2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım şimdi gitmeye korkuyorsan işe girince ne yapacaksın? hem fabrikalarda bir sürü bayan çalışıyor. hiç korkma canım. bence hazırlan git vakit kaybetmeden

halen de doktora gitme sen
ya bi git görün tamm hamile değilsindir ama belki başka bi sorun var neyi bekliyonki
kaçıncı günün bugün

halen de doktora gitme sen
ya bi git görün tamm hamile değilsindir ama belki başka bi sorun var neyi bekliyonki
kaçıncı günün bugün

Yarın son gün bitiyor ama bu yanma nerden çıktı bilmiyorum evlendikten sonra sistit olmuştum antibiyotikle geçmişti sanırım yine oldu

Yarın son gün bitiyor ama bu yanma nerden çıktı bilmiyorum evlendikten sonra sistit olmuştum antibiyotikle geçmişti sanırım yine oldu

sürekli wc ye gitme hissi oluyor mu tuvaletin olmadığı halde? Eğer öyleyse sistit de olabilir cnm dediğin gibi:26:

Sistit olduğumda öyle olmuştu ama bu yanma dün başladı yani nasıl desem ilişki sonrası başladı şu an bişey yok ama çok acı vericiydi

b sağlık bakanını denen ........in Allah nasıl biliyosa öle yapsın 657 lilere süt izni ni 3 saat yapıp 4b lilere 1,5 saat veren ........ onların ki çocukda bşzimki sokak çocugumu pilik herif

İnsanı insanlığından çıkarıyor böyle tipler bir de bakanım diye geçiniyorlar insanlara faydalı olacak şeyler yapmak yerine tam tersi sürekli üstlerine beddua alıyorlar. Aynı şekilde ösym başkanı adisi... Yazık bu kadar çocuğa gence sınava giren onca insanın emeğine...

Fatmacım ne yazık ki bu işler böyle... Sadece sinirlendiğimizle kalıyoruz...

ya düşünseniz ya aynı odada çalışıyorsun karşındaki sırf 657 li diye 3 saat süt izni kullanıyo sen 4b lisin diye 1,5 saat benimki çocuk değil mi onun ki neden 3 saat alabiliyoda bana 1,5 saat veriyosun hak mıdır bu yaa hakkımı helal etmiyorum o sağlık bakanı çeksin inş. pis adi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…