Günaydin canim iyiyim tsk seni sormali ?
Accııkkkttımmmm
Yaa kızlar biz neamndır eşimle başbaşa yemk yiyemedik..dışarıda gidemedik
günaydız kızlar. Yarenay aferin sana. Demek her gün düzenli sporunu yapıyorsun. bir ara ben de pilates yapıyordum göbek iyice gitmişti. Şimdi yine başlamak istiyorum.
Bu arada yarına yemekli misafirim gelmiyor; öğleden sonra işleri varmı. Pazara çaya davet edecez. K validemin önerisiD
günaydız kızlar. Yarenay aferin sana. Demek her gün düzenli sporunu yapıyorsun. bir ara ben de pilates yapıyordum göbek iyice gitmişti. Şimdi yine başlamak istiyorum.
Bu arada yarına yemekli misafirim gelmiyor; öğleden sonra işleri varmı. Pazara çaya davet edecez. K validemin önerisiD
biz salı akşamı gittik; kaybedenler kulubune. Eve geç gelince çarşamba sabahı uyuyakalmışız servisi kaçırdım :S
bence sen ona güvenme..kendin ara söle çaya buyrun diye...
yoksa gene yemeğe davet ettirir
ay evet biz de aynı durumdayız canım ya. bu hafta sonu maaşları alabilseydik istiyordum aslında ama önümüzdeki haftaya kalacak galiba.
elfida kizzzz
sen pogcanin icinne kabartma tozu mu ekledin ???
hayır kıss...
maya kullanmış sadece..zaten mayalı hamur kabarır, toza gerek yok
elfida kizzzz
sen pogcanin icinne kabartma tozu mu ekledin ???
Kabartma tozu eklemedim canım tarifte yazmıyor
benimde annem bugün amilyat oldu kolundan sinir sIkismasi vardi dr. amilyat olman daha iyi demis. Gidecektim Türkiyeye annem sakin gelme dedi uzak olunca ne kadarkötü simdi yaninda degilim 1 ay elini kullanamayacak iste Allahtan babam yapar yardimci olur elinden gelir hersey masallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?