2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Accııkkkttımmmm

Yaa kızlar biz neamndır eşimle başbaşa yemk yiyemedik..dışarıda gidemedik

günaydız kızlar. Yarenay aferin sana. Demek her gün düzenli sporunu yapıyorsun. bir ara ben de pilates yapıyordum göbek iyice gitmişti. Şimdi yine başlamak istiyorum.

Bu arada yarına yemekli misafirim gelmiyor; öğleden sonra işleri varmı. Pazara çaya davet edecez. K validemin önerisi D

Günaydin canim iyiyim tsk seni sormali ?

iyiyim canım çok şükür. işler de hafifledi biraz keyif yapıyorum

Accııkkkttımmmm

Yaa kızlar biz neamndır eşimle başbaşa yemk yiyemedik..dışarıda gidemedik

ay evet biz de aynı durumdayız canım ya. bu hafta sonu maaşları alabilseydik istiyordum aslında ama önümüzdeki haftaya kalacak galiba.

canım 2 gün ara vermiştim dün akşam yaptım tekrar. bundan sonra kararlıyım her akşam yapıcam. yaza kadar göbişten ve şu yanlardan kurtulmam lazım. hiç sevmiyorum yanlardan taşmasını

iyi yırtmışın yemek işinden sevindim canım. çayın yanına bir poğaça yapar geçersin. hem çay oturması daha kısa olur

şimdi eşimi aradım.hadi dedim sinemaya götüreyim seni bu akşam...
aşkım hastayım,bu akşamda toplanayım azcık yarın akşam gidelim olmazmı dedi..
tamm dedim

belkim ben eve gitmem bi tost ısmarlatırım kendime :)))

biz salı akşamı gittik; kaybedenler kulubune. Eve geç gelince çarşamba sabahı uyuyakalmışız servisi kaçırdım :S

bence sen ona güvenme..kendin ara söle çaya buyrun diye...
yoksa gene yemeğe davet ettirir

bence sen ona güvenme..kendin ara söle çaya buyrun diye...
yoksa gene yemeğe davet ettirir

Bugün eşim arayıp davet edecek. 15 kişi filan oluyordu toplamda. Masayı nasıl ayarlayacam diye düşünüp duruyordum :/

Kızlar nasıl hafifledim anlatamam size. Çaylı daha rahat olur. Hem ben de yarın rahatça görücemin gelinlik provasına gidebilirim.

zuzum biz geçen haftasonu da Rio ya gittik eşimin kardeşleriyle. Süperdi çok eğlendik. Kaklıtığını sanmam daha devam ediyordur.

ay evet biz de aynı durumdayız canım ya. bu hafta sonu maaşları alabilseydik istiyordum aslında ama önümüzdeki haftaya kalacak galiba.

diyorum eşime hadi bi tost olur başka şey olur maksat değişiklik olsun...
e diyo dışarda yiceksen adam akıllı biyere gitceksin,yemeğini çayını kahveni tatlını yiyip içip öle gelceksin..e o da 5 10 lira tutmuyoki...
belki yarın tost ısmarlatırım

benimde annem bugün amilyat oldu kolundan sinir sIkismasi vardi dr. amilyat olman daha iyi demis. Gidecektim Türkiyeye annem sakin gelme dedi uzak olunca ne kadarkötü simdi yaninda degilim 1 ay elini kullanamayacak iste Allahtan babam yapar yardimci olur elinden gelir hersey masallah.

çok çokk geçmiş olsun annenne
yanında olmamak kötü başka kardeşin yokmu, annene yardım edecek

Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin.

Ay benim kayınvalideminde elinden ameliyat olması gerekiyor mümkünse bi kaç sene beklesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…