2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ay müşteride vardı güldüm tutamadım kendimi

oh sonunda neyi diye yazdı,

bende dedimki " çok tatlı olduğunu, sana bakınca içimde güller açtığını, sen mutluyken mutlu mutsuzken mutsuz olduğu, senin yanındaykenki huzurumu...ve seni çok ama çok sevdiğimi " yazdım

cevabını çok merak ediyorum valla hödük bir cevapta verebilir

Adamlarda merak yok ki biz olsak hemen atlarız "neyi" diye

Benimki de öyle cnm. Aile arasındayken falan hele hiç aşkım canım demez sarılmaz elini sürmez Neyse ki evdeyken daha sıcak

Devammmm

hadi yaa...
yok yok benimki öyle değil..anasının babasının yanında sarılırda öperde..aşkımda der...hatta yemekte bazen şunu koyayımmı istermisin derim..koy yavrum koy elinden zehir olsa yerim ..der bağıra bağıra

bitek benim anne babamın yanında yapmaz ,çekinir :)))

..
ben sadece çiçek almayışından şikayetçiyim

aok yazdığın yorumu okudum çok hoş:81::81:tabi sana bişeyler gönderirler ben özensizce kısa kısa yazıyorum

aok yazdığın yorumu okudum çok hoş:81::81:tabi sana bişeyler gönderirler ben özensizce kısa kısa yazıyorum

uzun zamandır kimse bana aok demiyordu Aklımdan geçeni yazıyorum sadece canım, ama ödüllü yorumlarda biraz daha özeniyorum tabi

bu benim yanımdaki kızda doğadan büyülü bohça çayı var masasında hediyedir yazıyor benim siparişim geldi de o mu aldı acaba ya

paketim gelmiş sonunda diyip alsana..sabahda mail gelmişti gönderdik diye de..

bakalım ne yapcak :)))

ya alışma tarzından sanırım bol'un da dediği gibi. Ailesinde de öyle birbirine güzel sözler söyleyen sarılan öpen yok o da öyle alışmış napsın ayıp gibi görülür. Gerçi bizim aile de öyledir, ayıp görülmez ama çok da yapışık diilizdir, ben de ailemin yanında eşime sıcak davranamam ama evdeyken ya da dışardayken her şey serbest Ay dışardayken her şey diil

Adamlarda merak yok ki biz olsak hemen atlarız "neyi" diye

Benimki de öyle cnm. Aile arasındayken falan hele hiç aşkım canım demez sarılmaz elini sürmez Neyse ki evdeyken daha sıcak

Devammmm
aynen cnm benimkide öle burçlarınında etkisi var sanırım..

benimkide güzel şeyler söylüyor ama onun süpriz anlayışı pek yok..sadece hediye alır güzel sözler söyler...
böyle mesaj atmaz, çiçek almaz

hiç öle msj görmedim duymadım şimdiye kadar sürprizde tabi benimki tam kalas valla.

Zuzum laf arasında duydum esra abla vermiş o servisten inince sorucam sende mi siteye üyesin falan diye yok bugün geldi üzerinde bişey yazmaynca aldım derse o benimdi derim. Şirket mailinden yazdım isimsiz olmuş olabilir

aynen cnm benimkide öle burçlarınında etkisi var sanırım..

hiç öle msj görmedim duymadım şimdiye kadar sürprizde tabi benimki tam kalas valla.

Benimki boğa cnm senin eşinin burcu ne? Çok ayrıntılı bilmem burçları ama boğanın inatçı olduğunu falan duyuştum. Eh biraz inat vardır

o da kendince başka türlü gösteriyodur sevgisini :)

ay kızlar ben hakkatten çok sıkıldım..başım ağrıdı klimayı kapatıncad üşüyorum
ay patron gelsede bibahaneyle dışarı çıksam hava alayım azcık, çatlıcam yoksam

benimkide boğa canım ayy valla çok çekiyorum bazen o inadınından öldürüyo beni..

Aman o da mı boğaaaaa. Bu boğalar odun oluyorlar o zaman (zuzunun tabiriyle ) Bizimkinde sinir vardır inattan ziyade. Hemmen bi şeye sinirlenir ama 5 dk geçer sanki hiçbi şey olmamış gibi konuşmaya başlar. Ya az önce sen diil miydin bağırn çağıran nası bi anda sakinleşip her şeyi unutuyor inanamıyorum. Bende kin vardır, kolay kolay unutamam ii bişey diil ama napim huy işte

evet bebegim yanliz degildik. Kaynamalarida cagirdim begendiler pastayi. Güzel gecti iyiyiydi evet begendi gömlegini. Evet gecen sene kutladik beraber romantik :) benim esim pek sevmiyr romantik olmayi :)

tam ben sorcaktım düğün oldumu diye
ohh bugünlerin tadını çıkar, bidaha bukadar heyecanlanamayacaksın

fatma hamile birde bol arkadaşımız
fatmann çk az kalmştr bol senide tebrk ederim canm

yarenaycm hazrlklar dewam edio eşyalarımzn çoğunu aldk eevmz tadilatta her gn bişeyini seçiyoruz kına alışverişi gelnlk filan derken sona yaklaşıyoruz tartışma allaha çok şükür allah bozmasn bu zamana kadar olmadı umarım böyle de dewam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…