapıyosun veya sana güvenmiyomu çok mu güzelsin kendi çirkinde kendine güvenimi yok..

Selam canlarım hepinizi kucaklıyorum özledimmmm Nasılsınız? Ne güzel kalabalıkmış topicc

dudağım uçukladı yaa, kocişte bilmeden öpüyo böyle iyice kötü oldu

ay bende nezaman desem..ay şurası ağrıyor uçukmu cıkcak, sivilcemi desem hemen öpüyor orayı..
ıyy diyorum öpme yaa mikrop o, ağzın yara olcak...

bal o bal diyo

akşama ne var diyemi sordunıyy balıkmı:104::104:ben hamileyken ne yapıcam ya balık yiyemiyorum

bi hap var galiba,onu kullanırsın :))

akşam ablamda gelcekde onu haber verdim :)))
yemeği orda yiyoruz ya, haber vereyim dedim ayıp olmasın...

zatii her çarşamba balık yapar kaynanam..kocişede tavuklu patates yapar..çarşamba menü fix..bi değişiklik olmadığı sürece....
...

ama ben bekarken her akşam annemi arar sorardım ne yemek var ne yaptın diye...halende nezaman anneme gitcek olsam arar sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…