2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ama sadece gece konaklama kahvaltı diyo...öğle ve akşam yemeği....
400 lira 7gün 2 kişi iyi ama...nasıl hotel iyimi yorumlara bak, şikayetlere bak...

bende ilk duyduğumda böle olmuştum
evet foto şeklinde değil bayyaa böle haraketli maraketli , oluyorsa yaptırcam
aslında foto veriyosa cdye de çekmesi lazım dimii
ay kıss sen sorsana bi ara kontrolde doktora :)) belki orda yapmıyolardır ama öle bi makina vardır

ama sadece gece konaklama kahvaltı diyo...öğle ve akşam yemeği....
400 lira 7gün 2 kişi iyi ama...nasıl hotel iyimi yorumlara bak, şikayetlere bak...

Bilmem cnm araştırmadım mailime gelmiş tesadüf gördüm. Ama 7 gün nası gidicezz ki şimdi onu düşünüyorum eşim izin alamaz. bize ancak 2 günlük bi tatil olur. Bi araştırayım ben.

Nektar ya eşin ne zamandır çalışıyor o işte? Bi de tam olarak ne yapıyordu? Ya özel sektörde bi de şartları hemen hemen aynı ya bizimkiyle ondan sordum şeyi merak ediyorum bu izin alma durumları nasıl oluyor acaba mesela eşim istese 3-4 gün izin alabilir mi?

Yok ne gezerr ama bendede suç oldu o zaman nişanlıydım eşimde geldi bırak dedi ben gideyim yok dedim ben giderim yanına maaşımın yarısını verdi ama o da zorla gözüne dizine dursun inşallahhh

canım eşim 4 yıldır çalışıyo, leke jeansın istanbul bölgesinde koordinatör olarak çalışıyo, yani istanbuldaki tüm mağazaları kapsıyo.. izin konusunda da maalesef senelik izni 15 gün olması gerekirken her sene 1 hafta veriyolar..

Yok ne gezerr ama bendede suç oldu o zaman nişanlıydım eşimde geldi bırak dedi ben gideyim yok dedim ben giderim yanına maaşımın yarısını verdi ama o da zorla gözüne dizine dursun inşallahhh
benim de bi önceki işimde 250 tl kalmıştı, gözüne dizine dursun inş diyorum ben de aklıma her geldiğinde
hep beni buluyo böyle insanlar yaa

Son düzenleme:

Oooo bayadır çalışıyormuş o. Bizimki 4-5 aydır çalışıyor daha yeni. Bakalım nasıl olacak bu izin işi merak ediyorum :44::44:

fundacıkkk bi göründün kayboldun işler birikti heralde izin alınca giremedin bugün pek

yılını doldurmadan izin alması zor olucak, bi mazeret bişi bulmanız gerekecek :44:

Son düzenleme:
yılını doldurmadan izin alması zor olucak, bi mazeret bişi bulmanız gerekecek :44:

Karıcımla tatile gidicez dese olmaz mı

Walla izin alamazsa aklımda 2 gece 1 gün olan tatil planı var yeter ki olsun da kaç gün olursa olsun ya. Yakınlara bi yere gider geliriz mesela Kemer'e gidebiliriz...

Ay kızlar ben çıkıyorum. Dün akşam kayınvalideler çağırmıştı eltimin annesi babası gelmiş hepbirlikte yemek yiceklermiş gelin demişti biz de küsüz ya bişey demedim ama biz yiyoruz şimdi gelmicez falan dedim. Akşam da babası aradı eşimi gelin diye, yok gelmicez falan dedi yine o da. Az önce kociş aradı sabah annesiyle konuşmuş kızmışlar bize gitmedik diye. Bi çıkayım da gönüllerini alayım yorgundu eşim falan diyim bişeyler uydurayım. Aman yaa banane aslında ama hadi neyse...

ay kızlar öldüm yorgunluktan ben yavaş yavaş hazırlanayım artıkın
anneme de gidesim var

geri geldim eve diillermiş aşağıdalarmış birazdan çıkarız dedi birazdan tekrar gidicem öffffffff

ay kızlar öldüm yorgunluktan ben yavaş yavaş hazırlanayım artıkın
anneme de gidesim var

Aynen bende öldüm ya sabahtan beri evin işi yap yap bitmedi, annemide özledim daha pazar günü birlikteydik halbuki... yemekde tamam gelsin hünkarım işten yesin

offf hayal kırıklığı yaşadım yaaa... bugün maaşları aldık kızlar. patron geçen ay zam yapacağını söylemişti ben de dedim bi sürrü mesaim de var. ne güzel bol para gelecek. ama zam yapmamış. bu ay herkese mesai veriyor diye işine gelmedi sanırım zam yapmak. hayal kırıklığı yaşadım ya...

sinem ben de geldim eve. kocişi bekliyorum. gelsin de alışverişe gidelim diye. evde hiçbirşey kalmamış

Ben pogcayi yaptim cok lezzetli oldu yarin icin yapmistim yemek yedim birde sicsk sicak olunca dayanamayip 1 tane yedim lezzetli oluyor

merhaba arkadaşlar bi kaçkere yazmıştım ama tam takip edemiyorum ben geçen sene haziranda evlenmiştim.11.ayımdayım bebek düşünmeye başladık ama bazen çok istiyorum bazende korkuyorum hamilelik süresi nasıl geçer bakabilirmiyim diye

böyle söylemesi kolay bizim için de bakalım biz nasıl olucaz, neler geçecek aklımızdan :44:
dualarımız seninle canım
çok sağolun kızlar

heyecan hat safhada zaten onu saymıyorum bile.. kız burda ben ultrason resmini zor alıyorum ben terk edilmiş yerdeyim yaaa ne cd falan ben osmaniyeye gideceğim dogum için eşim arkamdan ne zaman gelir bilmiyorum yani çocugun dogumuna yetişecek mi orası bile meşhul yani burda tek devlet hastanesi var ne durum çok fena burda yapmak istemiyorum dogumu ama bakalım bizim velet erken gelmeye kalkmaz inş... herşeyin hayırlısı bakalım ne olacak...

bu arada günaydın

günaydın kızlarrrrr

Ben pogcayi yaptim cok lezzetli oldu yarin icin yapmistim yemek yedim birde sicsk sicak olunca dayanamayip 1 tane yedim lezzetli oluyor

sinem sen nasıl yaptın pugaçayı? neyli yaptın? biz dün akşam markete gittik o yüzden yapamadım puğaça. belki bu akşam yaparım. senin tarifi de deneyebilirim verirsen.

canım valla başa gelmedikçe öyle sorular döner durur beyninde. ben evlenmeden önce de korkardım yapabilir miyim, eşimin sorumluluğunu alabilir miyim diye. ama bak herşey oluyor zamanla. kucağına hayırlısıyla bebişi aldığın zaman hepsini yapabileceğini anlarsın gibi geliyor bana. Allah hayırlısını versin

aklına getirme öyle erken gelmeleri falan. bak bebiş onu çağırıyorsun sanabilir. herşeyin hayırlısı Allah'tan. sen bol bol dua et, ki eminim zaten ediyorsundur. hepimizin duaları da seninle. inşallah rahat bir doğum geçirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…