benim kocişde 11 de gelecek bu akşam, süpürge açıp vileda yapim bari
sonra da yemek yaparım 9 gibi..
biz de onların yüzünden geç saatte yemek yiyoruz yaz da geldi üff
Fundaya da iyi yolculuklar diyemedim
inş güzel zaman geçirir
evet Ayşam, kocişlerle ilgili epey konuda kaderdaşız senlenSorma canım yaa göbekler gidiyor. Eşim de diyor dikkat etmem lazım artık diye ama elimizde diil bu saatte yiyoruz mecburAh kaderdaşım benim kolay gelsinn. Fatmagülü unutma temizlik yapıcam diye izliyorsan tabi
evet Ayşam, kocişlerle ilgili epey konuda kaderdaşız senlen
anca bitti temizlik, duş aldım 5 dk da, şimdi hem Fatmagülü izleyip hem yemeğimi yapim..
kociş gelir 2 saat sonra
ay ben bugün hiç su içmedim yaa
nasıl olduğunu yazarsın yarın canım, merak ediyorumBen sanırım en fazla 1 lt içmişimdir. YeterrrrYa ben çok acıktım midem kazınıyor daha 2 saat var kocişin gelmesine. Bu arada dayanamadım patlıcanları közledim eti de pişirdim ama kalan hazırlıklara bi saat sonra başlıcam
Ay gidim bi meyve falan bişeyler yiyim bari.
zuzuş hep böyle maalesef canım, haftada 2 defa 7 de geliyo ama diğer 4 gece 11:30ay kızlar 11 de 12de yemekmi yenirmiş yaa..biz o saatte yatıyoz
ben bayılırım açlıktan heraalde :)))
her akşam bölemi yaa :s
Ayşe, tarifi başka bir yerden bulmuşsundur diye tahmin ediyorum
tam mesajı göndericekken, elektirikler kesildi tam az önceye kadar
kaç saat yaa sinirim bozuldu, ne yemek yapabildim ne süpürge açtım
elim kolum bağlandı resmen bukadar uzun süre elektrik mi kesilirmiş yaa
yine de özel mesajla gönderiyim sana tarifi,
kalan patlıcan sosundan ertesi gün gözleme yapabilirsin bir de
denediğim envai çeşit gözlemeden bu en mükemmeli oldu
mutlaka dene sos kalırsa canım :129:
benim kocişde 11 de gelecek bu akşam, süpürge açıp vileda yapim bari
sonra da yemek yaparım 9 gibi..
biz de onların yüzünden geç saatte yemek yiyoruz yaz da geldi üff
Fundaya da iyi yolculuklar diyemedim
inş güzel zaman geçirir
nasıl olduğunu yazarsın yarın canım, merak ediyorum
zuzuş hep böyle maalesef canım, haftada 2 defa 7 de geliyo ama diğer 4 gece 11:30
ben o gelene kadar atıştırıyorum Ayşe gibi, meyva felansonra da bu saatte yiyip haydi yatağa gelsin kilolar şimdi çay faslımız başladı, demlik bitsin yatıcaz biz de
dün gece tartışmıştık biz, sarıldı mutfakta ben de ittim onu "off yeter bi rahat bırak" diye anam sen misin bunu diyen başladı "bir daha sana sarılırsam, yüzüne bakarsam, konuşursam ne olayım.. bundan sonra görüceksin sen felan" bir de öyle bi sinirlenmiş kii..şimdi gelirken bana erik almış çok seviyorum diye, geldi sarıldı..dedim noluyo hani bir daha asla konuşmiycaktın benlezaten bütün gece uyuyamadım 2 saat uyumuşumdur en fazla diyo, içim içimi yedi.. bugün de zor sabretmiş aslında çiçek alıcaktım ama çiçekçi bulamadım diyo bir de hep öyle olur zaten dedim, hep çiçekçiler senden saklanıyo
yaaa yarenay dün gece birderdim var bölümüne baktım..
bizim gulbumm konu açmış boşanıyormuş çok üzüldüm
günaydınn kızlar....
ay nektar evet nedense ya çiçekçi kapalıdır, yada çiçekçide gül bitmiştirsanki gülden başka çiçek yok
yarenay bakarsın yer bugün
canım önemli olan akşam yemesi değil ki. öğlen işyerine götürsün diye yapıyorum ben özellikle. akşam ne olsa yenir, sonuçta evdesin. ama işyerinde öyle ton balığı falan götürmesi sinirimi bozuyor. o da bunu biliyor. sırf o öyle şeyler götürmesin diye saat 23'te yemek yaptığımı bilirim ben
aaa ciddi olamazsın ya, çok üzülürüm gerçekten. niye ki???
Bu arada hastalandım normal adetim başladı bu sabah. Hemen duş aldım sonra alamam diye saçlarım berbattı. Sonra pişman oldum belki kesilir yine diye ama yok maşallahı var yalnız karnım çok ağrıyor yinede ilaç içmicem de ne yapsam acaba ya yanımda bitki çayı olarak bi tek ıhlamur var
Akşama ıhlamur kaynat bol limonlu iyi gelir
tamm canım şuan işyerinde dolma yokmu hani dünden kalma..onu dedim yer belki işyerinde...
yoksa hiç götürmemiştimi dolmayı:44:ben mi yanlış anladım:44:
maleseff canımmmbende çok üzüldüm gerçekten çok duygulandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?