2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

geçmiş olsun eşine Ayşe

9 kilo aldım 8,5 aylık

amiiinnn 8,5 aylık
Fatma çok şanslısın canım, çok az kilo almışsın en 13 kilo almak ideal diye biliyodum ben sizee

Elfi başınız sağ olsun canım, Allah mekanını cennet eylesin

başınız sağolusn elfida allah sabırlar versin geride kalanlara

Sağolun..

Aminn.. Teşekkür ederim Nektarcım

Saol cnm. Evet ya ne kadar az kilo almış dimi fatma. Gerçi daha alır ama dimi? Ayyy biz nası olcaz acaba çok merak ediyorum. Şimdi bile habire canım bişeyler istiyor o zaman her bulduğumu yerim duba gibi olurum heralde

ayy sıkıldım...karnımda hafif ağrılar var çok şükür fazla değil ama bi wcye gideyim gelmişmi bakayım

Saol cnm. Evet ya ne kadar az kilo almış dimi fatma. Gerçi daha alır ama dimi? Ayyy biz nası olcaz acaba çok merak ediyorum. Şimdi bile habire canım bişeyler istiyor o zaman her bulduğumu yerim duba gibi olurum heralde
evet canım son ay daha çok kilo alır bence de, arkadaşımda öyle olmuştu

ya kızlar, bi iş görüşmesi için çağırıldım ama tek başıma gitmek sitemiyorum çünkü sadece fabrikaların olduğu bir yerde, ve hiç bilmediğim bir yer.. eşimle gitmek isterdim o da perşembe felan gelebilir benle ancak..böyle kötü denk geldi
napsam diye düşünüyorum off 2-4 arası bekliyo beni kadın

Acaba kadını arasan perş. uygunsanız o zaman gelsem olur mu diye sorsan? :26:
Ya da annen falan çalışıyor mu yanına gelecek başka biri yok mu?:26:
Eşin problem etmezse tek başına gitmeni, cesaretini topla tek git? :26:

ben başlarda çok kustum kızlar 6 kilo verdim 4 ayda sonradan toparladım 1 ayım kaldı en fazla 2 kilo falan alırım diyorum zten hareketliymde 5 den sonra falan yürüyorum dogumun kolay olsun diye yarım saat falan...

ben başlarda çok kustum kızlar 6 kilo verdim 4 ayda sonradan toparladım 1 ayım kaldı en fazla 2 kilo falan alırım diyorum zten hareketliymde 5 den sonra falan yürüyorum dogumun kolay olsun diye yarım saat falan...

hadi ya kilo alıcana kilo vermişsin
Ama sporu çok öneriyorlar dimi fatma yürüyüş falan ben de mutlaka sporumu yapıcam hamileliğim süresince. Doğumu da kolaylaştırıyormuş diye duydum :26:

hadi ya kilo alıcana kilo vermişsin
Ama sporu çok öneriyorlar dimi fatma yürüyüş falan ben de mutlaka sporumu yapıcam hamileliğim süresince. Doğumu da kolaylaştırıyormuş diye duydum :26:

evt yürüyüşü öneriyorlar.hiçbişey yiyemedim şimdide öle ahım şahım yediğimde yok zaten eskisi gibiyim araba alamadan önce eve yürüyerek gelip gidiyodum ev 15 dk falan burdan öğlende yemek için gidiyorduk ondan da fazla almadım kilo... ödemde yok bende ellerim ayaklarım daha şişmedi alyansımı falan takıyorum

evt bebişim daha 3,5 aylık falan olur bn nasıl bırakıp gelicem yaaaa

canım niye bırakıp gelceksin? kayınvaliden daha önce gelip kalmıştı sizde. doğumdan sonra da gelemez mi? hem bebişe süt vermeyecek misin o zaman? ay insan mahvolur ya, bunalıma girersin canım öyle bebişin orda sen burda

sağol canım. Göremediğime çok üzüldüm (

elfimmm başınız sağolsun. keşke yetişebilseymişiniz. ben anneannem vefat ettiği zaman cenazeye yetişebilmiştim. annemi ve teyzelerimi hatırlıyorum. ne olursa olsun anne gibisi yok. hele anneler gününe bu kadar az bir zaman kalma insanın annesini kaybetmesi kadar zor birşey olamaz. Allah kayınvalidene sabır versin.

adaşım ya bu kadar mı olur benzerlik ben de diyorum hamile kalırsam 100 kilo olurum. ohh o zaman bebişe lazım diye diye herşeyi yerim. bakalım halimiz ne olacak

off napıcamı şaşırdım, bi yandan gidip şartlarını felan öğreniyim diyorum
bi yandan da tek başıma gidesim yok :18:
ben yine de hazırlanıyım belki cesaretimi toplar çıkarım
albüme koydum hamile kalmadan önceki ve şimdiki halimi
fatma kilo konusunda hiç değişiklik olmamış neredeyse, sadece göbişin büyümüş

bakıcıya vereceğim canım tabi süt izni varda... kayınvalidem gelemez dediğim gibi yaşlı ve burda 2 ay kaldı ama kafayı icekti hergün hastaneye götürdüm evde sıkıldımı kendi başına çıkıp geziyordu bebişolunca çıkamaz da kendi de dedi zaten ben bakamam diye kimseye güvenerekde bebk yapmadık zaten Allah korkusu olan bakıcılarla karışılaştırır Rabbim inş.

adaşım ya bu kadar mı olur benzerlik ben de diyorum hamile kalırsam 100 kilo olurum. ohh o zaman bebişe lazım diye diye herşeyi yerim. bakalım halimiz ne olacak

Evet cnm yaa yemeğe asla hayır diyemem özellikle aburcubura. Ben bebişe lazım diye yemem kendimi tatmin etmek için yerim

Hiç kabak çorbası yaptınız mı kızlar ben dün yaptım hoşumuza gitti bizim

Fatma biz seninle arkadaş diilmişiz kiii arkadaşlığımı kabul et fotolara bakiim

Ayşecim bende evledikten sonra öğrendim kabak çorbasını. Kayınvalidem seviyo diye yapmıştım anneme gelmişti çok beğenmişti. Ben kabağı sevmem normalde ama çorbası çok hoşuma gitti.
Bende sanki aşeriyorum ya erik istiyor canım

Yarenaycım dediğin gibi anneler günüde yakın daha dün bende eşime öyle dedim çok kötü bi durum ya inşallah çabuk toparlanır aklıma gelmişken bi arayayım

Ben de kabağım yemeğini sevmem ama çorbası hoşuma gitti bi tane de patates attım içine sanki patates püresinin çorbasını yapmışım gibi bi tadı vardı. Süt ve tereyağıyla birleşince o tadı vermiş.

Sana bu ay bi şeyler oldu zaten cnm, adetin gelmemiş olsa kesin hamilesin diyeceğim ama... :26:

Bana bu ay ne oldu bende bilmiyorum bide yanma başladı şimdi sanırım doktora gitmem gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…