Slm kızlar nasılsınız? Çok sinirlerim bozuk benim hatta şu an ağlıyorum
Eşimle çok kavga ettik 2 gün oldu barışmadık daha,kavga sebebiyse ilgisizliği yani bana göre ,ilgisizliği ona göre gayet ilgilideçrşamba günü aradım eşimi napıyosun ne ediyosun diye oda işim yoğun şu an dedi iyi dedim ama bozuldum biraz bozulduğumuda belli edip öyle kapattım telefonu aradan 10 dk geçti gene aramadı bu beni ben aradım tekrar, bu sefer ohhh yemek yiyor ya hani dedim yoğundun? işim bitti dedi eee peki madem bitti niye geri aramadın dedim?? eee karnım acıktı dedi pes dedim pes peki dedim kapattım suratına şimdide bütün gün aramadı az önce aradı iş yerinden hiç tanımadığım birinin düğünü varmış gidelimmi? ya dedim birincisi bütün gün aramadım bumudur yani dedim ikincisi 9 ay önce evlendik o bizim ne nikahımıza ne düğünümüze gelmedi üstelik iki adımlık gezmeğe gidelim desem yok benzin yok bilmem ne laf eder taa bilmem neredeki kıytırık düğüne sırf iş arkadaşları gidiyor diye gidelim akşamüstü dörtte haber veriyor bide gitmicem ben dedim köpürdü bidaha seninle hiçbiyere gitmicem diye bağırdı suratıma kapattı yine girdik birbirimize ne yapsam şaşırdım
eltim ve kaynım da aynı şey için kavga etmişler geçen hafta (2.5 yıllık evliler, ama yeni evli gibilerSlm kızlar nasılsınız? Çok sinirlerim bozuk benim hatta şu an ağlıyorum
Eşimle çok kavga ettik 2 gün oldu barışmadık daha,kavga sebebiyse ilgisizliği yani bana göre ,ilgisizliği ona göre gayet ilgilideçrşamba günü aradım eşimi napıyosun ne ediyosun diye oda işim yoğun şu an dedi iyi dedim ama bozuldum biraz bozulduğumuda belli edip öyle kapattım telefonu aradan 10 dk geçti gene aramadı bu beni ben aradım tekrar, bu sefer ohhh yemek yiyor ya hani dedim yoğundun? işim bitti dedi eee peki madem bitti niye geri aramadın dedim?? eee karnım acıktı dedi pes dedim pes peki dedim kapattım suratına şimdide bütün gün aramadı az önce aradı iş yerinden hiç tanımadığım birinin düğünü varmış gidelimmi? ya dedim birincisi bütün gün aramadım bumudur yani dedim ikincisi 9 ay önce evlendik o bizim ne nikahımıza ne düğünümüze gelmedi üstelik iki adımlık gezmeğe gidelim desem yok benzin yok bilmem ne laf eder taa bilmem neredeki kıytırık düğüne sırf iş arkadaşları gidiyor diye gidelim akşamüstü dörtte haber veriyor bide gitmicem ben dedim köpürdü bidaha seninle hiçbiyere gitmicem diye bağırdı suratıma kapattı yine girdik birbirimize ne yapsam şaşırdım
İyi yolculuklar cnm dikkat edin kendinize :80:Kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın inş. pazartesiye izin alabilirim
Öptüm sizi
Cnm ben de dün soracaktım walla aklımdaydı naptın paranı diye alamadın mı hala?İyi yolculuklar Elfi :)))
ben daha paramı alamadım iş yerinden biliyomusunuz
bugün gitcem ama, inş tartışmak zorunda kalmam..
ordan da anneme giderim, eşim bu hafta sonu çalışıyo
market alışverişimi yapar eve gelirim..
Cnm sora yaa burası da öyle, sabah bildiğin ağustos sıcağı vardı kısa kollu falan giydim yine de terledim fena halde. Akşam bi çıktım sabah da sıcak diye yanıma bişey almamıştım bi baktım yağmur sırılsıklam oldum eve gelene kadarevim evim güzel evim yaa... durmaksızın çalışılan 13. günün sonunda evimdeyim nihayet kızzlar. yemek yedim, şimdi de kahvemi aldım, bakayım bir neler yapıyorsunuz diye. birazdan temizlik maratonum başlayacak. malum geçen hafta kociş yapabildiği kadarını yaptı. gündüz hava çok güzeldi güneşli falan. şimdi de kapattı hatta arada şimşek çakıyor:44::44::44: camları önümüzdeki haftaya bırakcam sanırım. bir de poğaça yapmak istiyorum. bakalım yetişebilirsem artık.
Slm kızlar nasılsınız? Çok sinirlerim bozuk benim hatta şu an ağlıyorum
eşim pazartesi dövücem diyoCnm ben de dün soracaktım walla aklımdaydı naptın paranı diye alamadın mı hala?İNş. bi dahaki sefere müsait bi zamanında eşinle gidersiniz de o ağırlığını koyar, belki o zaman alırsınız. Annenle aynı apartmanda oturuyorsunuz diye biliyordum ben, değil mi?
ben de yapmadım kaç haftadır fasulye..Ben de yeni geldim kızlar eve, sabah dersim vardı ordan babamın yanına geçtim hastaneye. az önce geldim bulaşıklar falan vardı dünden onları attım makineye şimdi de fasulye ayıklıyorum çok canım istedi inş. güzel olur
Walla dövebilir de nektar hiç belli olmaz aman dikkat et sakin olsuneşim pazartesi dövücem diyookadar sinirlenmiş
inş sakince konuşur, bakalım napıcaz
Annem iki sokak aşağıda canım, ahh keşke aynı apartmanda olsak :))))
ben de yapmadım kaç haftadır fasulye..
annem yemek yapıyodu sıcak sıcak tavuk çorbası koymuş kavanoza, köfte, tavuklu börek, peynirli poğaça, mercimek köftesibugün hiç bişi yapmadım ben de..
zaten de halim yok, 2 gündür bi halsizlik, bi mide bulantısı, iştahım da yok hiç.. salgın varmış galiba bu belirtileri olan
ay bilmiyorum canım, eşimin elemanlarından 2 kişide de aynı şikayetler varmış :44:Walla dövebilir de nektar hiç belli olmaz aman dikkat et sakin olsun
ohhh süper canım bugün rahatsın o zaman yemek bakımından. Benim annem de ne zaman gitsem evde ne varsa mutlaka koyar
Dikkat et kendine o nası bi salgınmış yaa o da nerden çıktı şimdi
Bu arada bizimki eve geldiimden beri 10 kere aradı heralde. Beyfendi pek bi mutlu iddaa oynamış iyi bi para tutturmuş keyfine diyecek yokKredi kartına at hemen dedim gitti ama bankamatik bozukmuş para almamış
yareniimm, senin dolma işin ne olduyedi mi dün gece kociş :)
ben paramı yine alamadım, adam dün beni 3-4 arası çağırdı ve gittiğimde kaybolmuştu.. annemlere gittim, 2-3 bişi aldım marketten dönüşte baktım iş yeri kapalı.. hayır eşim dövücem adamı diyo bu sefer hiç alamiycam kalıcak ona yanıyorumama resmen dalga geçer gibi çağırıyo ve kayboluyo..
bakalım canım, umarım yarın kavga çıkmaz, ben de gidicem onunlacanım benim kociş 3 gün üst üste 12'de geldi. o saatten sonra da yiyemedi zaten. birbirimizin yüzünü bile göremedik nerdeyse. özleyince kocişi kızgınlığım falan geçti. dün geldi eve dolmaları soruyor, dedim ben attım onları geçmiş olsun. üzüldü ben yiyecektim diye. ama 4. gün yemek mi bekletilir? üzgünüm başka çarem yoktu yani.
paranı alamadığına üzüldüm canım ya. bazıları böyle maalesef. ben de bir yerde bırakmıştım aylığımı. en son nalet olsun dedim resmen yani. eşine sakin olmasını öğütle canım, erkekler fevri çıkabiliyorlar bu tip konularda. umarım adam daha fazla uzatmadan verir paranı.
zeytinli puğaça yaptım attım fırına. ama pek ümitli değilim, bakalım nasıl çıkacak? kociş uyuyor hala. ben de şimdi balkonu yıkıcam kahvaltımızı orda yapalım bugün
ay bilmiyorum canım, eşimin elemanlarından 2 kişide de aynı şikayetler varmış :44:
kaç para tutturmuş kız, merak ettimgüle güle harcayınn :)))
benim beyim en fazla 263 tl tutturdu şimdiye kadar
Ayşee, keşke kalkıp salona gitmeseymişin canım yaaa
sırnaşmasına cevap vermesen de arkanı dönüp uyusaydın, umarım büyümez olay
Bu akşam en sevdiği yemeği yap, ama yine konuşma sen o yumuşar böyle ufak şeylerden.. ki evet sen haklısın gülüp geçmesi lazımdı elalemin yüzünü bile görmediğiniz adamına rezil olsa ne olucak, ama erkekler takıyo böyle şeylere
kızlar kocişleriyle ilgileniyo, bizim eşlerimizin çalıştığı nasıl belli forumda fink atıyoruz
ay tam da regl bitmiş, fazla durmaz kocişin sırnaşır yineHemen gitmedim cnm, biraz bekledim belki yine yanaşır diye. Aslında uyuyabilsem gitmeyecektim ilk defa böyle bi şey yaptım ben de. Akşam yemek falan da yapmıcam erken gelecek zaetn büyük ihtimalle eve gelir bakar yemek yok diye annesine çıkar. Bi kere daha böyle kürmüştük yine aynı şeyi yapmıştı. Ama hemen barışmıcam cnm ya anlasın biraz hatasını. Hep aynı şeyi yapıyor bağırıyor çağırıyor, aradan 5 dk. geçiyor sanki hiçbişey olmamışAma geçmiyor ki benim sinirim o kadar kolay mı gönül almak...
Walla kızlar kocişleriyle h.sonu tatilinde haklısınBen de dersten geldim adetim de bitmişti banyoya girdim bi güzel temizlendim paklandım bişeyler atıştırıcam şimdi. Dünkü fasulyeyi çıkardım zeytinyağlı ya zaten azcık dışarda ısınsın onu yiyeyim
ay tam da regl bitmiş, fazla durmaz kocişin sırnaşır yine
inş uzun sürmez küslük canım, araya daha çok soğukluk giriyo..
yemek yapsaydın ama.. ister yer ister yemez ama sen yap, hem masa hazıramazsın küssen, o kendi alır yer ama yemek yap ay ne inatçısın
Ay napıyım ya gerçekten inatçıyım. Aslında bugün ona torpil yapıp patates tavuk falan kızartıcaktım ama o da sıcak sıcak güzel oluyor şimdi yapıp koysam soğur. O geleceğine yakın pişireyim desem gelmeme ihtimali var boşa pişirmiş olmayayım. Gelir de barışırsaaaaa pişiririm yoksa avcunu yalasın gitsin anasında tarhana çorbası içsin
aslında evet böyle süründüreceksin, gelicek barışacak..bir çiçek oluur, güzel bir mesaj olurr felan
sana diyorum da ben de çok inatçıyım, gelip özür dilemeden, hatasını anladığını söylemeden barışmıyorum
yatağını ayırdığın için o da seni suçlu görüyodur şimdi, umarım akşam barışırsınız..
babam iğne için bizim evin yanındaki hastaneye geliyomuş, bize de geleceklermiş kardeşimle
ben ikramlık bişiler bakim bari, görüşürüz canım
bakalım canım, umarım yarın kavga çıkmaz, ben de gidicem onunla
inş poğaçaların güzel olmuştur, eşine kahvaltı süprizi
balkonda keyif fikri süper, hava harika :81:
benim kocişim hafta sonu çalıştı hep, öyle yorgun geliyor ki akşamları
ben de ona bu gece söprays yapıp ıspanaklı börek yapıcam, akşam yemeği çayla böreknapim
ayyyy bugün kimsecikler girmemiş topikimizeeeecnm bizimki de o civarlarda 250 mi ne tutturmuş 18tl atmış keşke daha fazla atsaydım diye sızlanıp duruyor bi de Dün geceden beri küsüz bu arada. Huggies bebek bezi göndermişti numune hem eşim adına hem beni madıma. Gönderdikten sonra tlf. açtılar memnun kaldınız mı falan diye. Ben de dedim ki daha bebek doğmadı doğunca kullancaz. Eşimi de aramışlar o da bana havale etmiş. Beni aradı dedi ki "ben bilmem eşim bilir dedim senin tlf. verdim ne dersen de". Ben de arayan kişiye aynı şeyi söyledim daha bebek gelmedi yolda gelince kullancaz.
Akşam lafı açıldı ne dedin tlf.da dedi. Böyle byle dedim anlattım. Vay efendim onu yalancı çıkarmışım neden daha kullanmadık demişim offffffffffff konuştu durdu. Yahu sen demedin mi ne dersen de diye. Ya ayrıca adama yalancı çıksan noluuuuur çıkmasan nolur. Beni kırmasına değer miydi şimdi bu kızlarGittim yattım uyumuşum. Sonra o da geldi azcık sırnaştı çekil dedim uyucam bozuldu o da çekildi. Canım sıkıldı kalktım oturma odasında yattım. Elalemin adamı yüzünden beni kırıyor ya olmaz böyle bi şey
Bu küslük baya bi sürer imdi ben barışana kadar. Dün sırnaşınca barışsaydım iş biterdi ama artık gelip de bi daha sırnaşcanı zannetmiyorum.
oh oh ben de aylık alışverişi yaparken yufka alıp yapmak istiyorum börek. bu arada zeytinli poğaçalar gayet başarılı oldu, aşkım da çok beğendi. şu anda fırında 2. parti var hattaablamları çağırcam akşama oturmaya. çayla beraber iyi gider. ne zamandır oturamadık beraber.
Tatlım keşke oturma odasına gitmeseydin ya. evliliklerde bu kadar erken yataktan ayrılmak hiç iyi değil derler. bi de sen yaptın diye o yaparsa ona birşey söyleme hakkın kalmaz. inşallah biran önce tatlıya bağlarsınız canım. erkeklerin bu kavgadan hemen sonra normale dönüp sırnaşma huyundan ben de nefret ediyorum. ben sanırım artık anlatabildim kocişe, şimdi önce gönlümü almaya çalışıyor, sonrasında sırnaşıyorama ne kavgalar ettim bu yüzden anlatamam yani.
yarın iyi haberlerini bekliyoruz adaşım:13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?