- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
iyi yapmışsın elfim..zaten gec otobüste gidene kadar açılır onlar daha doğal olur :13:
yanındaki kıskançlıktan çatlamasın ama dikkat et
bende dün akşam çay yapmadım ıhşlamur kaynattım...içine portakal elma limon koydum...bide bardağa şeker yerine bal koydum sıcak sıcak içirdim 2 bardak
yatmadanda portakal elma havuç sıktım içirdim :)) bayıldı bayıldı pek hoşuna gitti ilgi alakam
..
bu akşam kendini iyi hissetmezse sinemayı ertelicez ben dedim..istersen gitmeyelim deim..
kendimiiyi hissetmezsem ararım eve gelirsin dedi..bakalım artık
Allahım sabah bi geldi yeni aldığım ceketin renginde farklı modelde ceket almış kendine zaten sabahtan beri yan yan bakıyo sinir olmuş durumda. Ne kadar kötü bişey ya kıskançlık insana herşeyi yaptırıyor valla acıyorum ona
Şu kadınların acı eşiği ile erkeklerin ki ne kadar farklı bi grip bile olsalar yatak döşek yatıyorlar yani en azından benim eşim öyle :))
hiç konuşuyomusunuz, mecburi haller dışında :)
Kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın inş. pazartesiye izin alabilirim
Öptüm sizi
evim evim güzel evim yaa... durmaksızın çalışılan 13. günün sonunda evimdeyim nihayet kızzlar. yemek yedim, şimdi de kahvemi aldım, bakayım bir neler yapıyorsunuz diye. birazdan temizlik maratonum başlayacak. malum geçen hafta kociş yapabildiği kadarını yaptı. gündüz hava çok güzeldi güneşli falan. şimdi de kapattı hatta arada şimşek çakıyor:44::44::44: camları önümüzdeki haftaya bırakcam sanırım. bir de poğaça yapmak istiyorum. bakalım yetişebilirsem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?