off napıcamı şaşırdım, bi yandan gidip şartlarını felan öğreniyim diyorum
bi yandan da tek başıma gidesim yok :18:
ben yine de hazırlanıyım belki cesaretimi toplar çıkarım
fatma kilo konusunda hiç değişiklik olmamış neredeyse, sadece göbişin büyümüş
gidiyorum.. bana şans dileyin kızlarcanım şimdi gitmeye korkuyorsan işe girince ne yapacaksın? hem fabrikalarda bir sürü bayan çalışıyor. hiç korkma canım. bence hazırlan git vakit kaybetmeden
gidiyorum.. bana şans dileyin kızlar
gelince yazarım..
gelince yazarım..
gelince yazarım..
elfii nerende yanma başladı:26:
Genitalimde
Canımı çok sıktı bu durum
Genitalimde
Canımı çok sıktı bu durum
halen de doktora gitme sen
ya bi git görün tamm hamile değilsindir ama belki başka bi sorun var neyi bekliyonki
kaçıncı günün bugün
Yarın son gün bitiyor ama bu yanma nerden çıktı bilmiyorum evlendikten sonra sistit olmuştum antibiyotikle geçmişti sanırım yine oldu
ya düşünseniz ya aynı odada çalışıyorsun karşındaki sırf 657 li diye 3 saat süt izni kullanıyo sen 4b lisin diye 1,5 saat benimki çocuk değil mi onun ki neden 3 saat alabiliyoda bana 1,5 saat veriyosun hak mıdır bu yaa hakkımı helal etmiyorum o sağlık bakanı çeksin inş. pis adiİnsanı insanlığından çıkarıyor böyle tipler bir de bakanım diye geçiniyorlar insanlara faydalı olacak şeyler yapmak yerine tam tersi sürekli üstlerine beddua alıyorlar. Aynı şekilde ösym başkanı adisi... Yazık bu kadar çocuğa gence sınava giren onca insanın emeğine...
Fatmacım ne yazık ki bu işler böyle...Sadece sinirlendiğimizle kalıyoruz...
Sistit olduğumda öyle olmuştu ama bu yanma dün başladı yani nasıl desem ilişki sonrası başladı şu an bişey yok ama çok acı vericiydi
uupsss sen regl değil miydin elfim?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?