çok sağolun kızlar
heyecan hat safhada zaten onu saymıyorum bile.. kız burda ben ultrason resmini zor alıyorum ben terk edilmiş yerdeyim yaaa ne cd falan ben osmaniyeye gideceğim dogum için eşim arkamdan ne zaman gelir bilmiyorum yani çocugun dogumuna yetişecek mi orası bile meşhul yaniburda tek devlet hastanesi var ne durum çok fena burda yapmak istemiyorum dogumu ama bakalım bizim velet erken gelmeye kalkmaz inş... herşeyin hayırlısı bakalım ne olacak...
bu arada günaydın
offf hayal kırıklığı yaşadım yaaa... bugün maaşları aldık kızlar. patron geçen ay zam yapacağını söylemişti ben de dedim bi sürrü mesaim de var. ne güzel bol para gelecek. ama zam yapmamış. bu ay herkese mesai veriyor diye işine gelmedi sanırım zam yapmak. hayal kırıklığı yaşadım ya...
günaydın kızlarrrrr
sinem sen nasıl yaptın pugaçayı? neyli yaptın? biz dün akşam markete gittik o yüzden yapamadım puğaça. belki bu akşam yaparım. senin tarifi de deneyebilirim verirsen.
canım valla başa gelmedikçe öyle sorular döner durur beyninde. ben evlenmeden önce de korkardım yapabilir miyim, eşimin sorumluluğunu alabilir miyim diye. ama bak herşey oluyor zamanla. kucağına hayırlısıyla bebişi aldığın zaman hepsini yapabileceğini anlarsın gibi geliyor bana. Allah hayırlısını versin
aklına getirme öyle erken gelmeleri falan. bak bebiş onu çağırıyorsun sanabilir. herşeyin hayırlısı Allah'tan. sen bol bol dua et, ki eminim zaten ediyorsundur. hepimizin duaları da seninle. inşallah rahat bir doğum geçirirsin.
bende bugün bir tuhafim sanki adet olucak gibiyim karnim belim agriyor. Bu seferde erken mi adet olucam ne yaw. :44::44::44::44:
günayyddınnn
canım kayınvalidednmi gelicek izne ayrıldığında..kimle gidiceksin:44:
hadi yaa kötü olmuş..evet belkide mesai erdi diye zam yapmamıştır,,inş. bidahaki ay da bi mazeret çıkmaz
merhaba arkadaşlar bi kaçkere yazmıştım ama tam takip edemiyorum ben geçen sene haziranda evlenmiştim.11.ayımdayım bebek düşünmeye başladık ama bazen çok istiyorum bazende korkuyorum hamilelik süresi nasıl geçer bakabilirmiyim diye
sinem bende demin wc ye girdim benimkide gösterdi kendiniama daha ayın 3
bu hafta olucaktım ama bugün beklemiyodum
ben burdayımmm... bizim kızlar öğleden sonra kendilerine geliyorlar fatmacım. sabahtan işleri toparlayıp öğleden sonra bol bol çene çalıyorlar artık
Slmlar kızlarr ya bende bebiş istiyorum 10. ayımıza girdik evliliğimizde ama herkez genelde aman daha erken yapma diyor anlamadım ya daha çok kavga oluyormuş o zamanlar güya ee çalışmıyorumda şu an hazır yapayım da çıksın bari aradan diyorum
yok canım gelemez ki ben tek başıma gideceğim otobüsle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?