Bıyığımda kaşımda yok kız 3 - 5 tel var cımbızla çekiyom
Ben balık çok severim
Akşama balıkmı yapsam dicem ama uzun sürer bide halim yok
yok kıskandıracak şeyler yapmıyorum tabikide, çokda güzel değilimdir , normal standartlarda bir güzellik hatta eşim normal standart üstünde yakışıklı bir adamdırbalayınız zehir olmuşeşin hem kıskanç hemde takıntılı sanırım niye böyle davranıyo sen onu kıskandıracak şeylermi yapıyosun veya sana güvenmiyomu çok mu güzelsin kendi çirkinde kendine güvenimi yok..
ehehehe ideal koca işteay bende nezaman desem..ay şurası ağrıyor uçukmu cıkcak, sivilcemi desem hemen öpüyor orayı..
ıyy diyorum öpme yaa mikrop o, ağzın yara olcak...
bal o bal diyo
hoşgeldin canm, bizde seni özledik..
naber nasılsın...
dişinde bi sorun oldumu şuana kadar
napıyon kuzucum nerelerdesin özledik
Caramel ne kadar zor bir durum ya nasıl baş ediyosun
yok kıskandıracak şeyler yapmıyorum tabikide, çokda güzel değilimdir , normal standartlarda bir güzellik hatta eşim normal standart üstünde yakışıklı bir adamdır
o yengeç burcu daha duygusal, ve karşısındaki onun gibi duygusal düşünceli olsun hep onu pohpohlasın, mesela tv izlerken bir yandan izlesin bir yandan eliyle onu sevsin böyle sevgi pıtırcığı olsun istiyor, kişilik olarak böyle
ben akrap burcu, duygusallıktan ziyade daha mantık üzerine yaşantısı olan, şuan ne yapıyorsam örneğin tv izliyorsam o an onu izlerim yada yemek yapıyorsam ben o an o yemeğe konsantre olmuşumdur, sürekli beni yanına çağırması hoşuma gitmez, yada yemek yapmaya çalışırken arkamdan gelip bana sevgi pıtırcıklığı yapmasından hoşlanmam ben,
yapı olarak biz birbirimize zıttız, ben onu sevmiyormusum mesela ona göre bir günde öyle demişti, onun mantığında ben onu sevmiyorum yani onun hakettiği şekilde sevmiyormusum
nişanlıyken ki bir kavgamız;
1- ben toplantıdayım işyerinde çok önemli ve mesaiye kalacağım o an toplantıda çıkamadığım için masanın altından msj attım ben mesaiye kalacağım diye, bunun üzerine büyük kavga ettik,
sebep: neden bana msj atıyorsun, wc ye gidicem diyip çıkabilir ve beni arayabilirdin!!!!
onun isteği şu ben ne yapıyor olursam olayım herzaman benim önceliğim o alacak bunu kendi söylüyır, işte evde arkadaşlarımla buluşmuşsam, her ne yapıyorsam yapayım önce o
bende eğer işteysem işime odaklanırım, alışverişteysem alışverişe odaklanırım...... ne bilim arkadaşlar benmi tuhafım acaba :44::44:
bende bitane uçuk kremi var elfim de, hemşire bi komşusu var annemin demişti ki o kremler uçuk çıkmadan önce sürülüyomuş.. çıkınca pek işe yaramıyomuşEczaneden krem al bende de çıkmıştı 2 günde geçti kremin adı aklovir
ay bende nezaman desem..ay şurası ağrıyor uçukmu cıkcak, sivilcemi desem hemen öpüyor orayı..
ıyy diyorum öpme yaa mikrop o, ağzın yara olcak...
bal o bal diyo
balığı aldığın yerde ayıklatıyomusun elfiii
Merhaba caramelcimHoşgeldin. Yazdıklarını okuyunca kocanla ayrı karakterleriniz var diye yorumluyorum, ama ayrı karakterler de anlaşabilir ortak yolu bulabilir. Nerede yaşıyorsun tatlım? Evlilik terapistine gidebilirsiniz
Ben geldimmmmm. Temizlik yapıyorum bi yatak odası kaldı ama artık yoruldum mola verdim hemmmmen buraya geldimKociş saçlarını kestirmeye gitti. Ay bugün ilk defa bana yardım ettiii Sabah kahvaltı ettik pazara çıktım ben kahvaltıda biraz canımı sıkmıştı, pazara geliyim mi ben de dedi, yok istemem dedim neyse çıktım. Eve bi geldim bulaşıkları toparlamış makineye yerleştirmiş Amman allahım başımıza taş yağacak!!!
Sonra da temizlik yapalım diye konuşmuştuk kahvaltıda. Oturma odssını azcık süpürdü ve pes etti. Neyse buna da şükür canım benim sevdim bugün onu
sümbülmüdür nedir artık..çiçekleri pek ayırt edemem..mor bişeydi çok güzel kokuyor
aldım mutfak masasına koydum
ay kızlar busaate kadar nasıl oldu da söylemeyi unuttum
dün eve erken gittim yaa...o gelmeden yukarı annesine çıktım...
neyse işten gelmiş üstünü değiştirip çıktı yukarı...
yemekten sonra eve indik..ışıkları açtım..klimayı açtım..tv trafına hiç bakmıyom..aşkım sen tv açsana dedi...bi baktım o yöne..kociş bana bahçeden bi tomar çiçek koparmış koymuş vazoya
ay çok sevindirik oldun vallaa
hımm anladım caramel eşinin yapısı benim yapıma çok benziyobende öyleyim aşırı ilgi seviyorum hep yanımda olsun istiyorum herzaman ben önce olmalıyım herşeyde..bian beni anlatıyorsun sandım bende balık burcuyum burçlara inanırım yengeçte su gurubu balıkta özellikleri benziyo
Erkekler bebek gibidir caramelcim dicen ki eşine "hayatım sen benim için çok önemlisin evliliğimizde ben senin istediğin gibi davranamıyorum kendime hakim olamayıp seni kırıyorum ama aslında seni çok seviyorum. Biraz yardım alsak fena olmaz terapistin BANA yardımı dokunabilir evliliğimizde bana bu konuda destek olur musun gidelim mi beraber?" şeklinde sorarsan yanıt yüzde 90 evet olurevet haklısın terapist benimde aklıma gelmişti, istanbulda yaşıyorum,
daha önce hiç bir terapiste giden varmı kızlar bana önerebileceğiniz, tabi birde onu terapiste gitmeye ikna etmem lazım
Sağol canımcımluxxor geçmiş olsun annene
evet nektar benimkide tiksinmez benim yara beremden :))
ayy çok sıkıldım...doğrudüzgün iş yapmadım...
yapmayıncada sıkılıyorum yapıncada.. :)))
Ayy funda ben de öyleyim vallahımm anladım caramel eşinin yapısı benim yapıma çok benziyobende öyleyim aşırı ilgi seviyorum hep yanımda olsun istiyorum herzaman ben önce olmalıyım herşeyde..bian beni anlatıyorsun sandım bende balık burcuyum burçlara inanırım yengeçte su gurubu balıkta özellikleri benziyo
ayşe sen hayret şaşırdım diyince (eşin için), aklıma geldibende düşündüm biran hangi dağda kurt öldü diyeAfferin afferin kocanaAyy çok severim sümbül mis gibi kokar
Ay zuzum bana verilmiş kadar çok sevindim valla. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?