yavrucugumu hıçkırık tuttu.....
Slmlar kızlarr ya bende bebiş istiyorum 10. ayımıza girdik evliliğimizde ama herkez genelde aman daha erken yapma diyor anlamadım ya daha çok kavga oluyormuş o zamanlar güya ee çalışmıyorumda şu an hazır yapayım da çıksın bari aradan diyorum
kıs tek başına olurmu Allah korusun bişey olsa otobüste..kaç saatlik yol:44:
K.validen gelsin işte 1 hafta..hem doğum ypınca senin yanında kkimse kalmıcakmı evde falan
nasıl hıçkırık tuttu kıs :))) nerden anladın :))
ne alaka yaa..ne kavgası...
eşinde istiyorsa neden olmasınki...
sor bakalım fatmaya kavga olmuşmu hiç
Slmlar kızlarr ya bende bebiş istiyorum 10. ayımıza girdik evliliğimizde ama herkez genelde aman daha erken yapma diyor anlamadım ya daha çok kavga oluyormuş o zamanlar güya ee çalışmıyorumda şu an hazır yapayım da çıksın bari aradan diyorum
nasıl hıçkırık tuttu kıs :))) nerden anladın :))
Günaydın kızlarrr. Bugün erkenciyim, yarım saat falan oldu kalkalıEşime hastane araştırıyorum dilinde bi yara var taa askerdeyken başlamıştı yani eylül gibi falan. Kaç ay oldu geçip geçip tekrar çıkıyor aynı yerden. Baya da acı veriyor ve yarık şekline dönüştü artık orası. Bi iki kere doktora gittik ama faydası olmadı. Yarın bi daha gidelim diyoruz.
Ay zuzuuuu ben de aynı şeyi sorcaktım nası olur ki hıçkırık diye, saolsun fatma açıklanmış ben sormadan
artık bebişim dgodugunda nasılsa şimdide öle imiş uyudugu satler uyanık oldugu saatler falan hep aynı olurmuş.. bide domates yediğimde çok hoşuma gidiyo kıpır kıpır
evt daha neler var anlatsam hemen bebiş yapasınız gelirÇok tatlı yaaaaaaaaaaa maşallah cnmNe ilginç şeyler duyuyorum domates yiyince hoşuna mı gidiyorr Sen anlattıkça ben de heyecanlanıyorum bebiş yapasım geliyor
ayy fatma çok hoşmuş :)))
ayşecik geçmiş olsun ya,dilde yarada çok kötü olur bişey yiyip içirtmez insana yaa
buarada funda ve elfii nerelerde acaba
süpeeeeeer
ben bişeyler atıştırıp şerbet yapayım kendime...biraz karnım ağrımaya başladı
9 kilo aldım 8,5 aylıksüpeeeeeersağlıkla doğsun inş. kaç kilo aldın sanki daha 6 aylık gibi duruyor karnın
cnm regl mi oldun? Dikkat et kendini sıcak tut. Saol bu arada, evet eşim baya dertli o yaradan. Bi de dedim ya ta eylülden beri var korkuyor kötü bi şey çıkar mı diye ondan da doktora gidemiyor ne zamandır:26:
amiiinnn 8,5 aylıkmerhaba sinem,
hoşbulduk.doğru söylüyosun ama ben çocukları çok seviyorum iyide anlaşıyorum bikaç yakınımın çocuklarına baktım fakat insanın kendi çocuğu gibi olmaz senin bebeğin kaç aylık işallah hayırlıısyla kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?