2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar ilk defa parfüm kokusundan rahatsız oldum ya bi atölyeci var sıkmış parfümü gelmiş iş arkadaşıma dedim üşümezsen kapıyı açıcam aç sadık abinin kokusu sinmiş odaya dedi. Mecbur kalıncada konuşuyorum onunla

aynen canim öyle

pisliye tahammülüm yok

Elfidacim ; sen test yaptin mi kiz hamiel olabilirsin he.

Pazartesiye kadar beklemeye karar verdim ben hala adet olacağıma emin gibiyim beklemedeyim sadece stres yaptığım için gecikiyor ondan düşünmüyorum şu an

Pazartesiye kadar beklemeye karar verdim ben hala adet olacağıma emin gibiyim beklemedeyim sadece stres yaptığım için gecikiyor ondan düşünmüyorum şu an

ii sabır valla sendede cnm ben şüphelensem 5 dk. bile bekleyemem çok sabırsızımdır.
ayy bende ütüyüde cam silmeyide hiiiiiiiiiiç sevmem artık temzlikçi gelecek ayda bir o yapar..

Kızlar dikişten anlayanınız var mı? Çok hoş şeyler var nette, clutch'lar yapmışlar hoşuma gitti becerebilir miyim bilmiyorum ama çok denemek istedim. H.sonu fırat bulursam uygun bi kumaş alıp denesem mi acaba?:26:

ayy benim hic yapamadigim seydir dikis inan ki dügme dikmeyi bile tam yeni ögrendim :)

ayy benim hic yapamadigim seydir dikis inan ki dügme dikmeyi bile tam yeni ögrendim :)

Millet neler yapiyor dantel falan bana kac kisi gösterdi bir zinciri anca cekiyordum :))))))))

Tığ işlerinden anlamam ama örgü örmeyi severim mesela. Dikişi de severim annem sağolsun onun genlerinden geçmiş ama denemedim doru dürüst bişey, becerebilir miyim bilmiyorum :44:

Tığ işlerinden anlamam ama örgü örmeyi severim mesela. Dikişi de severim annem sağolsun onun genlerinden geçmiş ama denemedim doru dürüst bişey, becerebilir miyim bilmiyorum :44:

benim annem de cok beceriklidir o konularda ama ben anneme cekmemisim malesef anem kac kisinin ceyizini yapti bir sürü takimlar neler nesler yapti göz emegi hep valla. Beceri meselesi.

ozaman bir kan tahlili yap

belirti falan var mi peki gebelikle alakali ?

Tam olarak var diyemem kokulardan rahatsız oldum bugün hep. Başımda arada dönüyor o kadar. Oda tansiyondandır diyorum

hakkinda hayirlisi olsun elfidacim istiyormuydunuz bebek falan ?

En azından 1 yılımız geçsin istiyorduk ama olursa seviniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…