2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günayyddınnn

canım kayınvalidednmi gelicek izne ayrıldığında..kimle gidiceksin:44:

hadi yaa kötü olmuş..evet belkide mesai erdi diye zam yapmamıştır,,inş. bidahaki ay da bi mazeret çıkmaz

ben patatesli yaptim canim. yumusacik oldu benim hamur bir kabardi ki tasti :) ilk defa böyle oldu. Masallah.

bakalım zuzum görcez artık. zaten en fazla Temmuz ayında senem doluyor. artık o zamana kesin yapar diye düşünüyorum

bende bugün bir tuhafim sanki adet olucak gibiyim karnim belim agriyor. Bu seferde erken mi adet olucam ne yaw. :44::44::44::44:

bende bugün bir tuhafim sanki adet olucak gibiyim karnim belim agriyor. Bu seferde erken mi adet olucam ne yaw. :44::44::44::44:

sinem bende demin wc ye girdim benimkide gösterdi kendini ama daha ayın 3
bu hafta olucaktım ama bugün beklemiyodum

yok canım gelemez ki ben tek başıma gideceğim otobüsle

Merhaba Zeynep.

Hosgeldin. Normal korkman ilk defa olacagi icin insan tedirgin oluyor bende ilk dr. gittigimde korunmayi birakmak icin bir tuhaf oldum acaba bende bakabilirmiyim nasil dogum yapicam falan diye halen daha korkuyorum da. :) Bakalim hayirlisi iste,bekliyorum ben bebegimi nezamana gelicek bakalim

Fistiklar ben kacar

okulum var bugün 2 hafta tatildi bugün aciliyor.

kendinize cici bakin

öglen gelince yazarim

bye............

ben burdayımmm... bizim kızlar öğleden sonra kendilerine geliyorlar fatmacım. sabahtan işleri toparlayıp öğleden sonra bol bol çene çalıyorlar artık

Slmlar kızlarr ya bende bebiş istiyorum 10. ayımıza girdik evliliğimizde ama herkez genelde aman daha erken yapma diyor anlamadım ya daha çok kavga oluyormuş o zamanlar güya ee çalışmıyorumda şu an hazır yapayım da çıksın bari aradan diyorum

ben 2. ayımda hamile kaldım hemde çalışıyorum 1 aydan az kaldı niye kavga oluyormuş ki hiç de kavga oldugu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…