Eski sözü Siliyormusun yeni güzel söz eklendikçe
Kocaman bir karton olması gerek hepsinin kalması için :))
Ben çok sevdim bu fikri bende yapıcam :)
Hayır silmiyorum ya kırtasiyeden bi büyük boy renkli karton alın uzunlamasına başlayın yazın benim 20sinde başladım 5 günde yarısına anca geldi hemen dolmaz dolarsa arkasını çevircemsonra yenisini alıcam
Valla çok zekice. Böyle güzel fikirlerini paylaş bizimle
Hepimiz paylaşalım
Hayır silmiyorum ya kırtasiyeden bi büyük boy renkli karton alın uzunlamasına başlayın yazın benim 20sinde başladım 5 günde yarısına anca geldi hemen dolmaz dolarsa arkasını çevircemsonra yenisini alıcam
Ben bugün sadece 500 ml su içtim ne kadar az ya :2:
Sağol tatlım yoluna girer her şey sen de daha yapıcı olmaya çalış eşine karşı sonuçta biz onların iyi yönlerini görüp sevdik onlara odaklanluxxor çok güzel fikir yaa bayıldım bende yapacağım ama önce barışmamız lazım eşimle
hatta biliyormusun ben kavga ettiğimiz zamanları not alsam kartona ozaman kırtasiyeci bana karton yetiştiremez
kızlar böyle fikirleri paylaşalım muhakkak , yaratıcı fikirlerinze ihtiyaım varrrr
ehuen çok su içene :)))
kızlar bu ara pk bi tembel galiba kimse yazmadı :))
ama sen kupanı al fikir için
ben sadece sabah içtim bir büyük bardak su okadar bütün gün başka hiç içmee:26:dimmmBen bugün sadece 500 ml su içtim ne kadar az ya :2:
Caramel çalışıyomusun?
ben uluslararası finans mezunuyum, özel bir şirkette iş yönetimi ve satınmalma uzmanı olarak çalışıyordumMesleğin ne ??
evlenmeden önce güzel bir işim vardı fakat ayrıldım evlilik nedeniyle eşim orada çalışmamı istemedi bazı sebeplerden ötürü,
şuan eşimle beraber çalışıyorum, bir yandan işte arıyorum ama eşimin şoray kanunları gibi kanunları var,
mesaiye kalamam
seyahat edemem
iş yemeklerine gidemem
satış gibi pozisyonlar tercih edemem (müşteri ziyareti vesaire gerektiren)
malum bu kurallar çerçevesinde iş bulmak zorrrr
bizde eşimle aynı işyerindeyizsıkılıyomusun aynı yerde çalışmaktan ben hiç sıkılmıyorum hatta gün içinde özlüyorum yanımda ama öpemiyorum mesela
yok sıkılmıyorum bende , ben bazen gidiyorum yanına kıyıda köşede sıkıştırıp öpüyorumama tabi aramız iyiyse limoni değilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?