2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yemekteyiz deki kadın dalyan köfte yapıyo zuzuş sen daha yapıcan he

Benim mutfağım bomba düşmüş gibi azcık toparlasam iyi olucak :78:

Ay evet yaa ben onu unuttum...
Garnitürde almıştım onun için halen duruyor tarihi geçicek nerdeyse belkide geçmiştir

ay zuzuşşş ben de yapcam onu hala... bakalım ne zamana kısmet olacak bizim dalyan köfteler

Ay evet yaa ben onu unuttum...
Garnitürde almıştım onun için halen duruyor tarihi geçicek nerdeyse belkide geçmiştir

ay zuzuşşş ben de yapcam onu hala... bakalım ne zamana kısmet olacak bizim dalyan köfteler
yapın kızlar madem kocişleriniz seviyo çok yoğun çalıştığınız için bu ara askıda kaldı, yaparsınız illa ki :))

ben bu akşam z. yağlı biber dolması yapıcam, 5 tane biber aldım
kociş sevmiyo ama yicek artık

kızlarrrr bol'la konuştum. gıcık patronu bizim siteyi engellemiş. giremiyormuş siteye. 2'li testin sonucunu yarın alacakmış. bir deeee %80 kız demiş cinsiyetineee

yaniii bir erkek bir de kız yeğenimiz olacak hayırlısıylaaaa

benim oğluş gibi dönemz inş.

Ayy ne diosun yarenaycımgirer girmez bu mutlu haberi görmek güzel oldu. Ama siteyi engellemese olurmuş . Benim için haftalık geçmişi özetleyecek var mı kızlar? Çok önemli gelişmeler fiilan? Bu arada benim bildirilerde 1 mesaj görünüyo açıyorum mesajım yok görünüyor anlamadım

kıza daha ne gıcıklık yapacak acaba densiz adam
sağlıkla gelsin küçük prenses, annesi gibi güzel bir kız geliyo yanii

bol diyor ki, yakında face de engelleyebilir. zaten fotoları göremiyormuş sadece yazıları görüyormuş nektarım.

çok selamı var fatmacım. benim de aklıma geldi fatmanın olayı diyor kesinleşmesi için 1 ayı daha varmış galiba. 4. ay netleşiyormuş cinsiyeti. doktorda %80 demiş zaten

as. canım sende çok slm söle bana da öle demişti ama ben kendimi kıza fena kaptırmıştım 1 gün kendime gelemedim şşşş oğluş duymasın küser valla bana

ayyyyy uyuzzzzzz
Nerden konuştun kıssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…