2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

herseyin hayirlisi Elfidacim

Bak bizde istiyoruz beklemedeyiz daha hapi birakali 4 ay oldu tik yok bekliyorum iste,ins. mayis ayina ins.

Tam olarak var diyemem kokulardan rahatsız oldum bugün hep. Başımda arada dönüyor o kadar. Oda tansiyondandır diyorum

En azından 1 yılımız geçsin istiyorduk ama olursa seviniriz.

herşeye bi sebep bulmuşsun canım bak olabilir bebiş bence geciktirme çünkü o lekenme ii bişe değil dikkat etmen gerekir.

Bak bizde istiyoruz beklemedeyiz daha hapi birakali 4 ay oldu tik yok bekliyorum iste,ins. mayis ayina ins.

cnm sende stres yapma ve sırf bebek için birlikte olma eşinle yani bu düşünceyi kafandan atman gerek oluruna bırak o geleceği zamanı biliyodur zaman inşallah en kısa zamanda görürsün çift çizgiyi.:90:

Allah gönlünüze göre versin canım evdesin de sıkılmazsın inş. en kısa zamanda senin güzel haberlerini alırız.

herşeye bi sebep bulmuşsun canım bak olabilir bebiş bence geciktirme çünkü o lekenme ii bişe değil dikkat etmen gerekir.

Lekelenme bebeğin yerleşmesinden kaynaklanabiliyormuş öyle fazla kanama olursa düşük ihtimalide varmış bugün araştırdım baya

bencede dikkat etmen gerek canim dikkate al ne olur ne olmaz bir dr. görün derim ben

mevsimsel gecikmede olabilir bi kaç ay daha böyle devam ederse görünücem doktora

Kızlar cuma cumartesi pazar giremeyebilirim net var ama fırsat bulursam girerim kendinize dikkat edin çok kaynatmayın okumam zor oluyoöpüyorum sizi:79::79:

Kızlar cuma cumartesi pazar giremeyebilirim net var ama fırsat bulursam girerim kendinize dikkat edin çok kaynatmayın okumam zor oluyoöpüyorum sizi:79::79:

fundacım sende kendine dikka et önce annene sonra kocana sonra bize kavuştursun allah seni.

İyi yolculuklar

Güle güle git fundacım iyi yolculuklar sana şimdiden. Dikkat et kendine

Elfi epey belirti var aslında hamile olabilieceğine dair. Hayırlısı bakalım ne çıkacak sonuç bi an önce yaptırabilseydin testi...:26:

:78: öptüm sizi ve da kaçtım zamanım dar malesefff ama caramelin sen biliyor musun ve kocasının hayır cevabını okuyabildim günün bombası

sağol canım benim öpüyorum sende kendine çok dikkat et bye:80:

Fundacık gittin ama yinede hayırlı yolculuklar
..

Ayy çok yoruldum gene, ayaklarım ağrıdı ((
karnımda acıkmaya başladı

selam kızlarrr... bu aralar böyle karışık geçiyor günlerimiz nedense. sabahları sakin, öğleden sonra yoğun oluyoruz. ay fundam ne heyecanlıdır şimdi ya... içim kıpır kıpır sanki ben gidiyorum annemin yanına. umarım çok güzel vakit geçirirler.

elfim valla senin durum baya karışık görünüyor. yarın bir kan testi yaptır bence. eğer bebiş yoksa da bu kadar stres yapmazsın. hem herhangi bir problem varsa da, Allah korusun, ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi.

Ayşe, tarifi başka bir yerden bulmuşsundur diye tahmin ediyorum
tam mesajı göndericekken, elektirikler kesildi tam az önceye kadar
kaç saat yaa sinirim bozuldu, ne yemek yapabildim ne süpürge açtım
elim kolum bağlandı resmen bukadar uzun süre elektrik mi kesilirmiş yaa

yine de özel mesajla gönderiyim sana tarifi,
kalan patlıcan sosundan ertesi gün gözleme yapabilirsin bir de
denediğim envai çeşit gözlemeden bu en mükemmeli oldu
mutlaka dene sos kalırsa canım :129:

Cnm çok saol aldım tarifi. Daha yapmaya başlamamıştım zaten önemli diil benim kociş 12 de gelcek ben 10da falan başlarım yapmaya kihem taze hem sıcak olsun. Genelde hep öyle yapıyorum zaten gelmesine yakın pişiriyorum yemeği. Fotoğrafını face'te görmüştüm zaten

benim kocişde 11 de gelecek bu akşam, süpürge açıp vileda yapim bari
sonra da yemek yaparım 9 gibi..
biz de onların yüzünden geç saatte yemek yiyoruz yaz da geldi üff

Fundaya da iyi yolculuklar diyemedim
inş güzel zaman geçirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…