2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ne alaka yaa..ne kavgası...
eşinde istiyorsa neden olmasınki...

sor bakalım fatmaya kavga olmuşmu hiç

kıs tek başına olurmu Allah korusun bişey olsa otobüste..kaç saatlik yol:44:
K.validen gelsin işte 1 hafta..hem doğum ypınca senin yanında kkimse kalmıcakmı evde falan

kız kayınvalidem 70 yaşında benim bi kere geldi burayada hastaneden çıkartamadım kadını ben dogum için gidiyorum osmaniyeye burda yapmıcam ben ben agustosda gelirim buraya nca eşimden benden 2 hafta sonra falan gelir doguma yetişir mi belli değil çok dertliyiz ayrılacaz diye ağlayıp duruyos bakalım ne olacak...

nasıl hıçkırık tuttu kıs :))) nerden anladın :))

ritmik hareketle vuruyo tık tık tık aynı hıçkırık tarzında işde o ıkırık oluyo akciğerlerinin gelişmesi içinmiş... annesi yer onu kurban ona

ne alaka yaa..ne kavgası...
eşinde istiyorsa neden olmasınki...

sor bakalım fatmaya kavga olmuşmu hiç

ya iki tarafda istiyorsa niye kavga olsunki hem evlilik dahada anlam kazanıyo dahada güel oluyo resmen artık aile oluyorsun... kavga neden olucak anlamadım ki

valla canım milleti dinlemeyeceksin bu tip konularda. eşinle sen istiyorsan gerisi boş. insanlar çocukları liseye gelince de ayrılabiliyorlar. neyin ne olacağını kimse bilemez ki. hamilelikte kavga niye artsın ayrıca. bana da hep evliliğin ilk 2 yılı en tehlikeli zamanları diyorlar. ilk zamanlar biraz tartışmalarımız oldu ama şimdi olmuyor. kişilerin birbirlerine saygı ve hoşgörüsüyle ilgili o. önemli olan senin ne düşündüğün. sen sadece kendini ve eşini dinle. ama birinizin ufacık bile bir tedirginliği varsa ayrı mesele.

Günaydın kızlarrr. Bugün erkenciyim, yarım saat falan oldu kalkalı Eşime hastane araştırıyorum dilinde bi yara var taa askerdeyken başlamıştı yani eylül gibi falan. Kaç ay oldu geçip geçip tekrar çıkıyor aynı yerden. Baya da acı veriyor ve yarık şekline dönüştü artık orası. Bi iki kere doktora gittik ama faydası olmadı. Yarın bi daha gidelim diyoruz.

nasıl hıçkırık tuttu kıs :))) nerden anladın :))

Ay zuzuuuu ben de aynı şeyi sorcaktım nası olur ki hıçkırık diye, saolsun fatma açıklanmış ben sormadan

artık bebişim dgodugunda nasılsa şimdide öle imiş uyudugu satler uyanık oldugu saatler falan hep aynı olurmuş.. bide domates yediğimde çok hoşuma gidiyo kıpır kıpır

artık bebişim dgodugunda nasılsa şimdide öle imiş uyudugu satler uyanık oldugu saatler falan hep aynı olurmuş.. bide domates yediğimde çok hoşuma gidiyo kıpır kıpır

Çok tatlı yaaaaaaaaaaa maşallah cnm Ne ilginç şeyler duyuyorum domates yiyince hoşuna mı gidiyorr Sen anlattıkça ben de heyecanlanıyorum bebiş yapasım geliyor

ayy fatma çok hoşmuş :)))

ayşecik geçmiş olsun ya,dilde yarada çok kötü olur bişey yiyip içirtmez insana yaa

buarada funda ve elfii nerelerde acaba

ben bişeyler atıştırıp şerbet yapayım kendime...biraz karnım ağrımaya başladı

Çok tatlı yaaaaaaaaaaa maşallah cnm Ne ilginç şeyler duyuyorum domates yiyince hoşuna mı gidiyorr Sen anlattıkça ben de heyecanlanıyorum bebiş yapasım geliyor
evt daha neler var anlatsam hemen bebiş yapasınız gelir bazen kafasını kaburgamın altına koyuyo böle dayıyo gibi çok hoşuma gidiyo
ayy fatma çok hoşmuş :)))

ayşecik geçmiş olsun ya,dilde yarada çok kötü olur bişey yiyip içirtmez insana yaa

buarada funda ve elfii nerelerde acaba

süper bişi kızzzzz

süpeeeeeer sağlıkla doğsun inş. kaç kilo aldın sanki daha 6 aylık gibi duruyor karnın
ben bişeyler atıştırıp şerbet yapayım kendime...biraz karnım ağrımaya başladı

cnm regl mi oldun? Dikkat et kendini sıcak tut. Saol bu arada, evet eşim baya dertli o yaradan. Bi de dedim ya ta eylülden beri var korkuyor kötü bi şey çıkar mı diye ondan da doktora gidemiyor ne zamandır:26:

merhaba sinem,
hoşbulduk.doğru söylüyosun ama ben çocukları çok seviyorum iyide anlaşıyorum bikaç yakınımın çocuklarına baktım fakat insanın kendi çocuğu gibi olmaz senin bebeğin kaç aylık işallah hayırlıısyla kucağına alırsın

9 kilo aldım 8,5 aylık

amiiinnn 8,5 aylık

evet ayşe gösterdi kendinide daha tam gelmedi...
valla biran önce gitsin..Allah korusun bişy varsa da erken teşhis önemli ne olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…