Ayşee barışmışsınızsevindim canım
inatçı yemek yapmiycam dedi, yapmamış
buna da çok sevindimAma nektar walla barışmamda sen de etkili oldun yoksa belki de barışmazdım bu kadar çabuk
Yemek yapmadım akşam, zaten uykum var diyordum ya uyuyakalmışım. Akşam geldi, daha doğrusu gelemedi, dün banyoya girerken kapının arkasındaki o demir şeyi geçirmiştim unutmuşum açmayı giremedi içeri. Kalktım o demiri açtım yine yattım.
Yemek yapmadım ama kahvaltı hazırladım. Sabah diyo ki neden barıştın neden kahvaltı hazırladın? Acıdım sana dedim kendi kendine yemek yapmana üzüldüm barıştım dedim.Ben hazırlardım kahvaltımı diyor bi de eşşek
tünaydın yarenimooo nektar günaydınnnnapıyon nasılsın? paranı alamamışın yine. üzüldüm. çok da gıcık oldum patronuna bu tip heriflerin hepsini ıslatıp ıslatıp dövmek istiyorummmmm
bencede yaa..yanına kar mı kalcak yediği para
ayşecik barıştığınıza sevindim, ama bidaha yatağını ayırma
fatooo kıs npıyon bacım muhabbetini özledik şu sıpa bi doğsaydı da görseydik yaw
hee bide sende annesin eşin sana ne alıcak anneler gününde
kızlar sizce bu düğünde giyilir mi
[ımg]http://s.trendyol.com/assets/productımages/simaybulbul_2mayis/2993210925536018_1_org_zoom.jpg[/ımg]
[ımg]http://s.trendyol.com/assets/productımages/simaybulbul_2mayis/2993210925536018_2_org_zoom.jpg[/ımg]
tam da poposunayok kıs ne o öyle bide arkada kurdele koymuşlar
valla ne ediyim tısıldaya tısıldaya işe geliyorum izin günümü bekliyorum zaman daraldı nasıl dogucak diye düşünüyorumkız adam öpse yeter yaa cebimizde 5 kuruş kalmıyo bu oğlan soydu soğana çevirdi birde ben dogum çin gidicem dha da para lazım
tam da poposuna
Ay tamam ben uzun elbise bakmaya devam edim, ama kaldı şurda 11 gün
CANIM YAA...OLSUN KISMETİYLE GELİYO YİĞİT BEBİŞ
BAK EV ALDINIZ ARABA ALDINIZ ALLAH DAHA ÇOK VERSİN
yeni birini alsın yerime yapıcam bunu, aldığı kişiye de sigorta yapmiycak nasılsa bir müddetBence sigortaya şikayet et, beni sigortasız çalıştırdı paramıda vermedi de...
En güzeli buu
Halamın oğlu :123:hadi yaa 11 günmü kaldı..kim evleniyodu:44:
öyle de yapabilirim belki, ama öyle çok abiye alan biri değilim 3-5 bişi var onlar da kısa ben uzun istiyorumHmm..nasıl bişey düşünüyosun..ay evdekilerden giy boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?