2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar bu ayın sonuna akdr buralardayım sonra izin başlar benim osmniyeye gidicem hakkınızı helal edin aklıma gelmişken....

canım evet, bu 3. haftam evdeyim
maaşımı alamadığım için çıktım, ki hala da alamadım ya
bakalım umarım bu hafta verir

Anladım tatlım inşallah en kısa sürede çözüme ulaşır:26: Başka bir iş arıyor musun peki? Yoksa biraz dinlenecek misin? Ya bizim de şube iyice cozuttu akşamları da her hafta bir gün mesaiye kalıcaz 19.30a kadar tabi bişi isterlerse bizden bu süre uzayacak( Artık burası çekilmez oldu başka kuruma geçsek keşke gecem gündüzüm belli değil nasıl memurluksa bu

luxxor dur gitmeeee bol'dan haberleri alıyordum. hadi gelll

Buralardayım canım

kızlar bu ayın sonuna akdr buralardayım sonra izin başlar benim osmniyeye gidicem hakkınızı helal edin aklıma gelmişken....
Ayyy fatmacım helal olsun ne hakkımız var ki Allah bi avazda doğumlar nasip etsin tatlım

ay canımmm helal olsun varsa hakkımız. inşallah çok kolay bir doğum geçirirsin, sağlıkla alırsın bebişini kucağınaaa

helal olsun tabi ki, inş güzel haberlerinizi alırız..yakışıklı oğluşunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız canım..

dinlenmek istemiyorum canım, daha 2 ay çalıştım sadece.. yeni bi iş bakıcam, bu hafta başlim artık diyorum.. :44:
haftada bir mesai olduğuna sevin sadece canım, her akşam 7 ye kadar çalışıyo normal bir sürü yer, ama seninki memurluk böyle olmaması lazım haklısın :26:

ayyy vardır kız belli mi olur ne biliyim ben taktım bu işlere yaa aklımda iken diyimde içimde kalmasın sonra... korkmaya başladım hafiften.kendimden değilde bebişden ya başı açötımda sıkışır kalırsa vs vs o kadr aklıma gelen daha neler varda.. amaaaan hastane çantamı falan hazırladım gördükçe dayanamıyom.. benim bi çocugum olua düşünces ibile fazlasıyla yetio

haberlerde felan bir sürü böyle olaylar var, onları izliyo etkileniyo olmayasın Fatma :26:
izleme sakın öyle şeyler, aklına da kötü şeyler getirme
iyi düşün

ay canımmm helal olsun varsa hakkımız. inşallah çok kolay bir doğum geçirirsin, sağlıkla alırsın bebişini kucağınaaa

HELAL OLSUN CANIM BENİM..İNŞALLAH Bİ NEFESTE KUCAĞINA ALIRSAN SAĞSALİM
BİZDE DUACIN OLURUZ KORKMA

çok sağolun kızlaaarrr..darısı sizlere inş.

luxxorhele senin o gönderdiğin hırka yı gördükçe aklıma geliyorsun

haberlerde felan bir sürü böyle olaylar var, onları izliyo etkileniyo olmayasın Fatma :26:
izleme sakın öyle şeyler, aklına da kötü şeyler getirme
iyi düşün

yok kız seyretmem öle şeyleride sağlıkçıyım ya ben ende olsa herşeyini biliyorum dogumun bu bilmekde ii değil anacım aklına heer türlüsü gelio

Geldimmmm.
Düşünme öyle kötü kötü fatma inş. bi avazda çıkar bebiş.
Bol'a da çok sevindim bıcır bıcır bi kızımız olacak ha
Luxxor mesai olması kötü olmuş ama haftada bi gün en azından o da geçer heralde :26: Buralarda bi değişiklik yok aynı sayılırız hepimiz

yok kız seyretmem öle şeyleride sağlıkçıyım ya ben ende olsa herşeyini biliyorum dogumun bu bilmekde ii değil anacım aklına heer türlüsü gelio
böyle söylemesi kolay bizim için de bakalım biz nasıl olucaz, neler geçecek aklımızdan :44:
dualarımız seninle canım

Son düzenleme:
Kızlarrr sizce nasıll?
Günün Fırsatı: Gezinet’ten Kaş Delos Beach Hotel’de 14 Mayıs 2011–27 Mayıs 2011 ve 1 Ekim 2011–30 Ekim 2011 tarihleri arasında geçerli olacak 2 Kişi 7 Gece Konaklama, Kahvaltı, Discovery Dalış ve Kekova Tekne Gezisi %53 fırsatla 840 TL yerine sadece 399 TL!

7 gün ve de 2 kişilik hem de 400 tl Ayrıca dalış da var bayılırızzzz eşimle dalmaya Bi akşam yemeği yok o da olsa tam süper olcakmışş

Ay fatma yaa...çok bilmiş senii :))
ayy bende heralde çok heyecanlanırım...korkarmıyım bilmemde, çok heyecanlanırım kesin, hatta heyecandan ağlarım :)))
eşinde gircekmi doğuma...hee bide kayda aldırcan mı doğumu..

Benm patronun eşi aldırmış kayda, geçenlerde demişti patronum neyden açılmıştı konu ahtırlamıyomda:44: Cd ye çekmişler Ay ben onu nasıl izlerim bidaha ama çok merak ederim olabilirse ben aldırcam...hatta ultrasyon görüntülerinide sadecefotoya değil cdye de istiyorum :))

aaa çok uygunmuş yaa

video muu hayatta izleyemem ben onu, zaten kimseye izletemezsin de kendim de izlemem
ultrason görüntülerini cd ye aktarma fikri süper ama :13:

Evet canım ya gerçekten sinir bozucu.. Zaten bizim nöbet usulü çok kötü sadece mesaiye kalmak da diil

Allah korusun fatmacım insan tedirgin olur tabi ama Allah büyük de o sabrını verir sana

çok sağolun kızlaaarrr..darısı sizlere inş.
luxxorhele senin o gönderdiğin hırka yı gördükçe aklıma geliyorsun

Canım inşallah sağlıkla giysin ne mutlu bana

Ay Nektarcım seni çok iyi anlıyorum aynı şey banada oldu evlenmeden önce benimde iş yerindeki hödük patronum maaşımı vermediği gibi bide ayrılmak istiyorum dediğimde utanmadan yeni gelene işi öğret öyle git dedi şöyle uygun güzel bi iş de bulamadım hala bu gidişle sanırsam yaza bebiş yapabilirim

Kayda mı aldırmışşşşşşşşş Yok yaa istemem ben video falan. Ayrıca eminim ben de öyle abuk subuk şeyler düşünürüm doğuma girene kadar. Aman o diil de normal doğum olsun çok istiyorum ama o sancılar nasıl olacak hiçbi fikrim yok
Ultrason cd'ye atılıyor mu acaba ama hareketli olarak foto şeklinde değil??

Nektarcım hoşbulduk

benimki de benzer şeyler yaptı canım, herşeyi öğrettim beyefendime 2 gün boyunca keşke yapmasaydım
peki alabildin mi sonra maaşını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…