yemekteyiz deki kadın dalyan köfte yapıyo zuzuş sen daha yapıcan he
Benim mutfağım bomba düşmüş gibi azcık toparlasam iyi olucak :78:
Ay evet yaa ben onu unuttum...
Garnitürde almıştım onun için halen duruyor tarihi geçicek nerdeyse belkide geçmiştir
yapın kızlar madem kocişleriniz seviyoay zuzuşşş ben de yapcam onu hala... bakalım ne zamana kısmet olacak bizim dalyan köfteler
hoşgeldin Sinem :))))selamm
ben geldimmm
kızlarrrr bol'la konuştum. gıcık patronu bizim siteyi engellemiş. giremiyormuş siteye. 2'li testin sonucunu yarın alacakmış. bir deeee %80 kız demiş cinsiyetineee
yaniii bir erkek bir de kız yeğenimiz olacak hayırlısıylaaaa
kızlarrrr bol'la konuştum. gıcık patronu bizim siteyi engellemiş. giremiyormuş siteye. 2'li testin sonucunu yarın alacakmış. bir deeee %80 kız demiş cinsiyetineee
kıza daha ne gıcıklık yapacak acaba densiz adamkızlarrrr bol'la konuştum. gıcık patronu bizim siteyi engellemiş. giremiyormuş siteye. 2'li testin sonucunu yarın alacakmış. bir deeee %80 kız demiş cinsiyetineee
benim oğluş gibi dönemz inş.
kıza daha ne gıcıklık yapacak acaba densiz adam
sağlıkla gelsin küçük prenses, annesi gibi güzel bir kız geliyo yanii
çok selamı var fatmacım. benim de aklıma geldi fatmanın olayı diyorkesinleşmesi için 1 ayı daha varmış galiba. 4. ay netleşiyormuş cinsiyeti. doktorda %80 demiş zaten
Nektar işten mi çıktın canım? Para aldım alamadım diye bir şeyler okudum?
facesi kalsın bari yaa, daha bir müddet çalışacak bir debol diyor ki, yakında face de engelleyebilir. zaten fotoları göremiyormuş sadece yazıları görüyormuş nektarım.
kızlarrrr bol'la konuştum. Gıcık patronu bizim siteyi engellemiş. Giremiyormuş siteye. 2'li testin sonucunu yarın alacakmış. Bir deeee %80 kız demiş cinsiyetineee
Yaniii bir erkek bir de kız yeğenimiz olacak hayırlısıylaaaa
ayyyyy uyuzzzzzz
Nerden konuştun kıssss
facesi kalsın bari yaa, daha bir müddet çalışacak bir de
kızı iyice strese sokuyo, sinirlendiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?