ayşe sen hayret şaşırdım diyince (eşin için), aklıma geldibende düşündüm biran hangi dağda kurt öldü diye
:)))
hhehe iyi düşün ozaman :))
nereye gitceksiniz ....
Erkekler bebek gibidir caramelcim dicen ki eşine "hayatım sen benim için çok önemlisin evliliğimizde ben senin istediğin gibi davranamıyorum kendime hakim olamayıp seni kırıyorum ama aslında seni çok seviyorum. Biraz yardım alsak fena olmaz terapistin BANA yardımı dokunabilir evliliğimizde bana bu konuda destek olur musun gidelim mi beraber?" şeklinde sorarsan yanıt yüzde 90 evet olur
hımmm evet haklısın bu akşam bu konuyu ben bir açayım , çok mersiiiii canımmm desteğin için
Canım ne yazılar okudum burda anneleri yüzünden eşlerine yapmadıklarını bırakmayanlar. allahtan benim tontişim öyle değilLuxxorcum geçmiş olsun annen iyidir şimdi umarım :26:
Elfi senin kaynana da görümce de bi tuhaf. Allahtan eşin çekmemiş onlara walla yaaaaSenin yanında olduğunu bilmek güzel gerçekten cnm
ayşe sen hayret şaşırdım diyince (eşin için), aklıma geldibende düşündüm biran hangi dağda kurt öldü diye
sağol canım benim...9 ayda bu ilk ondan çok sevindirik oldum...
bide diyo almadım ama, kopardım :)))
Luxxorcum geçmiş olsun annen iyidir şimdi umarım :26:
Elfi senin kaynana da görümce de bi tuhaf. Allahtan eşin çekmemiş onlara walla yaaaaSenin yanında olduğunu bilmek güzel gerçekten cnm
Teşekkür ederim canım:13: Kızlar ben de ne yaptım biliyo musunuz buzdolabının üstüne pembe bi karton aldım bi de tahta kalemi, yazdım kocamın bana ya da benim yaptığım şeylerle ilgili söylediği güzel sözler diye. Her gün liste liste oraya yazıyorum Hay allah nie böle bişi yapıon ki dedi ama çaktırmadan hep listeyi takip ediyor ve şimdi bana dha çok iltifat ediyorÇok mutlu oluyorum
Luxxor bu çok ilginç bi fikirmişşşşşş. Ben de yatak odasına yapayım bi karton DD Gerçi bize karton bütük gelir bi post-it kağıdı yeter
Luxxor bu çok ilginç bi fikirmişşşşşş. Ben de yatak odasına yapayım bi karton DD Gerçi bize karton bütük gelir bi post-it kağıdı yeter
Luxxorcum ne yazıyorsun mesela ben tam anlayamadım
Luxxorcum ne yazıyorsun mesela ben tam anlayamadım
ama bikaç örnek verebilirsin luxxor
Canım mesela yemek çok güzel olmuş ellerine sağlık demesini bile yazıyorum çünkü eskiden daha az söylüyordu bunları. Hem de benim için faydalı oldu mesela ona gıcık olduğumda gidip listeye bakıom yumuşuom tekrarYa da mesela hayatım saçların çok hoş görünüyor dedi dün. Onları günün tarihini atarak yazıyorum kocaman
luxxor iyi fikirmiş..bende yapabilirim ama yatak odasına koyarım bende...
mutfakta herkes görmesin....
bende kartonu ,gardolaba yapıştırayım bari...
benle ya da benim yaptığım herhangi bir şeyle ilgili söylediği güzel sözlerBaşlığı da bu olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?