yapmıştım ben bi defa bundan, bayat ekmek pizzası..yine yapsam aslında :13:nektar koçda yengeçde tam tersi bizim:44:
..
kahvaltı için bide bayat ekmek dilimlerini yumurtalayım üzerine domates dilimleyip ve kaşar rendeleyip de fırına verebilirsiniz
ben daha hiç bişi yapmadım, geç yapıcam beyime sıcak sıcak olsun diye
biraz ara
BALIK; sucuk sosis pastırma salam gibi ne varsa hepsin yer,tatlıya,sandviçe, bayılır,abur cubur sever,ayak üstü yenen her şeye bayılır..
KOVA; Detaycılığını yemekte de gösterir,asla yemediği şeyler vardır.yoğurt peynir süt ürünlerinin sever,yemek onlar için ihtiyaç keyif değil
YAY;masa keyfi yapmayı sever meze sever,kızartma bayılır, içeceksiz yaşayamaz....dondurma keyifleri vazgeçilmezidir..
OĞLAK; Her şeyi yemez,yöresel yemekleri sever,acıyı turşuya baklavaya bayılır....
AKREP; her seyin suyunu cikardigi gibi ya cok yer, ya da hep ac kalir..
TERAZI;sofra keyfi yapmayi sever, agir yagli yemeklere katlanamaz,kuru yemis cok sever soslu yemekler favorileridir...
YENGEC; corbanin her turlusu,deniz mahsulerinin,her turlusu ,bitki caylarinin her turlusu,;sinirliyse masada ne varsa her turlusu.......
BASAK;makarna pilav menemen kofte ve pizzayla hayatini gecirebilir...
ASLAN;yemek yemek onun icin bir sanatir süslü yemek sever,meyva cok sever,cay saati vazgecilmezidir.....
IKIZLER;Duzenli duzensizdir,sebze balik cok sever,ketcap hardal ve mayonezle vicdan azabi ceksede vazgecilmezidir...
BOGA; Gune gec baslar,yemek ayirt etmez,borek corege bayilir,baklagiler den hoslanmaz, tatlisiz yasayamaz.,nutella'siz yasayamaz...
KOC; kahvalti vazgecilmezidir peynir bal.et oburudur,sebze yemek yerine et yemeyi tercih eder,abur cubur muptalasi degildir.
benimkisi biraz abartılı olmuş , sinirli olsam da herşeyi yememçorba da çok sevmem diğerleri tutuyo
IKIZLER;Duzenli duzensizdir,sebze balik cok sever,ketcap hardal ve mayonezle vicdan azabi ceksede vazgecilmezidir...
Ben ikizlerim. UYmuş benimkiler.
BOGA; Gune gec baslar,yemek ayirt etmez,borek corege bayilir,baklagiler den hoslanmaz, tatlisiz yasayamaz.,nutella'siz yasayamaz...
Kociç boğa. Beyfendinin "yemek ayırt etmez" cümlesiyle uzaktan yakından alakası yok.
Aman nigar yaaaaaaaaaaaaaa burçlara daldırdın beni, bizim kazandibi bayaaa bi kazandibi oldubi kenarı az kızarmış accık daha kızarsın dedim kömür olmuş
duramamışsındır sen bugün iş yapmadan sinem, söyle neler yaptın bugün
Dogru kiz buuu
benim ki pek fazla degilde ben yemek ayirt etmem tatliya hayiro diyemem hic valla
bende pizza hamurumu yaptim bekletiyorum yarim saat oldu simdi ic malzemeleriniyapicam esim 06.30 da gelecekmis. saat 5 daha sicak yesin bare beklim bi 5 dk. daha.
aaaaaaAman nigar yaaaaaaaaaaaaaa burçlara daldırdın beni, bizim kazandibi bayaaa bi kazandibi oldubi kenarı az kızarmış accık daha kızarsın dedim kömür olmuş
aaaaaa
çok kızarmışı güzel oluyo, ama kömür olmuşsa kötü :26:
duramamışsındır sen bugün iş yapmadan sinem, söyle neler yaptın bugün
pizzanın hamurunu da kendi yapmışsın bravo walla :))) fırından alıp yapıyorum ben :78:
KOVA; Detaycılığını yemekte de gösterir,asla yemediği şeyler vardır.yoğurt peynir süt ürünlerinin sever,yemek onlar için ihtiyaç keyif değil
evet bizimki birebir tutuyor. bamya asla yemem
günaydın kızlarrrr. nihayet haftanın son iş günü.
Günaydın
Kızlar bugün saat 2 de malatyaya gitmek üzere yola çıkıyorum eşim ile birlikte otobüs ile gidicez sabah 7 de ordayız sonra aynı gün tekrar 2 de otobüse binip pazartesi 7 de burdayız. Pazartesi ne halde olurum bilmiyorum o gün için izin almayı düşünüyorum evde dinlenirim yemek yaparım temizliğimi yaparım
Yarenaycım eşim olacak yanımda daha ne istiyim omuzlarımda uyurum idare edicez artık ne yapalım. fani dünya o kadın (anneanne) bizi o kadar görmek istiyor yorgunluk geçer ama ölen geri gelmez
doğru söylüyorsun canım. son isteklerini yerine getirmek lazım. size şimdiden iyi yolculuklar dilerim.
zuzu daha temizlik bitmedi mi kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?