hoşgeldin fundam. Valla pek bi değişiklik yok buralarda. Elfi malatya'ya gitti. Bugün için de izin alacaktı. Yarın aramızda olur sanırım. Onun dışında herkes aynı. Ev iş koşturmacasında. Asıl haberler sende. Nasıl geçti, memleket ve anne hasretini biran olsun dindirebildin mi? Dönüş çok zor olmadı mı?
fundacık nasıl geçti tatilin..annenler iyimi :)
ohh eşinde gelcekmiş buakşam, hadi allah kavuştursun
hoşbulduk kızlar sizleri çok özledimevet kızlar bizrada olsun dindirebildim annemler çok şükür iyiler cuma günü beni yakın akrabalarımdan görmeye geldiler akşam kuzenlerle buluştuk çok güzel vakit geçirdik..cumartesi annem ben kardeşim dışarı çıktık gezdik alışveriş yaptık kardeşime gelinlik baktık..cumartesi akşam kardeşimin kayınvaldesi yemeğe çağırdı oraya gittik ordan yeni bi outlet mağazası açılmış kardeşim ben nişanlısı orayı gezdik..pazar günüde arkadaşım ben kardeşim orda büyük bi alışveriş merkezi var oraya gittik alacaklarım vardı onları aldım sonra eve geldik yemek yedik yola çıktım ha 1 günde annemle yattım güzel geçti canlarım
günaydın kızlar ben geldim
ne var ne yok anlatın bakalım geçmişi pek okuyamadım biri bana özet geçsin..kk ya hiç giremedim çok yoğun geçti günlerim dolu doluydu çok iyi geldi banabugün akşamda kocişime kavuşuyorum
kızlra anneler gününe ne alıcaksınız ya...
k.validemin ütüsü bozuk heralde biz ütü alcaz ona..ama kendi anneme ne alıcam bilmiyorum..e şimdi ona ütü alırsak kendi anneme bi kazak almak saçma olur
ay akşam eşimle konuşayımda bi karar verelim ne alıcağımıza :44:
..hıdırellezde tatimisiniz piknik falan
belki anneler gününde pikniğe gideriz hep birlikte :)
para verme fikri fena değil aslında:44:
k.valideme üü, annemede paramı versem:44:
..
buarada c.ertesi patronumla konuştuk..yani konuşmakmı tartışmakmı kavgamı pek anlaşılmadı da
sonuç artık 6 da çıkıcammmm
gerçi o hadi bisüreliğine dedi ama yok yemezler..zaten ayın son günleri hep 8de 9da çıkıyorum...
e maalesef erkekler böyle canım. şimdi demiştir haklı olduğumu anladı ondan barışıyor. onlar hiç sıkılmıyor mu zorlarına gitmiyor mu acaba öle aynı evde iki yabancı gibi dururken, anlamıyorum ben
selam kızlaaaaarrr..nsılsıınız
Selam cnmmm. Az kalmışşşsen nasılsın rahat mısın?
evt az kaldı rahat sayılırım yaa idare ediyorum işde birde izne ayrılsaydım artık gün sayıyorum
bu ay sonunda ayrılacaktın sanırım değil mi?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?