geçmiş olsun eşine AyşeGünaydın kızlarrr. Bugün erkenciyim, yarım saat falan oldu kalkalıEşime hastane araştırıyorum dilinde bi yara var taa askerdeyken başlamıştı yani eylül gibi falan. Kaç ay oldu geçip geçip tekrar çıkıyor aynı yerden. Baya da acı veriyor ve yarık şekline dönüştü artık orası. Bi iki kere doktora gittik ama faydası olmadı. Yarın bi daha gidelim diyoruz.
Ay zuzuuuu ben de aynı şeyi sorcaktım nası olur ki hıçkırık diye, saolsun fatma açıklanmış ben sormadan
Fatma çok şanslısın canım, çok az kilo almışsın en 13 kilo almak ideal diye biliyodum ben9 kilo aldım 8,5 aylık
amiiinnn 8,5 aylık
Elfi başınız sağ olsun canım, Allah mekanını cennet eylesinMerhaba Kızlar
Cumartesi öğlen 2 de bindik otobüse gittik pazar sabahı 7 de vardık direk hastaneye gittik ama kötü haber aldık anneanne biz yoldayken saat 2 de vefat etmiş çok üzüldüm göremedim kayınvalidemlerde yoldalardı şüphelenip durdular haberi aldılar onlarda 10:30 da geldiler feryatlar bayılmalar çok kötüydü o anı unutamıcam galiba. Tabi bende çok kötü oldum bi yandan k.validemi sakinleştirmeye çalışıyorum morgun önündeyiz cenaze aracı geldi camiye gittik yıkandı k.validem içeri girdi fenalaştı görünce. Defin işlemleri başladı bizde geç kalıyorduk eşim ile ben otogara gittik saat 2 de otobüse bindik döndük o kadar kötüydüm ki 2 gün aralıksız yolculuk orda yaşadıklarım ayaklarım balon gibi olmuştu 17 saat sürüyor. dün sabah 8 de evdeydik eşim işe gitti bende evi temizledim 4 makine çamaşır yıkadım banyo, yemek, ütü yaptım sadece 1 saat dinlendim açmadım pc yi. şimdide işyerindeyim hala yorgunum
başınız sağolusn elfida allah sabırlar versin geride kalanlara
Aminn.. Teşekkür ederim Nektarcımgeçmiş olsun eşine Ayşe
Fatma çok şanslısın canım, çok az kilo almışsın en 13 kilo almak ideal diye biliyodum bensizee
Elfi başınız sağ olsun canım, Allah mekanını cennet eylesin
geçmiş olsun eşine Ayşe
Fatma çok şanslısın canım, çok az kilo almışsın en 13 kilo almak ideal diye biliyodum bensizee
evet canım son ay daha çok kilo alır bence de, arkadaşımda öyle olmuştuSaol cnm. Evet ya ne kadar az kilo almış dimi fatma. Gerçi daha alır ama dimi? Ayyy biz nası olcaz acaba çok merak ediyorum. Şimdi bile habire canım bişeyler istiyor o zaman her bulduğumu yerim duba gibi olurum heralde
evet canım son ay daha çok kilo alır bence de, arkadaşımda öyle olmuştu
ya kızlar, bi iş görüşmesi için çağırıldım ama tek başıma gitmek sitemiyorum çünkü sadece fabrikaların olduğu bir yerde, ve hiç bilmediğim bir yer.. eşimle gitmek isterdim o da perşembe felan gelebilir benle ancak..böyle kötü denk geldi
napsam diye düşünüyorum off 2-4 arası bekliyo beni kadın
geçmiş olsun eşine Ayşe
Saol cnm. Evet ya ne kadar az kilo almış dimi fatma. Gerçi daha alır ama dimi? Ayyy biz nası olcaz acaba çok merak ediyorum. Şimdi bile habire canım bişeyler istiyor o zaman her bulduğumu yerim duba gibi olurum heralde
ben başlarda çok kustum kızlar 6 kilo verdim 4 ayda sonradan toparladım 1 ayım kaldı en fazla 2 kilo falan alırım diyorum zten hareketliymde 5 den sonra falan yürüyorum dogumun kolay olsun diye yarım saat falan...
Canım sıkılınca karnıma ağrılar girene kadar gülüyorum bu topicte bence aboneliklerinize ekleyin sıkıldıkça okuyun gülün http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...03347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz-72.html
hadi ya kilo alıcana kilo vermişsin
Ama sporu çok öneriyorlar dimi fatma yürüyüş falan ben de mutlaka sporumu yapıcam hamileliğim süresince. Doğumu da kolaylaştırıyormuş diye duydum :26:
evt bebişim daha 3,5 aylık falan olur bn nasıl bırakıp gelicem yaaaa
sağol canım. Göremediğime çok üzüldüm(
Saol cnm. Evet ya ne kadar az kilo almış dimi fatma. Gerçi daha alır ama dimi? Ayyy biz nası olcaz acaba çok merak ediyorum. Şimdi bile habire canım bişeyler istiyor o zaman her bulduğumu yerim duba gibi olurum heralde
off napıcamı şaşırdım, bi yandan gidip şartlarını felan öğreniyim diyorumAcaba kadını arasan perş. uygunsanız o zaman gelsem olur mu diye sorsan? :26:
Ya da annen falan çalışıyor mu yanına gelecek başka biri yok mu?:26:
Eşin problem etmezse tek başına gitmeni, cesaretini topla tek git? :26:
fatma kilo konusunda hiç değişiklik olmamış neredeyse, sadece göbişin büyümüşalbüme koydum hamile kalmadan önceki ve şimdiki halimi
canım niye bırakıp gelceksin? kayınvaliden daha önce gelip kalmıştı sizde. doğumdan sonra da gelemez mi? hem bebişe süt vermeyecek misin o zaman? ay insan mahvolur ya, bunalıma girersin canım öyle bebişin orda sen burda
elfimmm başınız sağolsun. keşke yetişebilseymişiniz. ben anneannem vefat ettiği zaman cenazeye yetişebilmiştim. annemi ve teyzelerimi hatırlıyorum. ne olursa olsun anne gibisi yok. hele anneler gününe bu kadar az bir zaman kalma insanın annesini kaybetmesi kadar zor birşey olamaz. Allah kayınvalidene sabır versin.
adaşım ya bu kadar mı olur benzerlikben de diyorum hamile kalırsam 100 kilo olurum. ohh o zaman bebişe lazım diye diye herşeyi yerim. bakalım halimiz ne olacak
adaşım ya bu kadar mı olur benzerlikben de diyorum hamile kalırsam 100 kilo olurum. ohh o zaman bebişe lazım diye diye herşeyi yerim. bakalım halimiz ne olacak
Ayşecim bende evledikten sonra öğrendim kabak çorbasını. Kayınvalidem seviyo diye yapmıştım anneme gelmişti çok beğenmişti. Ben kabağı sevmem normalde ama çorbası çok hoşuma gitti.
Bende sanki aşeriyorum ya erik istiyor canım
Ben de kabağım yemeğini sevmem ama çorbası hoşuma gitti bi tane de patates attım içine sanki patates püresinin çorbasını yapmışım gibi bi tadı vardı. Süt ve tereyağıyla birleşince o tadı vermiş.
Sana bu ay bi şeyler oldu zaten cnm, adetin gelmemiş olsa kesin hamilesin diyeceğim ama... :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?