2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nektar koçda yengeçde tam tersi bizim:44:
..
kahvaltı için bide bayat ekmek dilimlerini yumurtalayım üzerine domates dilimleyip ve kaşar rendeleyip de fırına verebilirsiniz
yapmıştım ben bi defa bundan, bayat ekmek pizzası..yine yapsam aslında :13:

Aman nigar yaaaaaaaaaaaaaa burçlara daldırdın beni, bizim kazandibi bayaaa bi kazandibi oldu bi kenarı az kızarmış accık daha kızarsın dedim kömür olmuş

Dogru kiz buuu

benim ki pek fazla degilde ben yemek ayirt etmem tatliya hayiro diyemem hic valla

bende pizza hamurumu yaptim bekletiyorum yarim saat oldu simdi ic malzemeleriniyapicam esim 06.30 da gelecekmis. saat 5 daha sicak yesin bare beklim bi 5 dk. daha.

benim kocişin hepsi uyuyo
YAY;masa keyfi yapmayı sever meze sever,kızartma bayılır, içeceksiz yaşayamaz....dondurma keyifleri vazgeçilmezidir..

ay bugün nasıl miskin miskin yattım yaa tüm gün, :78:
gerçi sadece çamaşırlarım var katlanacak, bir de yıkanacak 1 tepsi+tencere

duramamışsındır sen bugün iş yapmadan sinem, söyle neler yaptın bugün
pizzanın hamurunu da kendi yapmışsın bravo walla :))) fırından alıp yapıyorum ben :78:

aaaaaa
çok kızarmışı güzel oluyo, ama kömür olmuşsa kötü :26:

Nerdeyse kömüre yakın son anda kurtardım Neyse ki sadece bi köşesi. Ben kaçıyorum kızlarr başlıyım köfteye falan ancak olur bi saate gelcek bizimki
öpüldünüz hepinizzzzzzzzzz :79::79:

duramamışsındır sen bugün iş yapmadan sinem, söyle neler yaptın bugün
pizzanın hamurunu da kendi yapmışsın bravo walla :))) fırından alıp yapıyorum ben :78:

valla canim türk bakkali yakin olsa bende öyle yapardim anam ama uzak bize

yok kiz bugün biraz ders calistim bir is yapmadim süpürgenin disinda :)

yok canım izlemiyorum ben
benim zilediğim diziler...ezel+kanıt
öyle b.geçr zmnki
komedi dükkanı
yahşi cazibe
bazende dürüyenin güğümleri

KOVA; Detaycılığını yemekte de gösterir,asla yemediği şeyler vardır.yoğurt peynir süt ürünlerinin sever,yemek onlar için ihtiyaç keyif değil

evet bizimki birebir tutuyor. bamya asla yemem

günaydın kızlarrrr. nihayet haftanın son iş günü.

Günaydın

Kızlar bugün saat 2 de malatyaya gitmek üzere yola çıkıyorum eşim ile birlikte otobüs ile gidicez sabah 7 de ordayız sonra aynı gün tekrar 2 de otobüse binip pazartesi 7 de burdayız. Pazartesi ne halde olurum bilmiyorum o gün için izin almayı düşünüyorum evde dinlenirim yemek yaparım temizliğimi yaparım

evet bizimki birebir tutuyor. bamya asla yemem

günaydın kızlarrrr. nihayet haftanın son iş günü.

ay bi dakika ya. burda yemek ihtiyaç demiş benim için tam tersi. yemek kesinlikle keyif benim için

ay elfimm çok yorulursunuz öyle ya. otobüste uyuyabilecek misiniz? o kadar saat otobüste tutulursunuz valla.

Yarenaycım eşim olacak yanımda daha ne istiyim omuzlarımda uyurum idare edicez artık ne yapalım. fani dünya o kadın (anneanne) bizi o kadar görmek istiyor yorgunluk geçer ama ölen geri gelmez

Yarenaycım eşim olacak yanımda daha ne istiyim omuzlarımda uyurum idare edicez artık ne yapalım. fani dünya o kadın (anneanne) bizi o kadar görmek istiyor yorgunluk geçer ama ölen geri gelmez

doğru söylüyorsun canım. son isteklerini yerine getirmek lazım. size şimdiden iyi yolculuklar dilerim.

zuzu daha temizlik bitmedi mi kızzzz

doğru söylüyorsun canım. son isteklerini yerine getirmek lazım. size şimdiden iyi yolculuklar dilerim.

zuzu daha temizlik bitmedi mi kızzzz

Teşekkür ederim canım ama emrivaki yapıp ben pazartesi izin koparıcam ordayken arıcam dicem otobüs bulamadık falan filan

selam kızlar...
yarenay anca bitti temizlik ....
elfii şimdiden sölesen izin vermezlermi pazartesi...şuan iş yoğunluğu yok zaten...

...

hava yarında böle sıcak olursa cmlarımı silmeyi düşünüyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…