Aman o da mı boğaaaaa. Bu boğalar odun oluyorlar o zaman (zuzunun tabiriyle) Bizimkinde sinir vardır inattan ziyade. Hemmen bi şeye sinirlenir ama 5 dk geçer sanki hiçbi şey olmamış gibi konuşmaya başlar. Ya az önce sen diil miydin bağırn çağıran nası bi anda sakinleşip her şeyi unutuyor inanamıyorum. Bende kin vardır, kolay kolay unutamam ii bişey diil ama napim huy işte
Benim esimde Boga Erkegi Kizlar
Benim Burcum da Basak.
evt sinir benimkindede var maalesf yok benimki okadar çabuk sakinleşmiyo bizde bazen küstükmü 4-5 gün konuşmayız o inat yapınca bende yapıyorum olan yine bana oluyo işte bende unatamıyorum senin gibi..
HADİYAA:))
aaaa çok pis küserim wallaBen niye küsemiyorum:127:
bol nasıl zaman geçiriyorsunuz öyle birbirinizle konuşmadan ya?? ay ben kafayı kırarım kesin ama tabii eşiminkiniben geçer gider laf sokarım, sinir krizi geçiririm valla 1 günde Allah'tan benimki uzatmaz öyle yaa
sinem pastanın tarifini istemiştim:95:
bol nasıl zaman geçiriyorsunuz öyle birbirinizle konuşmadan ya?? Ay ben kafayı kırarım kesin ama tabii eşiminkiniBen geçer gider laf sokarım, sinir krizi geçiririm valla 1 günde Allah'tan benimki uzatmaz öyle yaa
ay bende kendime cay demledim iciyorum yoruldum valla camlari falan sildim
bol nasıl zaman geçiriyorsunuz öyle birbirinizle konuşmadan ya?? ay ben kafayı kırarım kesin ama tabii eşiminkiniben geçer gider laf sokarım, sinir krizi geçiririm valla 1 günde Allah'tan benimki uzatmaz öyle yaa
elfiş, biz de senle birlikte aynı heyecanı, stresi yaşıyoruz.. kan testi yaptır bence de, yarın için izin alamıyomusun?Kızlar ya sanırım ben üstüne görmek denilen şeyi yaşıyorum tam 5 gündür azar azar pembe yada siyaha yakın sıvı var netten okudumda zaten öyle olurmuş bu haftada geçsin olmazsa kan testi yaptırıcam
profil resimlerini herkes görebiliyor, albümü kendin ayarlıyorsun.. sadece arkadaşlarının görmesini istersen ekli olmayan kimse göremez diye biliyorum ben :))teşekkürler zuzu. Albüm bölmüne girdim orda herkesin resimlerini çok rahat görebilince şaşıdım biraz..
çok şanslısın Ayşem yaa, bana doğadan çay bile gelmedizuzu alemsin kız öyle söyleme koçişe
Ben de çok seviyorum topuklu giymeyi yaaa eşim istemiyor ama pek. Günlük olarak kullandırmaz ama işte ancak özel bi yere giderken falan. Ama görür o gününü doğru dürüst bi öğretmen olayım bi sürü topuklu alcm kendime
Fundacım bu arada migros hediye kartımın içinde 15 tl yüklüymüş mail geldi şimdi
barışmanıza çok sevindim caramel, mesaj trafiğinize de çok güldümcaramel: sen biliyormusun?
kociş: hayır
caramel: neyi demen gerekiyordu
ay deli ya gitmiş hayır yazmışşş
çok sevindim herşeyin güzel geçmesine tatlım, daha nice böyle güzel doğum günlerine inşevet bebegim yanliz degildik. Kaynamalarida cagirdim begendiler pastayi. Güzel gecti iyiyiydi evet begendi gömlegini. Evet gecen sene kutladik beraber romantik :) benim esim pek sevmiyr romantik olmayi :)
ben daha 6 aydır 2 defa cam sildim desemay bende kendime cay demledim iciyorum yoruldum valla camlari falan sildim
çeneniz düşmüş napimmAfiyer olsun cnm. Benimkiler de silinecek ama bitmedi gitti şu yağmurlar. Bugün yine yağdıbi iki hafta daha bekleyeyim diyorum :26:
Nektarrr hadi boşver geçmişi aramıza dön. Ben de bugün hünkarbeğendi yapıcam tarif versene cmn
Ya ben de konuşmam diyorsam öyle günler falan sürmez bikaç saat sürer cnm en fazla. Ama susayım susayım diyorum kızdırıyor napıyımm ben de bağırp çağırmayı sevmem küsüyorum direkBen duramıyorum alisha ya surat yaparım en fazla sonra oda sırnaşır gönlümü alırben suçluysamda o konuşmaz ben sırnaşırım kedilik yaparım sonrada barışırız:89:
çeneniz düşmüş napimmanca bitirdim
hemen veriyorum tarifii, bu mesajı gönderiyim dur kalabalık oldu burası
Ya ben de konuşmam diyorsam öyle günler falan sürmez bikaç saat sürer cnm en fazla. Ama susayım susayım diyorum kızdırıyor napıyımm ben de bağırp çağırmayı sevmem küsüyorum direk
Bekliyorum cnm
Afiyet olsun cnm. Benimkiler de silinecek ama bitmedi gitti şu yağmurlar. Bugün yine yağdıbi iki hafta daha bekleyeyim diyorum :26:
Nektarrr hadi boşver geçmişi aramıza dön. Ben de bugün hünkarbeğendi yapıcam tarif versene cmn
elfiş, biz de senle birlikte aynı heyecanı, stresi yaşıyoruz.. kan testi yaptır bence de, yarın için izin alamıyomusun?
profil resimlerini herkes görebiliyor, albümü kendin ayarlıyorsun.. sadece arkadaşlarının görmesini istersen ekli olmayan kimse göremez diye biliyorum ben :))
çok şanslısın Ayşem yaa, bana doğadan çay bile gelmedi
barışmanıza çok sevindim caramel, mesaj trafiğinize de çok güldüm
e yok mu daha cevap?
çok sevindim herşeyin güzel geçmesine tatlım, daha nice böyle güzel doğum günlerine inş
ben daha 6 aydır 2 defa cam sildim desemher hafta siliyosun sen galiba Sinem, ben çok üşeniyorum cam silmeye yaa :44:
çeneniz düşmüş napimmanca bitirdim
hemen veriyorum tarifii, bu mesajı gönderiyim dur kalabalık oldu burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?