bu benim yanımdaki kızda doğadan büyülü bohça çayı var masasında hediyedir yazıyor benim siparişim geldi de o mu aldı acaba ya
Ay müşteride vardı güldüm tutamadım kendimi
Adamlarda merak yok ki biz olsak hemen atlarız "neyi" diye
Benimki de öyle cnm. Aile arasındayken falan hele hiç aşkım canım demez sarılmaz elini sürmezNeyse ki evdeyken daha sıcak
Devammmm
aok yazdığın yorumu okudum çok hoş:81::81:tabi sana bişeyler gönderirlerben özensizce kısa kısa yazıyorum
bu benim yanımdaki kızda doğadan büyülü bohça çayı var masasında hediyedir yazıyor benim siparişim geldi de o mu aldı acaba ya
uzun zamandır kimse bana aok demiyorduAklımdan geçeni yazıyorum sadece canım, ama ödüllü yorumlarda biraz daha özeniyorum tabi
hadi yaa...
yok yok benimki öyle değil..anasının babasının yanında sarılırda öperde..aşkımda der...hatta yemekte bazen şunu koyayımmı istermisin derim..koy yavrum koy elinden zehir olsa yerim ..der bağıra bağıra
bitek benim anne babamın yanında yapmaz ,çekinir :)))
..
ben sadece çiçek almayışından şikayetçiyim
kızlar siz nereye ne yazıyorsunuzda hediye gönderiyorlar bende yazayımaok yazdığın yorumu okudum çok hoş:81::81:tabi sana bişeyler gönderirlerben özensizce kısa kısa yazıyorum
kızlar siz nereye ne yazıyorsunuzda hediye gönderiyorlar bende yazayım
aynen cnm benimkide öle burçlarınında etkisi var sanırım..Adamlarda merak yok ki biz olsak hemen atlarız "neyi" diye
Benimki de öyle cnm. Aile arasındayken falan hele hiç aşkım canım demez sarılmaz elini sürmezNeyse ki evdeyken daha sıcak
Devammmm
benimkide güzel şeyler söylüyor ama onun süpriz anlayışı pek yok..sadece hediye alır güzel sözler söyler...
böyle mesaj atmaz, çiçek almaz
aynen cnm benimkide öle burçlarınında etkisi var sanırım..
hiç öle msj görmedim duymadım şimdiye kadar sürprizde tabi benimki tam kalas valla.
Benimki boğa cnm senin eşinin burcu ne? Çok ayrıntılı bilmem burçları ama boğanın inatçı olduğunu falan duyuştum. Eh biraz inat vardır
benimkide boğa canım ayy valla çok çekiyorum bazen o inadınından öldürüyo beni..
Sinem çok güzel görünüyo pasta canım,
masayı 5 kişilik hazırlamışsın yalnız değildiniz o zaman
pastanın yazısından da belli, baş başa olsaydınız da aşkım felan yazsaydın
nasıl geçti, eşin beğendi mi pastayı, hediyelerini :))
fatmann çk az kalmştr bol senide tebrk ederim canmtam ben sorcaktım düğün oldumu diye
ohh bugünlerin tadını çıkar, bidaha bukadar heyecanlanamayacaksın
fatma hamile birde bol arkadaşımız
ya valla bi alem oluyor bu anneler. pek de nazlanıyorlar nazını geçirebileceği insanlar varken yanında.
hoşgeldin canım. ay ne heyecanlısındır sen şimdi yaaaa... nasıl gidiyor bitti mi hazırlıklar? çok tartışma falan olmamıştır umarım.
bendeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?