Kızlarrr sizce nasıll?
Günün Fırsatı: Gezinet’ten Kaş Delos Beach Hotel’de 14 Mayıs 2011–27 Mayıs 2011 ve 1 Ekim 2011–30 Ekim 2011 tarihleri arasında geçerli olacak 2 Kişi 7 Gece Konaklama, Kahvaltı, Discovery Dalış ve Kekova Tekne Gezisi %53 fırsatla 840 TL yerine sadece 399 TL!
7 gün ve de 2 kişilik hem de 400 tlAyrıca dalış da var bayılırızzzz eşimle dalmaya Bi akşam yemeği yok o da olsa tam süper olcakmışş
Kayda mı aldırmışşşşşşşşşYok yaa istemem ben video falan. Ayrıca eminim ben de öyle abuk subuk şeyler düşünürüm doğuma girene kadar. Aman o diil de normal doğum olsun çok istiyorum ama o sancılar nasıl olacak hiçbi fikrim yok
Ultrason cd'ye atılıyor mu acaba ama hareketli olarak foto şeklinde değil??
Nektarcım hoşbulduk
ama sadece gece konaklama kahvaltı diyo...öğle ve akşam yemeği....
400 lira 7gün 2 kişi iyi ama...nasıl hotel iyimi yorumlara bak, şikayetlere bak...
canım eşim 4 yıldır çalışıyo, leke jeansın istanbul bölgesinde koordinatör olarak çalışıyo, yani istanbuldaki tüm mağazaları kapsıyo.. izin konusunda da maalesef senelik izni 15 gün olması gerekirken her sene 1 hafta veriyolar..Bilmem cnm araştırmadım mailime gelmiş tesadüf gördüm. Ama 7 gün nası gidicezz ki şimdi onu düşünüyorum eşim izin alamaz. bize ancak 2 günlük bi tatil olur. Bi araştırayım ben.
Nektar ya eşin ne zamandır çalışıyor o işte? Bi de tam olarak ne yapıyordu? Ya özel sektörde bi de şartları hemen hemen aynı ya bizimkiyle ondan sordum şeyi merak ediyorum bu izin alma durumları nasıl oluyor acaba mesela eşim istese 3-4 gün izin alabilir mi?
benim de bi önceki işimde 250 tl kalmıştı, gözüne dizine dursun inş diyorum ben de aklıma her geldiğindeYok ne gezerr ama bendede suç oldu o zaman nişanlıydım eşimde geldi bırak dedi ben gideyim yok dedim ben giderim yanına maaşımın yarısını verdi ama o da zorla gözüne dizine dursun inşallahhh
canım eşim 4 yıldır çalışıyo, leke jeansın istanbul bölgesinde koordinatör olarak çalışıyo, yani istanbuldaki tüm mağazaları kapsıyo.. izin konusunda da maalesef senelik izni 15 gün olması gerekirken her sene 1 hafta veriyolar..
:
yılını doldurmadan izin alması zor olucak, bi mazeret bişi bulmanız gerekecek :44:Oooo bayadır çalışıyormuş o. Bizimki 4-5 aydır çalışıyor daha yeni. Bakalım nasıl olacak bu izin işi merak ediyorum :44::44:
fundacıkkk bi göründün kayboldun işler birikti heralde izin alınca giremedin bugün pek
yılını doldurmadan izin alması zor olucak, bi mazeret bişi bulmanız gerekecek :44:
ay kızlar öldüm yorgunluktan ben yavaş yavaş hazırlanayım artıkın
anneme de gidesim var
çok sağolun kızlarböyle söylemesi kolay bizim için de bakalım biz nasıl olucaz, neler geçecek aklımızdan :44:
dualarımız seninle canım
Ay fatma yaa...çok bilmiş senii :))
ayy bende heralde çok heyecanlanırım...korkarmıyım bilmemde, çok heyecanlanırım kesin, hatta heyecandan ağlarım :)))
eşinde gircekmi doğuma...hee bide kayda aldırcan mı doğumu..
Benm patronun eşi aldırmış kayda, geçenlerde demişti patronum neyden açılmıştı konu ahtırlamıyomda:44: Cd ye çekmişlerAy ben onu nasıl izlerim bidaha ama çok merak ederim olabilirse ben aldırcam...hatta ultrasyon görüntülerinide sadecefotoya değil cdye de istiyorum :))
Ben pogcayi yaptim cok lezzetli oldu yarin icin yapmistim yemek yedim birde sicsk sicak olunca dayanamayip 1 tane yedim lezzetli oluyor
merhaba arkadaşlar bi kaçkere yazmıştım ama tam takip edemiyorum ben geçen sene haziranda evlenmiştim.11.ayımdayım bebek düşünmeye başladık ama bazen çok istiyorum bazende korkuyorum hamilelik süresi nasıl geçer bakabilirmiyim diye
çok sağolun kızlar
heyecan hat safhada zaten onu saymıyorum bile.. kız burda ben ultrason resmini zor alıyorum ben terk edilmiş yerdeyim yaaa ne cd falan ben osmaniyeye gideceğim dogum için eşim arkamdan ne zaman gelir bilmiyorum yani çocugun dogumuna yetişecek mi orası bile meşhul yaniburda tek devlet hastanesi var ne durum çok fena burda yapmak istemiyorum dogumu ama bakalım bizim velet erken gelmeye kalkmaz inş... herşeyin hayırlısı bakalım ne olacak...
bu arada günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?