2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ayşee barışmışsınız sevindim canım
inatçı yemek yapmiycam dedi, yapmamış

Ama nektar walla barışmamda sen de etkili oldun yoksa belki de barışmazdım bu kadar çabuk

Yemek yapmadım akşam, zaten uykum var diyordum ya uyuyakalmışım. Akşam geldi, daha doğrusu gelemedi, dün banyoya girerken kapının arkasındaki o demir şeyi geçirmiştim unutmuşum açmayı giremedi içeri. Kalktım o demiri açtım yine yattım.

Yemek yapmadım ama kahvaltı hazırladım. Sabah diyo ki neden barıştın neden kahvaltı hazırladın? Acıdım sana dedim kendi kendine yemek yapmana üzüldüm barıştım dedim. Ben hazırlardım kahvaltımı diyor bi de eşşek

ooo nektar günaydınnn napıyon nasılsın? paranı alamamışın yine. üzüldüm. çok da gıcık oldum patronuna bu tip heriflerin hepsini ıslatıp ıslatıp dövmek istiyorummmmm

Ben çıkıyorum kızlar öğrencim gelecek birazdan toparlanayım gelirim 1-2- saate öpüldünüz hepiniz kolay gelsinnnn

buna da çok sevindim uzamasına gerek yok canım, artık evliyiz sonuçta, mecburen barışıcaz araya zaman girince, soğukluk da giriyor gerek yok.. iyi ki barışmışsınız

ooo nektar günaydınnn napıyon nasılsın? paranı alamamışın yine. üzüldüm. çok da gıcık oldum patronuna bu tip heriflerin hepsini ıslatıp ıslatıp dövmek istiyorummmmm
tünaydın yarenim
ay dün aradı adam, bu defa da pazartesi ariycam en son dedi bekliyoruz, çıt yok
pislik adam yaa
resmen dalga geçer gibi, eşime de sakin ol diyorum ama zuzunu dediği gibi paramı alamiycak gibiysem bırakıcam dövsün sinirimiz geçer

bencede yaa..yanına kar mı kalcak yediği para

ayşecik barıştığınıza sevindim, ama bidaha yatağını ayırma

fatooo kıs npıyon bacım muhabbetini özledik şu sıpa bi doğsaydı da görseydik yaw
hee bide sende annesin eşin sana ne alıcak anneler gününde

valla ne ediyim tısıldaya tısıldaya işe geliyorum izin günümü bekliyorum zaman daraldı nasıl dogucak diye düşünüyorum kız adam öpse yeter yaa cebimizde 5 kuruş kalmıyo bu oğlan soydu soğana çevirdi birde ben dogum çin gidicem dha da para lazım

nektarım ya dövmesi biraz sizi rahatlatır ama adamın mekanında olduğunuz için suçlu olursunuz canım. bi de adam da karşılık verir iyi kötü yani. eşinin bir yeri morarsa sen çok vicdan azabı çekersin diye düşünüyorum. hem bu adam polise şikayette falan da bulunur. sigorta kaydında olmadığından ispatlayamazsınız da. karışır ortalık. acaba dışarda yakalatıp mı dövmek gerekir???

yok kıs ne o öyle bide arkada kurdele koymuşlar

haklısın yarenim, onları düşünüyorum ben de hep
eşime de söylüyorum, başım belaya girse de dövücem diyo
ki eşim hiç paragöz değildir, hakkını yeseler asla böyle tepki vermez
ben senin çalışmana zaten kıyamıyorum, senin hakkını yedirmem diye ısrar ediyo..
bu hafta da bekleyelim diyorum, belki verir.. eşimi de sakinleştirmem lazım

Bence sigortaya şikayet et, beni sigortasız çalıştırdı paramıda vermedi de...
En güzeli buu

CANIM YAA...OLSUN KISMETİYLE GELİYO YİĞİT BEBİŞ
BAK EV ALDINIZ ARABA ALDINIZ ALLAH DAHA ÇOK VERSİN

Hmm..nasıl bişey düşünüyosun..ay evdekilerden giy boşver
öyle de yapabilirim belki, ama öyle çok abiye alan biri değilim 3-5 bişi var onlar da kısa ben uzun istiyorum
ama olmadı zaman daralırsa giyer eklerim buraya, bana yardımcı olursunuz hangisi daha iyi diye

yemekteyiz deki kadın dalyan köfte yapıyo zuzuş sen daha yapıcan he

benim mutfağım bomba düşmüş gibi azcık toparlasam iyi olucak :78:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…