- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
evet canim ben her hafta siliyorum öyle rahat edemiyorum valla daha iyi oluyor temizlenmesi cünkü fazla kirlenmiyor da.
evet canim ben her hafta siliyorum öyle rahat edemiyorum valla daha iyi oluyor temizlenmesi cünkü fazla kirlenmiyor da.
Sinem başak burcuydun dimi bayan titiz :) Başaklar aşırı titiz olurlar
Maşallah tipik bir başak. Cam silmeyi hiç sevmiyorum yaaa, hiçbi ev işini sevmiyorum ki
aynen canim öyle
pisliye tahammülüm yok
Elfidacim ; sen test yaptin mi kiz hamiel olabilirsin he.
Pazartesiye kadar beklemeye karar verdim ben hala adet olacağıma emin gibiyim beklemedeyim sadece stres yaptığım için gecikiyor ondan düşünmüyorum şu an
Pazartesiye kadar beklemeye karar verdim ben hala adet olacağıma emin gibiyim beklemedeyim sadece stres yaptığım için gecikiyor ondan düşünmüyorum şu an
Kızlar dikişten anlayanınız var mı? Çok hoş şeyler var nette, clutch'lar yapmışlar hoşuma gitti becerebilir miyim bilmiyorum ama çok denemek istedim. H.sonu fırat bulursam uygun bi kumaş alıp denesem mi acaba?:26:
ayy benim hic yapamadigim seydir dikis inan ki dügme dikmeyi bile tam yeni ögrendim :)
Millet neler yapiyor dantel falan bana kac kisi gösterdi bir zinciri anca cekiyordum :))))))))
Tığ işlerinden anlamam ama örgü örmeyi severim mesela. Dikişi de severim annem sağolsun onun genlerinden geçmiş ama denemedim doru dürüst bişey, becerebilir miyim bilmiyorum :44:
ii sabır valla sendede cnm ben şüphelensem 5 dk. bile bekleyemem çok sabırsızımdır.
ayy bende ütüyüde cam silmeyide hiiiiiiiiiiç sevmem artık temzlikçi gelecek ayda bir o yapar..
kiz bir test yap ne cikar canim dikkat et kendine bare agir bise kaldirma.
elfida Canim sen nekadarlik evliydin ?
ozaman bir kan tahlili yap
belirti falan var mi peki gebelikle alakali ?
hakkinda hayirlisi olsun elfidacim istiyormuydunuz bebek falan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?