2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Zuzucum patron yok bide saçlarımı maşa ile bi yaptım ki sormayın danki düğüne digicem ayn ne yapayım eşimin akrabaları ilk kez görecekler beni aman ne çirkin bi gelin demesinler istedim :)

iyi yapmışsın elfim..zaten gec otobüste gidene kadar açılır onlar daha doğal olur :13:
yanındaki kıskançlıktan çatlamasın ama dikkat et

bende dün akşam çay yapmadım ıhşlamur kaynattım...içine portakal elma limon koydum...bide bardağa şeker yerine bal koydum sıcak sıcak içirdim 2 bardak

yatmadanda portakal elma havuç sıktım içirdim :)) bayıldı bayıldı pek hoşuna gitti ilgi alakam
..
bu akşam kendini iyi hissetmezse sinemayı ertelicez ben dedim..istersen gitmeyelim deim..
kendimiiyi hissetmezsem ararım eve gelirsin dedi..bakalım artık

iyi yapmışsın elfim..zaten gec otobüste gidene kadar açılır onlar daha doğal olur :13:
yanındaki kıskançlıktan çatlamasın ama dikkat et

Allahım sabah bi geldi yeni aldığım ceketin renginde farklı modelde ceket almış kendine zaten sabahtan beri yan yan bakıyo sinir olmuş durumda. Ne kadar kötü bişey ya kıskançlık insana herşeyi yaptırıyor valla acıyorum ona

haa bide yarenay akşam tvde hızlı ve öfkelinin fragm.gördü eşim...
mutlaka gidelim buna dedi
çok sever öyle fiimleri...gerçi nete düşerse sinemadan öncede bakabilir :)))

Şu kadınların acı eşiği ile erkeklerin ki ne kadar farklı bi grip bile olsalar yatak döşek yatıyorlar yani en azından benim eşim öyle :))

hiç konuşuyomusunuz, mecburi haller dışında :)

Şu kadınların acı eşiği ile erkeklerin ki ne kadar farklı bi grip bile olsalar yatak döşek yatıyorlar yani en azından benim eşim öyle :))

ay benimkinin bi huyu var asla dr.gitmez yaa...
bide derim aşkım öt üsünü üşürsün ..örtmemmm
şunu ye vitamin olsun...yememm
..
ben hayret ettim dün akşam ıhlamuru nasıl içti diye :))normaldede inat, hastayken daha inat oluyor

ayy çıkrken ceketi giy şöle salına salına..bide çıkarken önünden geç şöle bi elinle savur saçlarını nolurrrr nolurrrr:112:

Kız arkadaşlarınızla nasılsınız bilmiyorum ama ben bişeyi yakıştırmışsam söylerim kötü isede söylerim bu geliyor direk bi süzüyor beğenirse bütün gün çatlıyor beğenmezse dalga geçiyor. Yazın çok beğendiğim bi tişörtüm vardı bana diordki bunu giyme seni kadın gibi gösteriyor ee zaten kadınım dedim son zamanlarda manikür pedikür olayı vardı manikürümü kendim yapmıştım ben pedikür o manikür yaptıracaktı bana demeden kuaföre gitmişti sonra kızıp bende randevumu iptal etmiştim.
zaten arkadaşlığımız ben evlendikten sonra çatırdamaya başlamıştı böyle en iyisi oldu laf sokup canımı sıkmıyor en azından

İyi yolculuklar Elfi :)))

ben daha paramı alamadım iş yerinden biliyomusunuz
bugün gitcem ama, inş tartışmak zorunda kalmam..
ordan da anneme giderim, eşim bu hafta sonu çalışıyo
market alışverişimi yapar eve gelirim..

Inşallah alırsın canım..marketede gitcekmişsin iyi olur alman
Busefer alamazsan bidahaki sefere eşinle git bence

öyle yapıcam zuzuş, keşke çalışmasaydı bugün de onunla giderdim
ay sonu malum paramı alsaydım iyi olucaktı :44:

evim evim güzel evim yaa... durmaksızın çalışılan 13. günün sonunda evimdeyim nihayet kızzlar. yemek yedim, şimdi de kahvemi aldım, bakayım bir neler yapıyorsunuz diye. birazdan temizlik maratonum başlayacak. malum geçen hafta kociş yapabildiği kadarını yaptı. gündüz hava çok güzeldi güneşli falan. şimdi de kapattı hatta arada şimşek çakıyor:44::44::44: camları önümüzdeki haftaya bırakcam sanırım. bir de poğaça yapmak istiyorum. bakalım yetişebilirsem artık.

hadi kolay gelsin sana bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…