2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfii buarada 60. sayfaya geldim iki kerede
eşim diyor maşallha hızlısın :) dedim yok kitap sürükleyici :))

Dün kocişim poğaça istemişti diye 2 tepsi yaptım dizide vardı kitap okumak yalan oldu yine

ımhhh tarif versene kıss akşama bende yapayım..yaş mayam var taa nezmanadır duruyor kullanayım bari :)

bende 2gündür sadece yatarken okuyorum...11-11,30 gibi yatağa giriyoruz eşim biraz laptopta takılıyor, bend o arada okuyorum

evde de hiç malzeme kalmamış düşündümdee:44:
şekerim bitmek üzere, yumurta yok, süt yok para yokk

ben kuru maya ile yaptım ama sen süt ile yaş mayayı eritirsen aynı sonuç olur.

1 paket oda sıcaklığında margarin
maya
1 çay bardağı süt
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay vardağı sıvı yağ
2 yumurta bir sarı üstüne
2 çorba kaşığı şeker ( ben koymadım)
içi içinde peynir

Ilık süt maya ve şekeri koyup güzelce çırp sonra yağ tuz sıvıyağ ve yumurtanı ilave edip karıştır unu azar azar ekle yumuşak bi hamur elde et. ben yarım saat dinlendirdim kabardı sonra ceviz büyüklüğünde aldım yuvarladım peynir koydum üzerinede yumurta 200 derecede üzerine kızarana kadar pişirdim

ama buseferde demesin sakın, götürcek yemek yok diye

demeye yüzü olmaz diye düşünüyorum canım, derse de benden alır cevabını. üzülüyorum öyle yemeksiz kalınca ama delirtiyor beni böyle yapınca.

bu arada dün akşam yaklaşık 45 dakika spor yaptım kızlar. ve bugün gayet iyiyim. ilk gün yaptığımda bacaklarım 2 gün kendine gelememişti. bundan sonra durmak yok, yola devam inşallah

ay maşallahhh kızz
bide ben yapabilsem (

canım insan kendini çok iyi hissediyor yapınca. ben erken çıktığım için şanslıyım biraz aslında. ama yatmadan önce yapsan yarım saat sonra bir duş alıp yatsan sabaha bomba gibi kalkarsın eminim

günaydın sinem nasılsın?? ya ben senin fotoğrafını görememiştim, eklesene bi tane bakayım hemen:98:

canim sen kabartma tozu ile mi yaptin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…