2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayşe sen hayret şaşırdım diyince (eşin için), aklıma geldibende düşündüm biran hangi dağda kurt öldü diye

:)))

Walla zuzu ben de dedim içimden hangi dağda kurt öldü diye ama ona bişi sölemedim tabi ) Gelsin de azcık şımarayım kocişime ödül olarak. Ne yazık ki dükkan kapalı bi hafta randevu yok bari yalakalık yapayım. Akşama arkadaşlarıyla dışarı çıkcaktı evlendimizden beri gitmedim hiç onlarla dedi. İyi dedim git, ama işleri varmış Sanırım biz gidicez bi yerlere. Düşün taşın istediğin bi yer varsa gidelim dedi

Luxxorcum geçmiş olsun annen iyidir şimdi umarım :26:

Elfi senin kaynana da görümce de bi tuhaf. Allahtan eşin çekmemiş onlara walla yaaaa Senin yanında olduğunu bilmek güzel gerçekten cnm

Elfi senin kaynana da görümce de bi tuhaf. Allahtan eşin çekmemiş onlara walla yaaaa Senin yanında olduğunu bilmek güzel gerçekten cnm
Canım ne yazılar okudum burda anneleri yüzünden eşlerine yapmadıklarını bırakmayanlar. allahtan benim tontişim öyle değil

Teşekkür ederim canım:13: Kızlar ben de ne yaptım biliyo musunuz buzdolabının üstüne pembe bi karton aldım bi de tahta kalemi, yazdım kocamın bana ya da benim yaptığım şeylerle ilgili söylediği güzel sözler diye. Her gün liste liste oraya yazıyorum Hay allah nie böle bişi yapıon ki dedi ama çaktırmadan hep listeyi takip ediyor ve şimdi bana dha çok iltifat ediyor Çok mutlu oluyorum

Kızlar ben kaçayım şu odayı da bitirip kurtulayım artık.Ya üf ne güzel oce sürmüştüm sabahtan beri ellerim suyun içinde okunca kabardılar pfffffffffffffff
Bugün giremezsem yarın görüşürüzzzzzzzzz

Luxxor bu çok ilginç bi fikirmişşşşşş. Ben de yatak odasına yapayım bi karton DD Gerçi bize karton bütük gelir bi post-it kağıdı yeter

Luxxor bu çok ilginç bi fikirmişşşşşş. Ben de yatak odasına yapayım bi karton DD Gerçi bize karton bütük gelir bi post-it kağıdı yeter

Yap valla ayşecim böyle olmasını istediğin şeylerin üstünde durmak güzel oluyor hem eşin için hem senin için, o böyle konuştukça ben de ona karşı daha sevgi dolu oluyorum

luxxor iyi fikirmiş..bende yapabilirim ama yatak odasına koyarım bende...
mutfakta herkes görmesin....

bende kartonu ,gardolaba yapıştırayım bari...

Luxxorcum ne yazıyorsun mesela ben tam anlayamadım

ama bikaç örnek verebilirsin luxxor

Canım mesela yemek çok güzel olmuş ellerine sağlık demesini bile yazıyorum çünkü eskiden daha az söylüyordu bunları. Hem de benim için faydalı oldu mesela ona gıcık olduğumda gidip listeye bakıom yumuşuom tekrar Ya da mesela hayatım saçların çok hoş görünüyor dedi dün. Onları günün tarihini atarak yazıyorum kocaman

benle ya da benim yaptığım herhangi bir şeyle ilgili söylediği güzel sözler Başlığı da bu olcak

Eski sözü Siliyormusun yeni güzel söz eklendikçe

Kocaman bir karton olması gerek hepsinin kalması için :))

luxxor iyi fikirmiş..bende yapabilirim ama yatak odasına koyarım bende...
mutfakta herkes görmesin....

bende kartonu ,gardolaba yapıştırayım bari...

Zaten özel iltifatlar da oluyor zuzucum ama magnetlerle yapıştırdım dolaba biri gelirse alıveririm hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…