2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim kociş de yattı şimdi kestirecekmiş biraz. sabah ben 9 da kalktım, kendisi 11'de bu hafta çok çalıştı hep sabah 8'den akşam 11'lere kadar. yoruldu baya. pazara markete gittik geldik zaten. ben de bıraktım uyusun diye.

inşallah eşin akşam gönlünü alır canım. ben eşime dedim ki, çamaşır makinası bile bozulunca tamir ediliyor da, neden ben kırılınca hiç tamir etmeye çalışmıyorsun? hatta bi de araban bozulunca bir süre sonra hiç birşey olmamış gibi ona binmeye devam ediyor musun demiştim nedense bu cümle bayaa işe yaradı. istersen sen de bir dene canım

ya cnm yok benimki gönlümü almak için yanaşıyor zaten ama bu kada kolay olmasına kızıyorum ben. Yani bi şeye sinirlendiysen kızdıysan arkasında dur azcık!!! Yok, saman alevi gibi derler ya bizimki ondan işte esip gürler bakarsın süt liman her şey. 10 yıl oldu hala şu huyuna alışamadm.

Uyusun cnm seninki de ya yazık çok çalışmış gerçekten kolayy değil, insan farketmiyor bazen ama çok yoruluyor

iyim canim seni sormalli ?

Kazan dibini yediniz mi :)

İyidir cnm kocişle uğraşıyoruz işte
Yedik kazandibini, daha doğrusu ben yedim eşiminki duruyor daha dolapta o gün canı tatlı istemiyordu yemedi. Güzel olmuş öyle abartı yanık tadı yoktu. Ama ben o çok yanan kısımdaki yanığı borcamdan çıkarana kadar canım çıktı

yapismistir tabi cikmasida zor olur. afiyeet olsun :)

günaydın kızlar ben geldim
ne var ne yok anlatın bakalım geçmişi pek okuyamadım biri bana özet geçsin..kk ya hiç giremedim çok yoğun geçti günlerim dolu doluydu çok iyi geldi bana bugün akşamda kocişime kavuşuyorum

hoşgeldin fundam. valla pek bi değişiklik yok buralarda. elfi malatya'ya gitti. bugün için de izin alacaktı. yarın aramızda olur sanırım. onun dışında herkes aynı. ev iş koşturmacasında. asıl haberler sende. nasıl geçti, memleket ve anne hasretini biran olsun dindirebildin mi? dönüş çok zor olmadı mı?

günaydın kızlar nabersiniz

nektar paranı alamaman kötü olmuş canım..ama alamıcak gibiysen bırak dövsün kocan ,enazından üstüne su içmek yerine ,azcık içiniz rahatlar

ayşecik naptın kıss..bidaha sakın ayrı yatmayın,bence eşin sırf buyüzden yanaşmasa bile haklı

yarenay senin poğaçan nasıl oldu kıss..okuyamadım sonucunu atladım mı ne:44:
...

bende dün 8de uyndım, wc ye gittim, yattım bidaha uyuyamadım yaa kapıyom gözlerimi yokkk uyku muyku, biraz telefonla oynadım..sonra baktım yatmaktan başım ağrıcak kalktım 9 geliyodu

hazır erken kalkmışken kahvaltıya simit yapayım dedimben hamuru yaparken bi baktım eşimd kalkmışben olmayınc uyuyamamış gitti salona tv keyfi yapmaya...simitlerim pişerkende evimi temizledim..yine kahvaltı yapmamız 11 oldu :)))
öğleden sonrada ablam ve eniştem gldi okey oynadık film izledik pizza partisi yaptık
11 de gittiler

bütüngün evdeydim ama çok keyifli geçti ablamlarla

fundacık nasıl geçti tatilin..annenler iyimi :)
ohh eşinde gelcekmiş buakşam, hadi Allah kavuştursun

kızlra anneler gününe ne alıcaksınız ya...
k.validemin ütüsü bozuk heralde biz ütü alcaz ona..ama kendi anneme ne alıcam bilmiyorum..e şimdi ona ütü alırsak kendi anneme bi kazak almak saçma olur
ay akşam eşimle konuşayımda bi karar verelim ne alıcağımıza :44:

..hıdırellezde tatimisiniz piknik falan
belki anneler gününde pikniğe gideriz hep birlikte :)

zuzum benim poğaçalar çok güzel oldu. kocişle kahvaltıda bir tepsiyi bitirdik nerdeyse. öğleden sonra ablamlar için de bir tepsi yaptım. onlar da bitti. kociş istiyor yarın işe götürecekmiş kahvaltı için. bu akşam yeniden yapcam yani.

biz de kahvaltıdan sonra pazara ve markete gittik. geldik ben poğaçaları yaparken kociş biraz uyudu. sonra ablamlar geldi 10'a kadar oturduk beraber balkon sefası yaptık. survivor izledik. çok komikti yaa

ben seviyorum mutfakta bu tip şeylerle uğraşmayı ya. hiç üşenmiyorum valla. ablama dedim ben ev hanımı olsaymışım hepimiz yanmışız. kilolar alıp başını giderdi

bende bu aksam yapicam o pogcalardan patatesli yapicam ben benim esim peynirli sevmiyor yakiymali yada patatesli olucak onun ki yarin sabaha iste yiyecek esim

anneler gününede az kaldikizlarr yaa

ben anneme para yolladim dedim kendin istedigin bir seyi al diye kaynanama da bilmiyorum ne yapsak ? hic bir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…