2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

fundacık nasıl geçti tatilin..annenler iyimi :)
ohh eşinde gelcekmiş buakşam, hadi allah kavuştursun

hoşbulduk kızlar sizleri çok özledim evet kızlar bizrada olsun dindirebildim annemler çok şükür iyiler cuma günü beni yakın akrabalarımdan görmeye geldilerakşam kuzenlerle buluştuk çok güzel vakit geçirdik..cumartesi annem ben kardeşim dışarı çıktık gezdik alışveriş yaptık kardeşime gelinlik baktık..cumartesi akşam kardeşimin kayınvaldesi yemeğe çağırdı oraya gittik ordan yeni bi outlet mağazası açılmış kardeşim ben nişanlısı orayı gezdik..pazar günüde arkadaşım ben kardeşim orda büyük bi alışveriş merkezi var oraya gittik alacaklarım vardı onları aldım sonra eve geldik yemek yedik yola çıktımha 1 günde annemle yattımgüzel geçti canlarım

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: kizlar ben cikiyorum daha sonra tekrar görüsürüz

öpüldünüz...........

Bye.....

:86::130::129: :)

Anneler günü için anneme hediye alacaktım ordan param kalmadıburdan alıp gönderecemne alsam ki ya içime sinsin istiyorum

ohh ne güzel

funda sen neredesin

annnen baska bir sehirde sanirsam ?

para verme fikri fena değil aslında:44:
k.valideme üü, annemede paramı versem:44:

..
buarada c.ertesi patronumla konuştuk..yani konuşmakmı tartışmakmı kavgamı pek anlaşılmadı da
sonuç artık 6 da çıkıcammmm
gerçi o hadi bisüreliğine dedi ama yok yemezler..zaten ayın son günleri hep 8de 9da çıkıyorum...

benim hediye gibi bir telaşım yok bu sene. belki anneme bir buket çiçek yollayabilirim ama. onun da hangi saatlerde evde olacağı belli olmaz ki.

canım kayınvalidem hiç takmaz böyle şeyleri. onlar görmemiş böyle şeyler o yüzden haberi bile olmaz. annem için de birşey düşünmedim henüz. yani burdan oraya göndermek falan problem.

Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar barıştık eşimle ama bu sefer sağlam girdik birbirimize hala içimde biraz soğukluk var siz siz olun her zaman ölçülü kavga edin sonra telafisi zormuş gerçekten en güzeli hiç kavga etmemek ama insan tutamıyor kendini bazen ben de artık eskisi kadar düşmüyorum üzerine eşimin aramadım bile sabahtan beri o ararsa konuşuyorum o kadar...

Hoşgeldin cnm özlettin kendini tatilinin iyi geçmesine sevindim ohh kociş de geliyor akşam neler yapacaksın bakalım ona bugün

Zuzu valla çok geç çıkıyordun yaa boşver kavga mavga iyi yapmışsın ama 6 da anlaşmakla. Belli bi saati olmalı insanın bi gün öyle bi gün böyle olmaz ki

Ben de henüz ne alıcama karar vermedim annem kettle arıyordu hastanede kullanmak için şöyle uygun bi şey. Geçenlerde bahsetti ama çok da şart değil dedi, e yakında da çıkarlar zaten, alsam mı bilemedim. Evde zaten var kettle'ı :26:

Biz de eşimle barıştık. Valla barışmıcaktım aslında inat yapmıştım ama sıkıldım yaa o yüzden barıştım. Dün akşam geldi kendi kendine bişeyler yaptı yedi her yeri dağıttı tabi doğal olarak. Aynı odada iki yabancı gibi tv izledik falan. Hem yanımda olup hem de konuşmayınca canım sıkıldı. Sabah kahvaltı hazırladım bi öpücük kondurdum yanağına da. Hemen barıştık tabi. Ama adam hala haklıyım diyor ay kafayı yicem

e maalesef erkekler böyle canım. şimdi demiştir haklı olduğumu anladı ondan barışıyor. onlar hiç sıkılmıyor mu zorlarına gitmiyor mu acaba öle aynı evde iki yabancı gibi dururken, anlamıyorum ben

Sıkılmaz mı cnm ya her halinden belliydi dün. Öpücük attım barıştık ya, özlemişin sen beni diyor ama o sarılıyor falan Sen özlemişsin asıl haline bak dedim

Ama ilk başta o yanaştı ben pas vermedim ya o yüzden ben barışana kadar barışmıcaktı. Sabah kahvaltıda hala konuşuyor şakayla karışık, ay sus dedim yeter

Son düzenleme:
Funda hoşgeldin canımm annenle, kardeşlerinle güzel vakit geçirmene sevindim, annişle uyumak ne güzel oluyo dimmi

zuzuş, senin de pazar günün keyifli geçmiş, ama niye erken kalktın kız bi günün var uyusaydın ya
çıkış saatinin 6 olması süper olmuş, sakın taviz verme canım yine 7-8 yapmaya kalkmasın

bol ne yaptı acaba, cumartesi ikili testi vardı diye hatırlıyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…