benim kociş de yattı şimdi kestirecekmiş biraz. sabah ben 9 da kalktım, kendisi 11'debu hafta çok çalıştı hep sabah 8'den akşam 11'lere kadar. yoruldu baya. pazara markete gittik geldik zaten. ben de bıraktım uyusun diye.
inşallah eşin akşam gönlünü alır canım. ben eşime dedim ki, çamaşır makinası bile bozulunca tamir ediliyor da, neden ben kırılınca hiç tamir etmeye çalışmıyorsun? hatta bi de araban bozulunca bir süre sonra hiç birşey olmamış gibi ona binmeye devam ediyor musun demiştimnedense bu cümle bayaa işe yaradı. istersen sen de bir dene canım
selam,
herkese iyi pazarlarr
hoşgeldin sinem nasılsın?
iyim canim seni sormalli ?
Kazan dibini yediniz mi :)
İyidir cnm kocişle uğraşıyoruz işte
Yedik kazandibini, daha doğrusu ben yedim eşiminki duruyor daha dolapta o gün canı tatlı istemiyordu yemedi. Güzel olmuş öyle abartı yanık tadı yoktu. Ama ben o çok yanan kısımdaki yanığı borcamdan çıkarana kadar canım çıktı
zuzum benim poğaçalar çok güzel oldu. kocişle kahvaltıda bir tepsiyi bitirdik nerdeyse. öğleden sonra ablamlar için de bir tepsi yaptım. onlar da bitti. kociş istiyor yarın işe götürecekmiş kahvaltı için. bu akşam yeniden yapcam yani.
biz de kahvaltıdan sonra pazara ve markete gittik. geldik ben poğaçaları yaparken kociş biraz uyudu. sonra ablamlar geldi 10'a kadar oturduk beraber balkon sefası yaptık. survivor izledik. çok komikti yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?