fato yüzünden
coşturdu beni
seLamm ßen 1 senedie evliyim ve burayada yeni üye oldum.7 ayLık hamiLeyim ve istekLi sezeryan oLmayı düŞünüorum özeL hastaneLerde istekLi sezeryan ücreti ne kadar acaba SSk dahiL yorumLarınızı ßekLiorum Şimdiden tŞk ederim..
ay fatma maşallahsen izne çıkınca çok merak etcez sizi. gelir gelmez hemen foto koyarsın artık teyzeleri için.
bu ay sonu çıkıyorum ekim gibi falan iş başı yaparım dopgum izni arkasından yıllık izimnde alıcam ekimin ortasını buluyo başlamam anca o zamn eklerim resimleri
mayıstan ekimeçok uzunmuş ya süre. patlarız biz o zamana kadar meraktan
Elfi başınız sağolsun cnm çok üzüldüm yaa sizi görememesi kötü olmuş
selamm ßen 1 senedie evliyim ve burayada yeni üye oldum.7 aylık hamileyim ve istekli sezeryan olmayı düşünüorum özel hastanelerde istekli sezeryan ücreti ne kadar acaba ssk dahil yorumlarınızı ßekliorum şimdiden tşk ederim..
Merhaba Kızlar
Cumartesi öğlen 2 de bindik otobüse gittik pazar sabahı 7 de vardık direk hastaneye gittik ama kötü haber aldık anneanne biz yoldayken saat 2 de vefat etmiş çok üzüldüm göremedim kayınvalidemlerde yoldalardı şüphelenip durdular haberi aldılar onlarda 10:30 da geldiler feryatlar bayılmalar çok kötüydü o anı unutamıcam galiba. Tabi bende çok kötü oldum bi yandan k.validemi sakinleştirmeye çalışıyorum morgun önündeyiz cenaze aracı geldi camiye gittik yıkandı k.validem içeri girdi fenalaştı görünce. Defin işlemleri başladı bizde geç kalıyorduk eşim ile ben otogara gittik saat 2 de otobüse bindik döndük o kadar kötüydüm ki 2 gün aralıksız yolculuk orda yaşadıklarım ayaklarım balon gibi olmuştu 17 saat sürüyor. dün sabah 8 de evdeydik eşim işe gitti bende evi temizledim 4 makine çamaşır yıkadım banyo, yemek, ütü yaptım sadece 1 saat dinlendim açmadım pc yi. şimdide işyerindeyim hala yorgunum
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun canım..çok üzüldüm yaa kötü olmuş
kayınvaliden bayaa kalır orda heralde hı..7 sini çıkarır öyle gelir heralde
işte insan kaç yaşında olursa olsun..sen hep evlat o da anne kalıyo ...yazık k.valideni düşünemiyorum
Canım malesef kayınvalidem bu akşam yola çıkıyor işyerinden izin alamıyor ölüm izni de 3 gün çok kısa. Bugün 3 ü var sonra yola çıkacak
Çok kötü bi haldeydi nasıl toparlanacak bilmiyorum allah sabrını verir inş.
Eşimde iyi ki gelmişsin anneme çok destek oldun diyordu o ne demek olmayada devam edicem dedim
inş. çabuk toparlanır cnm hiç kolay değil ölümü atlatmaksenin gibi gelini mumla arasa bulamaz maşallah sana cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?