Tam olarak var diyemem kokulardan rahatsız oldum bugün hep. Başımda arada dönüyor o kadar. Oda tansiyondandır diyorum
En azından 1 yılımız geçsin istiyorduk ama olursa seviniriz.
herşeye bi sebep bulmuşsun canım bak olabilir bebiş bence geciktirme çünkü o lekenme ii bişe değil dikkat etmen gerekir.
herseyin hayirlisi Elfidacim
Bak bizde istiyoruz beklemedeyiz daha hapi birakali 4 ay oldu tik yok bekliyorum iste,ins. mayis ayina ins.
herseyin hayirlisi Elfidacim
Bak bizde istiyoruz beklemedeyiz daha hapi birakali 4 ay oldu tik yok bekliyorum iste,ins. mayis ayina ins.
herşeye bi sebep bulmuşsun canım bak olabilir bebiş bence geciktirme çünkü o lekenme ii bişe değil dikkat etmen gerekir.
bencede dikkat etmen gerek canim dikkate al ne olur ne olmaz bir dr. görün derim ben
Kızlar cuma cumartesi pazar giremeyebilirim net var ama fırsat bulursam girerim kendinize dikkat edin çok kaynatmayın okumam zor oluyoöpüyorum sizi :79::79:
fundacım sende kendine dikka et önce annene sonra kocana sonra bizeKavuştursun allah seni.
Iyi yolculuklar
güle güle git fundacım iyi yolculuklar sana şimdiden. Dikkat et kendine
Elfi epey belirti var aslında hamile olabilieceğine dair. Hayırlısı bakalım ne çıkacak sonuç bi an önce yaptırabilseydin testi...:26:
Ayşe, tarifi başka bir yerden bulmuşsundur diye tahmin ediyorum
tam mesajı göndericekken, elektirikler kesildi tam az önceye kadar
kaç saat yaa sinirim bozuldu, ne yemek yapabildim ne süpürge açtım
elim kolum bağlandı resmen bukadar uzun süre elektrik mi kesilirmiş yaa
yine de özel mesajla gönderiyim sana tarifi,
kalan patlıcan sosundan ertesi gün gözleme yapabilirsin bir de
denediğim envai çeşit gözlemeden bu en mükemmeli oldu
mutlaka dene sos kalırsa canım :129:
benim kocişde 11 de gelecek bu akşam, süpürge açıp vileda yapim bariCnm çok saol aldım tarifi. Daha yapmaya başlamamıştım zaten önemli diil benim kociş 12 de gelcek ben 10da falan başlarım yapmaya kihem taze hem sıcak olsun. Genelde hep öyle yapıyorum zaten gelmesine yakın pişiriyorum yemeği. Fotoğrafını face'te görmüştüm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?