2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evt sinir benimkindede var maalesf yok benimki okadar çabuk sakinleşmiyo bizde bazen küstükmü 4-5 gün konuşmayız o inat yapınca bende yapıyorum olan yine bana oluyo işte bende unatamıyorum senin gibi..

Benim esimde Boga Erkegi Kizlar

Benim Burcum da Basak.

HADİYAA:))

bol nasıl zaman geçiriyorsunuz öyle birbirinizle konuşmadan ya?? ay ben kafayı kırarım kesin ama tabii eşiminkini ben geçer gider laf sokarım, sinir krizi geçiririm valla 1 günde Allah'tan benimki uzatmaz öyle yaa

ay kızlar..çok fena midem yanıyo kaynıyo resmen..gittim maden suyu aldım,içiyorum şimdi iyi gelirinş.

Ben niye küsemiyorum:127:
aaaa çok pis küserim walla adamın canını sıkmasın küserim konuşmam hiç Bazen gerçekten o gelene kadar hiç konuşmam bazen de sadece suratıma bakmasıyla gülmeye başlarım barışırım hemen

Bizde de uzatan taraf benim genelde

sinem pastanın tarifini istemiştim:95:

tamam bebegim görmedim

yaziyorummm

Hazir kek sade

vanilyali puding crema seklinde ama bilyorum türkiyede var mi ? 3 dakikada hazir oluyor Dr.ouetker´in vardir kesin ama.

iclerinedde muz dizdim. en üstünü kremsanti ile kapattim ve cilek kiwi ile süsledim isimlerde hazir cikolataydi yapistirdim.

Cok kolay

bende duramam sinirlerim zıplarokadar uzun süre asla küs kalamam canım

ay bende kendime cay demledim iciyorum yoruldum valla camlari falan sildim

Afiyet olsun cnm. Benimkiler de silinecek ama bitmedi gitti şu yağmurlar. Bugün yine yağdı bi iki hafta daha bekleyeyim diyorum :26:

Nektarrr hadi boşver geçmişi aramıza dön. Ben de bugün hünkarbeğendi yapıcam tarif versene cmn

Son düzenleme:
Ben duramıyorum alisha ya surat yaparım en fazla sonra oda sırnaşır gönlümü alırben suçluysamda o konuşmaz ben sırnaşırım kedilik yaparımsonrada barışırız:89:

valla bende sevmiyorum hiç küs kalmayı ama o inat yapınca bende yapıyorum napim sinir oluyorum en sevmediğim şey küs kalmak oturup konuşma taraftarıyım ama maalesf sinir edince uzuyo cnm.

elfiş, biz de senle birlikte aynı heyecanı, stresi yaşıyoruz.. kan testi yaptır bence de, yarın için izin alamıyomusun?
teşekkürler zuzu. Albüm bölmüne girdim orda herkesin resimlerini çok rahat görebilince şaşıdım biraz..
profil resimlerini herkes görebiliyor, albümü kendin ayarlıyorsun.. sadece arkadaşlarının görmesini istersen ekli olmayan kimse göremez diye biliyorum ben :))

çok şanslısın Ayşem yaa, bana doğadan çay bile gelmedi
caramel: sen biliyormusun?
kociş: hayır
caramel: neyi demen gerekiyordu

ay deli ya gitmiş hayır yazmışşş
barışmanıza çok sevindim caramel, mesaj trafiğinize de çok güldüm
e yok mu daha cevap?

evet bebegim yanliz degildik. Kaynamalarida cagirdim begendiler pastayi. Güzel gecti iyiyiydi evet begendi gömlegini. Evet gecen sene kutladik beraber romantik :) benim esim pek sevmiyr romantik olmayi :)
çok sevindim herşeyin güzel geçmesine tatlım, daha nice böyle güzel doğum günlerine inş

ay bende kendime cay demledim iciyorum yoruldum valla camlari falan sildim
ben daha 6 aydır 2 defa cam sildim desem her hafta siliyosun sen galiba Sinem, ben çok üşeniyorum cam silmeye yaa :44:

çeneniz düşmüş napimm anca bitirdim
hemen veriyorum tarifii, bu mesajı gönderiyim dur kalabalık oldu burası

Ben duramıyorum alisha ya surat yaparım en fazla sonra oda sırnaşır gönlümü alırben suçluysamda o konuşmaz ben sırnaşırım kedilik yaparımsonrada barışırız:89:
Ya ben de konuşmam diyorsam öyle günler falan sürmez bikaç saat sürer cnm en fazla. Ama susayım susayım diyorum kızdırıyor napıyımm ben de bağırp çağırmayı sevmem küsüyorum direk
çeneniz düşmüş napimm anca bitirdim
hemen veriyorum tarifii, bu mesajı gönderiyim dur kalabalık oldu burası

Bekliyorum cnm

ben sinirlenirsem bağırırım oda beni yere yatırır gıdıklargıdıklanmkatan sinir olurumda

evet canim ben her hafta siliyorum öyle rahat edemiyorum valla daha iyi oluyor temizlenmesi cünkü fazla kirlenmiyor da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…