2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Sorma canım yaa göbekler gidiyor. Eşim de diyor dikkat etmem lazım artık diye ama elimizde diil bu saatte yiyoruz mecbur Ah kaderdaşım benim kolay gelsinn. Fatmagülü unutma temizlik yapıcam diye izliyorsan tabi

Sorma canım yaa göbekler gidiyor. Eşim de diyor dikkat etmem lazım artık diye ama elimizde diil bu saatte yiyoruz mecbur Ah kaderdaşım benim kolay gelsinn. Fatmagülü unutma temizlik yapıcam diye izliyorsan tabi
evet Ayşam, kocişlerle ilgili epey konuda kaderdaşız senlen
anca bitti temizlik, duş aldım 5 dk da, şimdi hem Fatmagülü izleyip hem yemeğimi yapim..
kociş gelir 2 saat sonra

ay ben bugün hiç su içmedim yaa

Son düzenleme:

Ben sanırım en fazla 1 lt içmişimdir. Yeterrrr Ya ben çok acıktım midem kazınıyor daha 2 saat var kocişin gelmesine. Bu arada dayanamadım patlıcanları közledim eti de pişirdim ama kalan hazırlıklara bi saat sonra başlıcam
Ay gidim bi meyve falan bişeyler yiyim bari.

ay kızlar 11 de 12de yemekmi yenirmiş yaa..biz o saatte yatıyoz
ben bayılırım açlıktan heraalde :)))
her akşam bölemi yaa :s

nasıl olduğunu yazarsın yarın canım, merak ediyorum

ay kızlar 11 de 12de yemekmi yenirmiş yaa..biz o saatte yatıyoz
ben bayılırım açlıktan heraalde :)))
her akşam bölemi yaa :s
zuzuş hep böyle maalesef canım, haftada 2 defa 7 de geliyo ama diğer 4 gece 11:30
ben o gelene kadar atıştırıyorum Ayşe gibi, meyva felan sonra da bu saatte yiyip haydi yatağa gelsin kilolar şimdi çay faslımız başladı, demlik bitsin yatıcaz biz de

dün gece tartışmıştık biz, sarıldı mutfakta ben de ittim onu "off yeter bi rahat bırak" diye anam sen misin bunu diyen başladı "bir daha sana sarılırsam, yüzüne bakarsam, konuşursam ne olayım.. bundan sonra görüceksin sen felan" bir de öyle bi sinirlenmiş kii..şimdi gelirken bana erik almış çok seviyorum diye, geldi sarıldı..dedim noluyo hani bir daha asla konuşmiycaktın benle zaten bütün gece uyuyamadım 2 saat uyumuşumdur en fazla diyo, içim içimi yedi.. bugün de zor sabretmiş aslında çiçek alıcaktım ama çiçekçi bulamadım diyo bir de hep öyle olur zaten dedim, hep çiçekçiler senden saklanıyo

nektarım buraya yaz tarifini de biz de faydalanalım. bi cumartesi süpriz yaparım kocişe. o hiç yememiş hünkar beğendi.

bu aralar biz de sizin gibiyiz kızlar. ama eşimin işyerinde saat 9 gibi yemek veriyorlar mesai kalacaklarsa. bana o saatten sonra haber veriyor eşim. benim de o saatten sonra yiyesim gelmiyor. ondan sabahları çok aç kalkıyorum.

nektarım adam haklıdır ya saat 11-12 ye çiçekçi mi kalır? onun almak istediği günler de 7'de geldiği akşamlara denk gelmiyordur napsın adam hem bak seni düşünüp erik almış en azından seni düşündüğünü bu şekilde gösteriyor.

sabah kızdım ben de eşime. o istedi diye dolma yapmıştım. dün götürdü işyerine. akşam geç geldiğinden yiyemedik, bugüne kaldı. sabah da baktım, domates, ton balığı falan koymuş torbaya öğlen için. dedim dolma vardı. ısıtamıyormuş onu işyerinde de tadı olmuyormuş. iyi de ben zaten zeytinyağlı yaptım onu ısıtmaya gerek yok. neymiş akşam yermişiz, niye surat yapıyormuşum, bunun için kızılırmıymış. o istiyor diye gece 10'a kadar dolma yaptım ben. yazık değil mi bana, işten geliyorum yemek yapıyorum. bu akşam da yemek yapmıcam. yarın da ne istiyorsa götürsün işe

günaydınn kızlar....

ay nektar evet nedense ya çiçekçi kapalıdır, yada çiçekçide gül bitmiştir sanki gülden başka çiçek yok

yarenay bakarsın yer bugün

yaaa yarenay dün gece birderdim var bölümüne baktım..
bizim gulbumm konu açmış boşanıyormuş çok üzüldüm

günaydınn kızlar....

ay nektar evet nedense ya çiçekçi kapalıdır, yada çiçekçide gül bitmiştir sanki gülden başka çiçek yok

yarenay bakarsın yer bugün

canım önemli olan akşam yemesi değil ki. öğlen işyerine götürsün diye yapıyorum ben özellikle. akşam ne olsa yenir, sonuçta evdesin. ama işyerinde öyle ton balığı falan götürmesi sinirimi bozuyor. o da bunu biliyor. sırf o öyle şeyler götürmesin diye saat 23'te yemek yaptığımı bilirim ben

tamm canım şuan işyerinde dolma yokmu hani dünden kalma..onu dedim yer belki işyerinde...
yoksa hiç götürmemiştimi dolmayı:44:ben mi yanlış anladım:44:

Günaydın Kızlar
Zuzucum bende okudum şimdi gerçekten çok üzüldüm ya okurken gözlerim doldu

Allah korusun yaa..ne ditelim..
Herşeyin hayırlısı

....

ay benm kociş grip oldu..3 gündür bi halsizlik flan vardı..dün iyicene hapşuruyo burunlar tıkalı
şöle ballı mallı tarifleriniz varsa uygularım..ama süt içmez asla

Bu arada hastalandım normal adetim başladı bu sabah. Hemen duş aldım sonra alamam diye saçlarım berbattı. Sonra pişman oldum belki kesilir yine diye ama yok maşallahı var yalnız karnım çok ağrıyor yinede ilaç içmicem de ne yapsam acaba ya yanımda bitki çayı olarak bi tek ıhlamur var

şerbet yap kendine..bol şekerli sıcak su...
onu içemezsen açık çay koy kendine bol şeker at...sıcak sıcak iş..iyi gelir

tamm canım şuan işyerinde dolma yokmu hani dünden kalma..onu dedim yer belki işyerinde...
yoksa hiç götürmemiştimi dolmayı:44:ben mi yanlış anladım:44:

yok canım dün götürdü yedi de dolmayı. ama bugün götürmedi. ben o istedi diye yaptım bol bol uğraştım o kadar. şimdi de mesaj atmış ısıtımayınca ben yiyemiyorum akşama kadar nasıl dayanırdım diye. dedim domatesle ton balığı bu kadar tutuyor mu??? çok ilginçç!!!

maleseff canımmm bende çok üzüldüm gerçekten çok duygulandım

canım okudum şimdi. ya gerçekten çok kötü. ben öyle büyüye falan pek inanmam ama evlendikten sonra bu kadar değişmesi de çok ilginç yani. İnsan ne hayallerle, ne heyecanlarla hazırlanıyor evliliğe. biz burda yıldönümü planları yaparken bizimle aynı zamanda heyecanlarını paylaşan bir arkadaşımız nelerle uğraşıyor. Allah çooook sabır versin ya. gerçekten çok etkilendim, çok üzüldüm...

ee dün yemiş zaten yarenay :)))
e akşamda yicek..bide bu öğlen yemek istememiş ...
3 kere üstüste dolma ıyemek istememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…